-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hep araştırırım bu konuyu heryerde de çıkar böyle bir tanesi vicdanmış emekmiş konuyu dağıtır gider kardeşim bi git işine herkesin vicdanı kendine Benim vicdanım nasıl diye mi sormuş adam? Bilen varsa hukiki boyutunu aşabileceğimiz bir yol yordam akıl versin lütfen.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Sercecik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ne olacak 301 yönlendirmesi ile 2.domainde devam etti yine zirvedeler. Ziyaretçi kasıtlı olarak bu adamı tercih ediyor adı bilgin. Ya hukuki boyutunda öyle pat diye site kapatamazsın. Bilmem yayın hakkı kimdedir, bilmem adamın tepesi atıp film siteleriyle uğraşmak isteyecektir falan filan. Zaten şöyle durum var adam mahkemeye gitmiyorki adam sana mail atıp "kaldır lan filmimi" :D diyor ve kaldırıyorsun olay kapanıyor ancak ileri boyutada taşıyabilirler. Sitenin tamamen kapanması için biraz uğraşmak gerekir ve yasalarda film siteleri için özel bir yasak tanımı gerekir. Özel bir yasa yoksa pat diye kapatamazsın ki anca hakkı sende olan filmi kaldırtırsın. Ama hiç kapatamazsın demiyorum bak "pat" diye kapatamazsın uğraşırsın anca üstüne çok gidersin. Ama dediğim gibi "bu sitede film var ve kapatılmalı" olayı için özellikle yasa gerekir, en azından hızlı işlem yapılması için. Mesela siz hiç por*o sitesinin kapanması olayında bir muhabbet gördünüz mü? yok sitem kapandı etti diye sızlanan gördünüz mü? veya işte adult siteler çok seri şekilde kapatılıyor şikayet olmadan basit şekilde. Neden kapatılıyor böyle rahatça? çünkü özel yasayla tanımlı. Bir film sitesi topluma zararı olmayacak fakat kişisel maddi zararlara yol açabilecek türdendir yani devlet ne yapsın ki zaten? hadi yönetmen senin için yasa cıkardım sen istesende filmin yayınlanamaz artık falan mı dicek? film sitesi açmak ve yönetmek yasak değildir tıpkı haber siteleri gibi yasaldır ancak bir haber sitesi hak ihlali yaparsa ne olur? hakkında şikayet açılır işte film sitesi ise başlı başına ihlal ancak şikayet ve üstüne yoğun şekilde gitmek gerekir. ben böyle bakıyorum bu olaya.
2 kişi bu mesajı beğendi.
FVY
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
he biliyorum filmifullizle olarak devam ediyor galiba şimdi :) geçen gün ona da yazdım konu hakkında bilgi almak için :)