-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Asus hakkında iyi ya da kötü diyemem, hiç bir tecrübem yok.
Samsung kullanıcısıyım, senelerdir vazgeçemedim, LG almayı düşünsem de Samsung'dan vazgeçmekte de zorlanıyorum.
Note 3 değil, S4 kullanıcısıyım, yakın çevremde Note 3 kullanan var; ve fiyat - performans araştırmasını ben yapıp önerdim kendisine telefonu, oldukça memnun.
Telefonun kamera çekimleri oldukça iyi... Ama Samsung desteği keser mi diye sormuşsunuz ya, evet, keser, güncelleme vermeyebilir ki zaten vermemesi de çok normal, adamlar Note 7'nin tanıtımı için gün sayıyor artık.
Bence gönül rahatlığıyla alabilirsin ki zaten telefonu aldığında, güncellemesini yüklemeden kullan, Android 5 sürümü Samsung'da çok da işlevsel değil, arayüz falan sabitleniyor. Telefonu al, ve direkt aldığın sürümle kullanıp, güncellemeleri kapat.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
zenfon 2 32gb kullandım note 3 satıp almıştım telefon inceleme sitelerinde öyle abartmışlardı ki çok şükür sattım kurtardım samsunga döndüm bana göre samsungun dışında TV ve telefon yok note 4 uygun değilse note 3 te güzel bir telefondu gold rengini almayın kenarları soyulunca kötü görünüyor gümüş kenar pek belli olmuyor