TecnoLobi adlı üyeden alıntı

Bizi google degil onlar kafalarina gore bannladi sitemde baska firmadan google reklamlari var advolye kayotli mail adresimde adsense hesabim var bu nasil bi bannlama google hatami gorse siralamadan bile yok eder .
Odeme aldim diyip firmayi uste cikarmaya calisan arkadaslar aldiginiz odeme 50 60 lira bisi bizim paramiz 20 katindan daha fazla bi para adamlar isi biliyor ben size 100 lira vereyim ozaman beni savunun boyle bi sacmalik olamaz ya ben hakkimi sonuna kadar arayacagim


917 lira ödeme aldım, 30 lira kesinti olmuş. Aynı şekilde ödeme alan insanlar da var. Ne yani rastgele 3-5 kişinin ödemesini mi yapıyorlar? Hocam bence çok yanlışsınız.
"google hatami gorse siralamadan bile yok eder ."
Demişsiniz de ne alaka şimdi ?
Google'ın zibilyon tane verdiği ceza var, ençok hesap kapatmalar zaten geçersiz tıklamadan dolayı oluyor. Daha önce sebepsiz yere adsense hesabım da kapatıldı ama google sitemi sıralamadan falan yok etmedi. SPAM yemekle reklamların durdurulması farklı şeyler arkadaşım.
"ben size 100 lira vereyim ozaman beni savunun" mesajınıza istinaden yazıyorum tüm bunları bilginize, burada kimse kimsenin köpeği değil. Herkes kendi fikrini söylüyor. Ödeme alan adamın "ben ödeme aldım" demesi sizce -sizin tabirinizle- firmayı üste çıkarmak mıdır?

Ayrıca yeni sitemle başvuru yaptım kabul etmediler bile, iyi de yaptılar. Çünkü sitem o kadar da kaliteli değildi. Uygun bir dille advoly programına kabul edemeyeceklerini belirttiler.
Çok yeni bir reklam firması, şuan gördüklerim arasında adsense alternatifi en iyi seçenek kendileri. Firmanın önünü açmamız gerekirken, desteklememiz gerekirken gidip köstek oluyoruz. -Sözüm meclisten dışarı- Sonra "ödsönsöm yök nösöl pörö közönöröm" diye forumlarda ağlamayı da biliyoruz.

Uzun lafın kısası sırf siz -haklı veya haksız- ban yediniz diye firma kötüdür, ödeme yapmıyor diyemeyiz. Ben sonuna kadar advoly firmasının ayakta kalmasını diliyorum, mail yolu ile de naçizane tavsiyelerimi ilettim kendilerine. Gelecekte umarım adx reklamlarına ek kendileri de reklam alırlar.