Hayatımla İlgili. |
14 Mesajlar | 1.749 Okunma |
Merhabalar hocam bence bakış açınızı değiştirmelisiniz , sizin bu bahsettikleriniz hiçbir sektörde kabul gorecek bir durum değil. Bence kişisel gelişim ile ilgili makaleler okuyarak bu durumu zamanla aşabilirsiniz. Önerim www.kigem.com.com ve mümin sekman kitapları. kesinlikle yararını goreceksiniz. Ne yapmanız gerektiğini bulmak için önce performansınızın ne durumda oldugunun farkına varmalısınız. mümin sekman herşey seninle başlar kitabıyla başlayabilirsiniz. hatta hemen kigem.com dan bir kaç makale yarar sağlar. Tecrübelerime dayanarak konusuyorum varsayım değil , iyi günler
Merhabalar hocam bence bakış açınızı değiştirmelisiniz , sizin bu bahsettikleriniz hiçbir sektörde kabul gorecek bir durum değil. Bence kişisel gelişim ile ilgili makaleler okuyarak bu durumu zamanla aşabilirsiniz. Önerim www.kigem.com.com ve mümin sekman kitapları. kesinlikle yararını goreceksiniz. Ne yapmanız gerektiğini bulmak için önce performansınızın ne durumda oldugunun farkına varmalısınız. mümin sekman herşey seninle başlar kitabıyla başlayabilirsiniz. hatta hemen kigem.com dan bir kaç makale yarar sağlar. Tecrübelerime dayanarak konusuyorum varsayım değil , iyi günler
Hocam şöyle birşey varki webmaster olmak demek biraz daha hırpani , özgür bir hayat seçmek demek bir anlamda. Ama ki bu sektörden ben dahil bir çok insan kazanç sağlamakta . Yalnız sektör o kadar dolup taştıki her webmaster kazanç sağlayamaz hale geldi. Benim şu anki aklım olsa önce performansımı ölçer ( rehber hocalar veya 1 seanslık psikolog tavsiyesi ) ona göre en iyi yapabileceğim mesleği seçerdim. mesela savcı olmak çok güzel olurdu bu benim gorusum. sizde devletle bağlantılı kontenjan sıkıntısı olmayan işler seçerseniz hayatınız saglam temeller uzerine oturur. Zaten meslek sahibi olduğunuzda bos zamanlarınızda freelancer lar ile bu işi hertürlü yürütürsünüz ama yıl 2016 bu saatten sonra webmaster olarak hayata devam etmek zor bence. Hakkınızda hayırlısı olsun