lostyazilim
tr.link

Ne sitesi açabilirim?

6 Mesajlar 1.124 Okunma
lstbozum
tr.link

emre408 emre408 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 14 / 23
  • Ticaret 1, (%100)
Seneye inşallah Türkiye'nin en iyilerinden bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okumaya başlayacağım.Seneye hazırlıkta fazlasıyla boş vaktim olacağı için ileriki zamanlarda az da olsa harçlığımı çıkarabileceğim bir site açmak istiyorum.

Sizce yüksek bir bütçe olmadan(Domain,Host,Gerekirse UP/DOWN için VPS,Logo,Temaya yetecek kadar) ne sitesi açılabilir?
Fikirlerinizi bekliyorum.

wmaraci
reklam

Furkan Furkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam herhangi bir alanda siteden doğru düzgün gelir edilmesi 3 seneyi alır. Eskiden süre daha azdı fakat rekabet arttıkça sürede çoğalıyor. Özel bir projeniz yok ise siz üniversiteye gitmeden önce gelirli bir sitenin sadece temellerini oluşturabilirsiniz. Yinede başarılar.

Bu arada bilgisayar bölümünden inşaat bölümüne geçtim, araştırmalarını yap istersen inşaat muh, veya tekniker daha fazla kazanç sağlıyor. Tabi ki bilgisayar konusunda özel bir yeteneğiniz yok ise normal mezunsanız geçin derim.

-

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Kişisel blog açıp bir yıl yazı girersen sonrasında gelir elde edebilirsin. Hem o arada kazanacağın deneyim ile farklı projeler de başlatabilirsin.

• Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 14 / 23
  • Ticaret 1, (%100)

Furkan adlı üyeden alıntı

Hocam herhangi bir alanda siteden doğru düzgün gelir edilmesi 3 seneyi alır. Eskiden süre daha azdı fakat rekabet arttıkça sürede çoğalıyor. Özel bir projeniz yok ise siz üniversiteye gitmeden önce gelirli bir sitenin sadece temellerini oluşturabilirsiniz. Yinede başarılar.

Bu arada bilgisayar bölümünden inşaat bölümüne geçtim, araştırmalarını yap istersen inşaat muh, veya tekniker daha fazla kazanç sağlıyor. Tabi ki bilgisayar konusunda özel bir yeteneğiniz yok ise normal mezunsanız geçin derim.

Çok uzun süredir istiyorum Bilgisayar Mühendisliğini hocam olimpiyat vs temelim de var.Yapabileceğimi düşünüyorum.Maaş olarak çok fazla beklentim ve şüphem yok açıkcası hem zaten tercihler yapıldı.Teşekkür ederim yine de tavsiyeniz için :)

Ek Olarak:

mühendis adlı üyeden alıntı

Kişisel blog açıp bir yıl yazı girersen sonrasında gelir elde edebilirsin. Hem o arada kazanacağın deneyim ile farklı projeler de başlatabilirsin.

Kişisel blog açmayı düşünüyorum da hocam bunu hobi amaçlı yapmak istiyorum,para kazanmak için değil.Warez var şu an aklımda.

wmaraci
wmaraci

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Bilgisayar mühendisi olacaksın. İleride kendi yazılımlarını yapacaksın ve warez site açmayı mı planlıyorsun ?
luxfm AzX66 emrecanozkan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 14 / 23
  • Ticaret 1, (%100)
@ mühendis

Kendi düşünceniz hocam konuyu çok dağıtmayalım Freeware taraftarıyım.

Ek Olarak: Önerilere ihtiyacım var

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al