-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Seneye inşallah Türkiye'nin en iyilerinden bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okumaya başlayacağım.Seneye hazırlıkta fazlasıyla boş vaktim olacağı için ileriki zamanlarda az da olsa harçlığımı çıkarabileceğim bir site açmak istiyorum.
Sizce yüksek bir bütçe olmadan(Domain,Host,Gerekirse UP/DOWN için VPS,Logo,Temaya yetecek kadar) ne sitesi açılabilir? Fikirlerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam herhangi bir alanda siteden doğru düzgün gelir edilmesi 3 seneyi alır. Eskiden süre daha azdı fakat rekabet arttıkça sürede çoğalıyor. Özel bir projeniz yok ise siz üniversiteye gitmeden önce gelirli bir sitenin sadece temellerini oluşturabilirsiniz. Yinede başarılar.
Bu arada bilgisayar bölümünden inşaat bölümüne geçtim, araştırmalarını yap istersen inşaat muh, veya tekniker daha fazla kazanç sağlıyor. Tabi ki bilgisayar konusunda özel bir yeteneğiniz yok ise normal mezunsanız geçin derim.
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Kişisel blog açıp bir yıl yazı girersen sonrasında gelir elde edebilirsin. Hem o arada kazanacağın deneyim ile farklı projeler de başlatabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Bilgisayar mühendisi olacaksın. İleride kendi yazılımlarını yapacaksın ve warez site açmayı mı planlıyorsun ?
3 kişi bu mesajı beğendi.