Şuan başlayacağınız 1 websitesi 1 sene sonra size aktif verim sağlar.Bu sebeple 10-15 gün içinde karar verip temellerinizi oluşturup sitenizde sabırlı davranarak içeriğe yoğunlaşın.Zamanla zaten iç seo konularında tecrübe sahibi olacak ve yazılarınızda ona göre adım atacaksınız benim size önerim insanlar bilgi sahibi olabileceği konuların yer aldığı bir websitesidir.Vaktiniz varsa youtube desteği ile bu bilgileri sunabilir ve kazancınızı çift kanaldan alabilirsiniz.
Tavsiye için teşekkür ederim. Youtube olmazsa olmaz oldu bu dönemde hem backlink hem kazanç hemde ziyaretçi çekme açısından çok etkili. 1 yıl hazırlıkla geçeceği için tam doğru zamanı buldum diye düşünüyorum hazırlıkta ingilizce göreceğim sadece bu yüzden ders anlamında en rahat olunan dönem olacak sanırım. Bilgi olarak bir genelleme yapmışsınız biraz özele inmek mümkün müdür ? :)
ogzhnbaygul adlı üyeden alıntı
scobur üniversitede hangi bölüme gidecekseniz o bölüm ile alakalı site açın sonuçta 40 yıl yapacağınız bir mesleğin yanında bu meslek ile ilgili elbette yazacak çokça yazınız olur. Örnek olarak kendimi gösterebilirim bu konuda.Şimdi 40 yıl yapacağımdan şüpheliyim, şans yüzüme gülerse elektrik biter benim için. Bu yüzden meslekle ilgili bir siteyi şuan açmam mantıksız olur. Teşekkür ederim öneriniz için.