lostyazilim
tr.link

Koşu Bandı Olanlar ?

14 Mesajlar 1.315 Okunma
acebozum
tr.link

theharunuysal theharunuysal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
WebTa , hocam teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım güncel şekilde buraya yazacağım hafta da bir. Birde benim kilo ölçerken şöyle bir sorunum var kaç kilo oldumu da bilemiyorum akşam yemek yedikten sonra 80 kiloyum diğer gün sabah öğle akşam yemedim ölçüldüm 77 kiloyum.

3 kilo yemek yemiş mi oluyorum ?

wmaraci
reklam

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)

WebTa adlı üyeden alıntı

Sadece koşu bandı yetersiz. 3-4 Ay önce gittim bi fitness salonuna yazıldım. Alışveriş merkezlerine gittiğimde L beden aramaktan sıkılmıştım. Ve 1.75 boy 82 kg ile spora başladım. Sıkı bir diyet,şekeri,unu,tuzu resmen hayatımdan çıkardım. Spor salonunda kullandığım malzemeler ; Koşu bandı,yatay bisiklet,dikey bisiklet. Fitness malzemeleri ağırlık vs. 1 ayda 10 kg verdim. 72 kg düştüm. Şuan ise 69-70 kg arasındayım ve artık S beden giyiyorum :) Normal yememe döndüm fakat dikkat ederek şeker tuz konusunda kısıtlayarak. Sana tavsiyem koşu bandı alman yerine gidip bir fitness salonuna 3 aylık kayıt yaptırman.Profesyonel hocalar eşliğinde daha kolay kilo verebileceğine inan. İnanmak demişken zayıflamak gerçekten azim meselesi. İnanırsan yaparsın. Spora başladıktan sonra zaten istesende bırakamıyorsun spor salonundaki adamlar vücutlar şekil almış giydikleri kıyafet harika duruyor. O yüzden sende devam ediyorsun. Ben istediğim kilodayım fakat kayıt yeniledim artık diyorum zayıf bir vücut değil FİT bir vücut istiyorum. Hala çalışıyorum.

Diyet listeniz nasıldı hocam :)

WebTa WebTa Tengri Biz Menen! Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 40 / 64
  • Ticaret 1, (%100)
theharunuysal Hocam herzaman sabah lavaboya gittikten sonra aç karnına tartılın..

burakisci

hocanın verdiği diyet listesine uymadım ben. Sabah 3 yumurta haşlaması(sarısı yok) domates salatalık.
Öğlen ikindi arası 1 elma-1 portakal kısacası meyve.
Akşam 150 gr kadar tavuk göğsü haşlama yada güzel bi salata yada ton balık yağsız.. Hemen hemen bu şekilde beslendim hocam sürekli. Bazen akşamları sadece domates salatalık elma yediğimi bilirim.
Tuz,şeker ve hamur işi tamamen kesildi hayattan. hocanın verdiği diyet listesinide buraya atarım hocam. Şimdi fitnessa geçtiğim için artık makarna bile yiyorum :D

Ek Olarak:

Buda benim diyet listemdi.
burakisci

kişi bu mesajı beğendi.

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
@WebTa bende salona gidiyorum da bir düşüş yok bence, kilom sizinkinin ilk halinden de fazla ama yemeğe fazla dikkat etmedim fazla ama iyi yerden bakarsam da artık kilo artışı durdu bir iki aydır sabit :D

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al