-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle kimsenin ekmeğinden bölüp paylaşacağını düşünmüyorum o nedenle sadece herkese genel bir başlık olması adına bu konuyu açma gereği duydum, ekmeği göstermeden birbirimize kırıntılar atarsak sanıyorum ki herkes bu konudan bir şeyler kapabilir.
Konumuzun amacı nasıl para kazandığımıza dair birkaç şey paylaşmak. Örneğin ; "makale yazıyorum" "adsense" "sosyal medyada reklam satışı" "kitap yazıyorum" vb. şeyler olarak, üstü kapalı bilgiler verirse, konuyu okuyanlar da yönelebilecekleri alanları keşfedecektir.
Bunun yanında zaruri değil fakat gelirim iyi veya kötü gibi bir de ek getirirseniz gayet hoş olur.
Ben başlayayım : makale yazarak para kazandım, çok az. adsenseden para kazandım, ban yedim, çok az. domain satarak para kazandım, idare etti az buçuk.
Ek olarak genel bir anket ekliyorum, bu da yorumları okumaktansa bir fikir edinmeyi kolaylaştıracaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & Wordpress
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Selam,
Alım satım hariç diğer hepsi :) ama adsense olarak işaretledim.
Makele yayınlarsın adsense ile kazanırsın + diğer reklam seçenekleride ekleyebilirsin.
Diğer ise tanıtım yazısı veya bunun gibi veya diğer şeylerdende kazanabilirsin.
Sadece adsense yada makele vs. demek yanlış. ( Tabi bunlar için emek ve zamanda gerekli )
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
birçok becerim olmasına ve çok hevesli olmama karşın gelir elde edemiyorum. üstelik şu anda acil bir 300 tl'ye ihtiyacım var bu yüzden konu takibimde. yönelebileceğim alanlar keşfetmeliyim en azından şu 300 lirayı çıkartmak için.
.
Neoyun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Şuan işler çok daha iyi ayıptır söylemesi, 1 yıl oldu onu yazalı :)
1 kişi bu mesajı beğendi.