wmaraci reklam

App Store + Google Play Optimization & 0 Risk İle %100 Kazançlı Mobil Uygulama Çalışmaları

104 Mesajlar 31.539 Okunma
smmexpress

batuski batuski WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 60 / 21
  • Ticaret 7, (%100)
Diğer forumlardaki şikayet ve memnuniyetleri inceledim. Adam memnunum diyor.Sormuş biri kefilmisiniz diye , adam sipariş verdim güveniyorum diyor.Şikayetlere gelirsek anlık gelir dalgalanmaları müşteriyi korkutuyor.Büyük para var ortada sonuçta .Satıcı da 6 ay sonunda ulaşacağız buna diyor.

Bakın arkadaşlar şikayet de ,memnuniyet de iş sonunda olur.

Nacizane fikrim 6 ay gibi bir süreç var ortada , başlık 0 risk , yarın uyanacağımızın garantisini kimse veremez.Arkadaşların da dediği gibi bu kadar garantili bir yöntem satılmak yerine bizzat uygulanabilir.

Yararını kat kat gören olmuştur , ama zararını gören olmasa da bu şikayetler açılmazdı

hayırlı satışlar
gokturkk kharunx YasinErgul

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

devrimedia devrimedia WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master & Grafiker
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 868
  • Beğeniler 146 / 251
  • Ticaret 5, (%100)
3-5 tane referansınızı görmek isterim
DPCCO Edep

kişi bu mesajı beğendi.

Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)
Öncelikle hayırlı satışlar. Konunuzun en sonunda kullanıcı kaynaklı herhangi bir ban rizkinden bahsetmişsiniz. Uygulayacağınız işlemleri tam olarak bilmiyorum ancak ben hiç ama hiç müdahale etmediğim halde herhangi bir ban olayı olursa bu durumda kullanıcı kaynaklı ban oldu sorumlu ben değilim demeyeceğinizin garantisi var mı? Sakın yanlış anlamayın lütfen, amacım konuyu baltalamak ya da anlam karmaşası yaratmak değil, bunu gerçekten merak ediyorum. Büyük bir yatırım olacak sonuçta ortada.
gokturkk Edep

kişi bu mesajı beğendi.

Edep Edep Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Mobil Teknolojileri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 31 / 16
  • Ticaret 1, (%100)

bulgay adlı üyeden alıntı

Öncelikle hayırlı satışlar. Konunuzun en sonunda kullanıcı kaynaklı herhangi bir ban rizkinden bahsetmişsiniz. Uygulayacağınız işlemleri tam olarak bilmiyorum ancak ben hiç ama hiç müdahale etmediğim halde herhangi bir ban olayı olursa bu durumda kullanıcı kaynaklı ban oldu sorumlu ben değilim demeyeceğinizin garantisi var mı? Sakın yanlış anlamayın lütfen, amacım konuyu baltalamak ya da anlam karmaşası yaratmak değil, bunu gerçekten merak ediyorum. Büyük bir yatırım olacak sonuçta ortada.


Merhabalar, estağfurullah sorunuza cevap vereyim.

Mobil uygulama sektöründe ban olayı çok nadir olmaktadır. Normal web sektöründen tamamen bağımsızdır. Her sektörde olduğu gibi bu sektör içerisinde de dikkat edilmesi gereken önemli kriterler mevcuttur. Bunlara uyum sağladığınız sürece herhangi bir ban söz konusu değildir. Örnek vermek gerekirse;

Bir hesaba sürekli farklı yerden girmek.
İllegal işlemlerde bulunmak.
Uygulama içerisinde ki reklamlara sürekli tıklamak

gibi.

Bunlar herkesin bildiği klasik sebeplerdir. Bilinen yanlışlar uygulanmadığı sürece google'nin herhangi bir şekilde banlaması söz konusu değildir. Olası ki yanlış durumlarda zaten google müşteri temsilcilerimizle görüşme sağlıyor + firabase yazılım desteği ile tüm gelişmeleri neticelendirip sorunu çözebiliyoruz.

Saygılar
gokturkk bulgay

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Edep Edep Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Mobil Teknolojileri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 31 / 16
  • Ticaret 1, (%100)
Öncelikle herkesi saygıyla selamlıyor, bu haftanın bereketli olmasını temenni ediyorum.

Mobil sektör konusuna çok uzak olan, gelirin nasıl olduğunu bir türlü anlamamış olan hatta işleyişin nasıl ilerlediği ile ilgili defalarca okuyup bir şey anlamayan arkadaşlarımız mevcuttur. Her sektörde olduğu gibi bu işinde alışıla duruma gelmesi zaman alacaktır. Bu süre zarfında da kurumsal kimliğimiz ile herkese cevap vermeye çalışacağız.

Sorularla, bahsi geçen işleri yanıtlayalım.

Bu sektör nedir? Nasıl işliyor

Bugünün ve geleceğin en önemli sektörlerinden birisi olarak kabul edilen mobil uygulama sektörü kazanç bakımından mükemmel sonuçlar vermektedir. Diğer sektörlere göre daha az uğraş gerektiren ancak bunlara karşı maksimum gelir sağlayabilen en önemli sektörlerden birisidir. İşleyiş tamamen seçeceğiniz yatırım maliyetine göre değişmektedir. Aralarında ki önemli farklar uygulama sayısı farkı, kalitesi farkı, gelir farkı şeklindedir.

Bizim ne yapmamız gerekiyor? Kodlama bilmemiz gerekiyor mu?

Yatırım maliyetine bağlı olarak tüm kazançlar herkese açık olduğundan dolayı tüm hizmetimiz anahtar teslim şeklindedir. Sizin herhangi bir kodlama biliyor olmanız veya aktif olarak android studio / eclipse / buildbox veya unity kullanıyor olmanız gerekmiyor. Yatırım miktarına bağlı olarak sizlerden istenen uygulama hazırlanma süreci olarak bilinen 1 aylık dilim içerisinde her şeyi bizzat sağlayıp teslim ediyoruz.

Her yatırım miktarı ayrı bir çalışma mıdır?

Evet her yatırım miktarı ayrı bir çalışmadır. Her paketin kendisine göre güzelliği vardır. Örneğin 4 adet paket 4 almak, 1 adet paket 1 etmiyor. Miktar olarak aynı yatırım olsa da, kazanç olarak aynı değerler çıkmıyor. Yatırım miktarı büyük oldukça, kazanç miktarı da yüksek olmaktadır. Sebebi ayrı, ayrı paketlere zaman harcamamak tek seferde istişare ederek hedef kitleyi belirlemekle ilgilidir.

Bu işi ne zamandan beri yapıyorsunuz?

2012 senesinden beri aktif olarak yurt dışı pazarında çalışmalar sağladık. Bunun en büyük sebebi ise güzel ülkemizde ki insanların buna çok sıcak bakmamasıyla ilgiliydi. İnsanların yatırım yapması için illa ki üzerinden baya bir zaman geçmiş olması gerekiyor, somut delillere çok önem veren firmayız. Türkiye sektörüne giriş yapmadan önce tüm prestijimizi yurt dışı sektörlerinde geliştirdik.

Bir çok önemli Alman kökenli firmalara sürekli alt yapı hazırlayarak çocuklara yönelik uygulamalar yazdık. Ve ciddi miktarda kazançlar sağlamaya devam ettik. İşlerin devam etmesine yönelik sürekli teklifler aldık. Beklentimizden daha yüksek miktarlar tarafımıza teklif edildi. Sırf Türkiye sektöründe güzel işler yapabilmek için bir süre bu teklifleri değerlendirdik ve büyük projelere devam ederek kasamızı genişlettik.

Paypal'ın Türkiye'ye kapatılması bizim Türkiye sektörüne giriş yapmamıza vesile oldu. Tüm sermayemizi bu alana yatırdık ve kendi ülkemizde ki insanlara büyük istihdam yaratmaya başladık. Kimisi anormal, kimisi doğal karşıladı. Kimisi dua etti, kimisi iş öğrenmeye kalkıp istediğini alamayınca beddua girişiminde bulundu. Tek sorun insanların anlayışlı olmamaları ve herhangi bir icraat / istihdam yaratamamalarıdır. Bu sebeple bizim en önemli beklentimiz dürüst insanlarla iş birliği kurmaktır. Bu nedenle konumuzun ilk sayfasında şartları açıkça belirledik. Bu şartlara uyum sağlamayacak kişilere şimdiden belirtmek istiyoruz ki hiç bir şekilde hizmet almamaları kendileri açısından iyi olacaktır.

Yaptığınız işin hukuki boyutu nedir?

Tüm işlerimiz yasal olarak ilerlemektedir. Yukarıda belirttiğimiz gibi külfetli bir yatırımımız söz konusu. Haliyle basit matematik formülüne sadık kalarak iş yapmamaktayız. Tüm işlemlerimiz hukuki açıdan koruma altındadır. Alıcı ve satıcı arasında ki ilişkiyi hat safhada tutabilmek ve her iki tarafın duruma göre hakkını savunabilmesi için tüm hukuki alanları açıkta bıraktık.

Yapılan çalışmaya fatura kesiyor musunuz?

Tüm işlerimiz faturalıdır. Faturasız herhangi bir çalışmamız yoktur. Hizmete KDV dahil değildir. Her paket miktarı + KDV olarak hesaplanacak müşteride kendini korumaya alabilmek için KDV ödemesi yaparak faturasını isteyecektir.

Neden kendinize yüzlerce yapmıyorsunuz? Başkasının ağız kokusunu çekiyorsunuz?

Ticari çalışmalar içerisinde en çok aldığımız sorulardan birisidir. Soran kişilere bir yandan hak veriyor, bir yandan da doğru araştırma yapamadığı için hak veremiyorum. Ancak lafı çok uzatmadan izah etmek gerekirse;

Bu işi 2012'den beri yapıyoruz. Üstelik bu hizmetle ilgili ilk kurulmuş şirketlerden birisiyiz. Global olarak her alanda elverişli bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Bu bağlamda bizim bu işi kendimize yapmıyor olmamız bizim sermayemizi kısıtlar + gelişmemize engel olur.

Bizim kendimize ait onlarca değil yüzlerce uygulamamız var ve hepsinden elde ettiğimiz geliri wmaraci gibi bir çok alana reklam vererek dağıtıyoruz.

"Kendisine faydası olmayanın, başkasına faydası olmaz"

Biz gördüğümüz faydalardan yola çıkarak kafamız rahat bir şekilde hizmet sunuyoruz. Bu tarz sorular ticarette doğal olabilir lakin daha geniş düşünmekte ve bu ön yargıları kırmakta oldukça fayda vardır.

Ülkemizde yapılan icraatlere destekçiden çok köstekçi var. Bunları doğru değerlendirirseniz hem kendinize hemde başkasına oldukça yarar sağlamış olursunuz.

Ticari faaliyetlerde önce araştırmacı olun, daha sonra karar verin! Acele Etmeyin!

Başından bugüne hep söylediğimiz niteliklerden birisi amaç hizmet satmaktan ziyade, dürüst insanlarla iş birliği kurmak olduğunu sürekli söylemekteyiz. Muhakkak ticaret gereği paket satışları olacak ancak verdiğimiz hizmet süreci 1 yıl olduğundan dolayı tüm istişareleri doğru yapmamız ve hizmet alacaklı kişilerle abi, kardeş olarak ahlak çerçevesi içerisinde çalışmamız gerekiyor.

Amacımız günde 10 paket, 100 paket satmak değil. En doğrusu 1 paket satmaksa buna da razıyız. Yeter ki aklı başında ne aldığını, ne sattığını, ne bekleyeceğini bilen insanlarla çalışalım. Ki verimliliği hat safhada tutarak müşterilerimizle birlikte daha neler yapabileceğimizi, nasıl bir istihdam kurabileceğimizi tartışalım.

Uzun mesajı sabırla okuduğunuz için müteşekkiriz. Hep birlikte alelusul iş yapmak ümidiyle, hoşçakalın.

Saygılar
bulgay Radyobalfm

kişi bu mesajı beğendi.

EnderGrafik EnderGrafik Profesyonel Grafik İşleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1340
  • Beğeniler 618 / 619
  • Ticaret 231, (%100)
Öncelikle hayırlı satışlar dilerim. Dikkatimi çeken bir nokta oldu;

Videolarda gelir sayfası hep sabit kalıyor, txt'ye yazıyorsunuz. "Arkada ki ekran Photoshop mudur, Bul-Değiştir ile yapılan bir oynamamıdır yada farklı bir oyun mu var??" diye düşünmeden edemiyorum. Belki 3-5 sayfa gezinirseniz herkesin aklında ki bu soruları cevaplamış olursunuz. İyi çalışmalar.
 

 

Edep Edep Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Mobil Teknolojileri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 31 / 16
  • Ticaret 1, (%100)

EnderGrafik adlı üyeden alıntı

Öncelikle hayırlı satışlar dilerim. Dikkatimi çeken bir nokta oldu;

Videolarda gelir sayfası hep sabit kalıyor, txt'ye yazıyorsunuz. "Arkada ki ekran Photoshop mudur, Bul-Değiştir ile yapılan bir oynamamıdır yada farklı bir oyun mu var??" diye düşünmeden edemiyorum. Belki 3-5 sayfa gezinirseniz herkesin aklında ki bu soruları cevaplamış olursunuz. İyi çalışmalar.


Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Böylesine bir durumda photoshop kullanmak aptalca olur. :) Çekilen video'da arka planın oynamamasının sebebi hesapta ki mail adresini göstermemektir. Ki zaten kazançların kime ait olduğunu açıkça yazmaktayız.

Arzu ederseniz ekleyin bizi skype üzerinden konuşma şablonu ile yan yana anlık gelir tablosu göndereyim size. Umarım düşüncenizi düzeltebilmişizdir. :)
 

 

mtnyvz mtnyvz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 26 / 12
  • Ticaret 3, (%100)
...... silindi
 

 

ozgurgezen ozgurgezen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Bilgisayar Muhendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** H**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 224 / 225
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba,
Tam olarak anlayamadigim kisimlar bulunuyor.

- Hizmet aldığınız tarihten itibaren 1 yıl kazanç garantisi veriyoruz.
Yatırım maliyeti: 10.000 TL
Amorti süreci: Max 6 Ay
Vaat edilen gelir: 2.000 TL 2.500 TL

Vaat edilen gelir aylik midir? Toplam tutar midir?
Kisacasi 10bin TL yatiran birinin elinde 1 sene sonra toplam kac para olacaktir?

Bir ikincisi uygulamanin herseyi ile siz ilgileniyorsunuz. Uygulamayi yazip playstore a yukleme vs.
Asagidaki riski kaldirmak icin neden bir degisiklik yapmiyorsunuz? Musteriye hic vermeyin hesabi, haberi bile olmasin. 25 dolarlik play developer hesabini da gider olarak gosterin.

Google play console hesabının veya google admob hesabının banlanmasına teşebbüs edecek her türlü problemlerden müşteri sorumludur.
 

 

Edep Edep Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Mobil Teknolojileri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 31 / 16
  • Ticaret 1, (%100)

ozgurgezen adlı üyeden alıntı

Merhaba,
Tam olarak anlayamadigim kisimlar bulunuyor.

- Hizmet aldığınız tarihten itibaren 1 yıl kazanç garantisi veriyoruz.
Yatırım maliyeti: 10.000 TL
Amorti süreci: Max 6 Ay
Vaat edilen gelir: 2.000 TL 2.500 TL

Vaat edilen gelir aylik midir? Toplam tutar midir?
Kisacasi 10bin TL yatiran birinin elinde 1 sene sonra toplam kac para olacaktir?

Bir ikincisi uygulamanin herseyi ile siz ilgileniyorsunuz. Uygulamayi yazip playstore a yukleme vs.
Asagidaki riski kaldirmak icin neden bir degisiklik yapmiyorsunuz? Musteriye hic vermeyin hesabi, haberi bile olmasin. 25 dolarlik play developer hesabini da gider olarak gosterin.

Google play console hesabının veya google admob hesabının banlanmasına teşebbüs edecek her türlü problemlerden müşteri sorumludur.



Merhabalar, sorularınıza detaylı bir şekilde cevap vereceğim.

10.000 TL yatırım maliyetini 6 ayda amorti ediyorsunuz. Geriye kalan 6 aylık süre diliminde en az asgari ücret ile 12.000 TL kazanıyorsunuz. Gelirlerin 2.500 TL ve üzeri seyir ettiğini hesap ederseniz bu rakam amorti hariç 15.000 TL ile 20.000 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Vaat edilen tutar aylık tutar olup toplamda 6 ayda amorti etmesi gerekecek şekilde seyir etmektedir.

Uygulama işlemleri vs. aklınıza gelebilecek düzenlemeler, güncellemeler, aplikasyon sorunları vs. tamamen bize aittir. Sizin yapmanız gereken burada sadece yatırım yapmak oluyor.

Google play console hesabını müşteriye vermek zorundayız. Bizzatihi bir ürün satıyoruz ve bu ürünü müşteriye teslim etmekle yükümlüyüz.

Belirttiğiniz şartlar açıkçası art niyetli kişiler için geçerlidir. Bazı insanların kasten zarar vermeye yönelik işlemlerde bulunduğunu zaman, zaman görüyoruz. Haliyle bunların tespitini firebase sistemiyle sağlıyoruz. Bu tip illegal işlem yapmak isteyip, bize karşı zarar verecek kişilere uygulayacağımız şartlardan birisidir.

Normal şartlarda illegal bir işlem olmaması durumunda hesabın banlanması veya riske gitmesi mümkün değildir. Bu açıklama peşinen google'nin kendi sözleşmesi ve hizmet şartlarında da yazmaktadır.

Saygılar
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al