lostyazilim
tr.link

Anasayfada Sadece İstediğim Yazının Olmasını İstiyorum Yardım Lütfen.?

16 Mesajlar 1.848 Okunma
lstbozum
tr.link

ersin3535 ersin3535 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Tadilat Dekorasyon
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 537
  • Beğeniler 200 / 64
  • Ticaret 4, (%100)

Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı

teamviewr varsa bi yollar mısınız hocam

yolladım

Ek Olarak: @Mağara_Adamı sorun halloldu arkadaşlar arkadaş sağolsun halleti.

wmaraci
reklam

AshiL AshiL Elektrik Teknikeri Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Elektrik Teknikeri
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 724
  • Beğeniler 56 / 114
  • Ticaret 0, (%0)
hey maşallah tüm forum burda :) en pratik yöntem okuma ayarlarından ana sayfada gösterilecek yazısı sayısını ayarlaman göstermek istediğin konuyuda sabit yapttınmı o yazıdan başkası gözükmez (: adamı kodla modla uğraştırıyorsunuz :DDDDDDDDDD

https://cetirdek.com Webmaster Forumu..

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)
Eğer probleminiz hala devam ediyor ise ana sayfanız için özel page-homepage.php adında sayfa oluşturup Ayarlar / Görünüm panelinden o sayfayı açılış sayfası yapmanız yeterlidir.

page-homepage.php içerisine ise kategoriye göre listeleme kodunu ekleyip hangi kategorinin yazılarını listelemek istiyorsanız o kategorinin ID sini girerek yapabilirsiniz.

Eğer başarılı olamaz iseniz konuya yazabilirsiniz.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial

AshiL AshiL Elektrik Teknikeri Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Elektrik Teknikeri
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 724
  • Beğeniler 56 / 114
  • Ticaret 0, (%0)
kategorilerin yazıları demiyor yahu sadece 1 yazı göstermek istiyor herkez kategori yazıları yazmış :)

https://cetirdek.com Webmaster Forumu..
wmaraci
wmaraci

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Benim anladığım şu. Arkadaş diyor ki, ben seçeceğim bir yazının yeni yazılar yayınlansa dahi en üstte kalmasını istiyorum. Wordpress uzmanı değilim ama mantıktan yola çıkarak kodlamadan anlayanlar şöyle bir çözüm üretebilir. Arkadaş "manset" benzeri bir kategori oluşturur ve o kategoriye ait kaç yazı seçmişse hep üst sırada kalır. Diğer yeni yayınlananlar tüm yazılar da onun altında sıralanmaya devam eder.

Ne ekersen onu biçersin

ersin3535 ersin3535 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Tadilat Dekorasyon
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 537
  • Beğeniler 200 / 64
  • Ticaret 4, (%100)

GokhanKara adlı üyeden alıntı

Eğer probleminiz hala devam ediyor ise ana sayfanız için özel page-homepage.php adında sayfa oluşturup Ayarlar / Görünüm panelinden o sayfayı açılış sayfası yapmanız yeterlidir.

page-homepage.php içerisine ise kategoriye göre listeleme kodunu ekleyip hangi kategorinin yazılarını listelemek istiyorsanız o kategorinin ID sini girerek yapabilirsiniz.

Eğer başarılı olamaz iseniz konuya yazabilirsiniz.

AshiL adlı üyeden alıntı

kategorilerin yazıları demiyor yahu sadece 1 yazı göstermek istiyor herkez kategori yazıları yazmış :)

Zargana adlı üyeden alıntı

Benim anladığım şu. Arkadaş diyor ki, ben seçeceğim bir yazının yeni yazılar yayınlansa dahi en üstte kalmasını istiyorum. Wordpress uzmanı değilim ama mantıktan yola çıkarak kodlamadan anlayanlar şöyle bir çözüm üretebilir. Arkadaş "manset" benzeri bir kategori oluşturur ve o kategoriye ait kaç yazı seçmişse hep üst sırada kalır. Diğer yeni yayınlananlar tüm yazılar da onun altında sıralanmaya devam eder.

arkadaşlar problemi dün düzelttim yeni bir sayfa oluşturup anasayfada sabıtlıyerek konu kıtlenebilir.
GokhanKara

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al