lostyazilim
tr.link

İşte Böyle

18 Mesajlar 2.781 Okunma
acebozum
tr.link

leavesoccer leavesoccer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 29 / 34
  • Ticaret 7, (%100)
Merhaba Wmaracı sakinleri, buraya ilk defa yıllar önce geldim. O zamanlar param da yoktu, öğrenciydim. Minik backlink paketleri alıyordum. Sürekli özgün yazılar girdiğimiz ama bir türlü hit alamayan bir blogumuz vardı. Ama güzeldi yani. Sonra büyüdüm iş güç sahibi oldum. Wmaracı da büyüdü.. Devamında ben birkaç yıl weble uğraşamadım ama hep özledim.

Sonunda weble uğraşamadığım yıllarda da hep aklımda olan bir projeyi hayata geçirdim. Lisanlı bir tema, lisanslı bir logo ve ssl falan satın aldım. Gerçi hala hit alamıyorum ama olsun. Bu bir tutku. Tutsa da tutmasa da ben orada yazmaya devam edeceğim. Bir de yazar arkadaşım var beraber eğleniyoruz biz orada. Kişisel bir yer imleri arşivi gibi düşünüyoruz. Belki bir gün değerlenir. Bilemeyiz.

Değerlenmekten kastım para falan da değil. Tatmin etsin istiyor insan, girdileri okunsun falan gibi şeyler. Hayır iyi yazdığımız vesaire için de değil de emek verildiği için öyle.

Bloggerlıktan olsa gerek etrafından dolanmaktan konuya geçemedik.

Proje şu: https://maiotik.com/

Eğer önerilerinizi söylerseniz, yol haritası tavsiye ederseniz, fikir belirtirseniz büyük bir mutluluk duyarım.

Hepinize güzel geceler dilerim, iyi çalışmalar.
SafranIT

kişi bu mesajı beğendi.

https://maiotik.com/
wmaraci
reklam

MSI MSI Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 3 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Hayırlı olsun.Yazılarınız ve temanız site konusuna göre güzelde kategori seçeneği göremedim gibi :)
leavesoccer

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 29 / 34
  • Ticaret 7, (%100)
Sidebar da Köşeler şeklinde bir kısım ayarladım ona ama belki çok aşağıda kaldığı için görünmüyordur. Olmadı onu en üstteki iletişim ve manifesto sekmelerinin yanına yerleştirebilirim. Teşekkür ederim cevap yazdığınız için.

Soldier Soldier WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 8 / 36
  • Ticaret 6, (%100)
tema gazeteyi anımsatıyor + Pes etmemeniz mükemmel bir başarı
leavesoccer

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 29 / 34
  • Ticaret 7, (%100)
Aslında temayı alırken tedirgindim: yavaşlatır mı siteyi falan diye ama kurmasaydım içimde kalacaktı. An itibariyle de performans olarak pek bir sıkıntı çıkarmıyor gibi duruyor. Çok teşekkür ederim. Pes etmeyeceğim.

olesore olesore "Saban Kılıçtan Üstündür" Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilim İnsanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 1299
  • Beğeniler 228 / 293
  • Ticaret 12, (%100)
Bence çok başarılı olmuş, genelde denk geldiğim, içeriğini sevdiğim başlığa mutlaka yorum yazarım ama bu siteye neden şimdiye kadar denk gelmedim :/ enteresan :) Bu arada tema adı nedir, bayıldım

https://populertarim.com

Darknet Darknet Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1108
  • Beğeniler 125 / 293
  • Ticaret 25, (%100)
tema çok hoş başarılar hocam :)

turk5 turk5 turk5.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Internet ve Medya
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 766
  • Beğeniler 93 / 185
  • Ticaret 2, (%100)
Temiz, kolay okunabilir ve kafa karistirmayan ilginc bir blog olmus. Sabir ve süreklilik ile hitlerinizin artacagini düsünüyorum. Basarilar.

Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform : turk5.com

IchWeis IchWeis hello world Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Uçak Teknisyeni
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 22 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Temanızı ve yazılarınızı çok beğendim, değişik konuları ele almanız dikkatimi çekti makalelerde kalitelilik var yani :) Temayı soran arkadaşlara hitaben The Fox Magazine temasıdır arkadaşlar. olesore
olesore

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 29 / 34
  • Ticaret 7, (%100)

olesore adlı üyeden alıntı

Bence çok başarılı olmuş, genelde denk geldiğim, içeriğini sevdiğim başlığa mutlaka yorum yazarım ama bu siteye neden şimdiye kadar denk gelmedim :/ enteresan :) Bu arada tema adı nedir, bayıldım

Böyle şeyler duyunca insan motive oluyor. Çok teşekkür ederim. Böyle devam edeceğiz. Hep bekleriz. Buradan da yazışırız öyle. Çok sağ olun. En altta bir arkadaş belirtmiş ismini ama ben de burada tekrarlayayım: The Fox Magazine. Gerçekten inanılmaz başarılı bir tema. Aylarca tema arayıp boğuldum ama buna gördüğüm anda vuruldum :)

Ek Olarak:

Darknet adlı üyeden alıntı

tema çok hoş başarılar hocam :)

Teşekkür ederim. Çok aradım temayı hocam. Vallahi böyle beğenilmesi çok mutlu etti beni.

Ek Olarak:

turk5 adlı üyeden alıntı

Temiz, kolay okunabilir ve kafa karistirmayan ilginc bir blog olmus. Sabir ve süreklilik ile hitlerinizin artacagini düsünüyorum. Basarilar.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Süreç içerisinde gene buralardan paslaşırız hocam. Çok sağ olun girip baktığınız için.

Ek Olarak:

IchWeis adlı üyeden alıntı

Temanızı ve yazılarınızı çok beğendim, değişik konuları ele almanız dikkatimi çekti makalelerde kalitelilik var yani :) Temayı soran arkadaşlara hitaben The Fox Magazine temasıdır arkadaşlar. olesore

Üslup sahibi olmaya çalışıyoruz kendi çapımızda :) Böyle sözlük, blog karşımı bir jargon oldu galiba bilerek yapmadık ama beğenilmesi çok hoş.

Vakit ayırdığınız için de teşekkür ederim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al