Merhaba Wmaracı sakinleri, buraya ilk defa yıllar önce geldim. O zamanlar param da yoktu, öğrenciydim. Minik backlink paketleri alıyordum. Sürekli özgün yazılar girdiğimiz ama bir türlü hit alamayan bir blogumuz vardı. Ama güzeldi yani. Sonra büyüdüm iş güç sahibi oldum. Wmaracı da büyüdü.. Devamında ben birkaç yıl weble uğraşamadım ama hep özledim.
Sonunda weble uğraşamadığım yıllarda da hep aklımda olan bir projeyi hayata geçirdim. Lisanlı bir tema, lisanslı bir logo ve ssl falan satın aldım. Gerçi hala hit alamıyorum ama olsun. Bu bir tutku. Tutsa da tutmasa da ben orada yazmaya devam edeceğim. Bir de yazar arkadaşım var beraber eğleniyoruz biz orada. Kişisel bir yer imleri arşivi gibi düşünüyoruz. Belki bir gün değerlenir. Bilemeyiz.
Değerlenmekten kastım para falan da değil. Tatmin etsin istiyor insan, girdileri okunsun falan gibi şeyler. Hayır iyi yazdığımız vesaire için de değil de emek verildiği için öyle.
Bloggerlıktan olsa gerek etrafından dolanmaktan konuya geçemedik.
Proje şu: https://maiotik.com/
Eğer önerilerinizi söylerseniz, yol haritası tavsiye ederseniz, fikir belirtirseniz büyük bir mutluluk duyarım.
Hepinize güzel geceler dilerim, iyi çalışmalar.