olesore adlı üyeden alıntı

Bence çok başarılı olmuş, genelde denk geldiğim, içeriğini sevdiğim başlığa mutlaka yorum yazarım ama bu siteye neden şimdiye kadar denk gelmedim :/ enteresan :) Bu arada tema adı nedir, bayıldım

Böyle şeyler duyunca insan motive oluyor. Çok teşekkür ederim. Böyle devam edeceğiz. Hep bekleriz. Buradan da yazışırız öyle. Çok sağ olun. En altta bir arkadaş belirtmiş ismini ama ben de burada tekrarlayayım: The Fox Magazine. Gerçekten inanılmaz başarılı bir tema. Aylarca tema arayıp boğuldum ama buna gördüğüm anda vuruldum :)

Ek Olarak:

Darknet adlı üyeden alıntı

tema çok hoş başarılar hocam :)

Teşekkür ederim. Çok aradım temayı hocam. Vallahi böyle beğenilmesi çok mutlu etti beni.

Ek Olarak:

turk5 adlı üyeden alıntı

Temiz, kolay okunabilir ve kafa karistirmayan ilginc bir blog olmus. Sabir ve süreklilik ile hitlerinizin artacagini düsünüyorum. Basarilar.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Süreç içerisinde gene buralardan paslaşırız hocam. Çok sağ olun girip baktığınız için.

Ek Olarak:

IchWeis adlı üyeden alıntı

Temanızı ve yazılarınızı çok beğendim, değişik konuları ele almanız dikkatimi çekti makalelerde kalitelilik var yani :) Temayı soran arkadaşlara hitaben The Fox Magazine temasıdır arkadaşlar. olesore

Üslup sahibi olmaya çalışıyoruz kendi çapımızda :) Böyle sözlük, blog karşımı bir jargon oldu galiba bilerek yapmadık ama beğenilmesi çok hoş.

Vakit ayırdığınız için de teşekkür ederim.