zangess adlı üyeden alıntı
Cahil oldukları kanısına hangi tespitlerle varıyorsun? Bir insanın senin ilgi alanında olan veya senin cevap vermek isteyeceğin konulardan konuşmaması mı o kişiyi cahil mi kılıyor? Bana göre de sen cahilsin. Neden? İğrenç cümle kuruyorsun ve imla kuralları ile alakan yok. Ama ben ne yapıyorum; bu duruma karşısında farklı bakış açıları arıyorum. Normal de mesela sen benim yerim de olsan bu konuya cevap olarak: "Cahil asıl sensin bu nasıl cümle kurmak" der geçerdin ve sonuç ne olur du? Mutsuzluk. Özetlersem yargılama, bekle. Karşında ki modeli çöz, cahil ise inan bana cahilliğinden bile kendine bir tecrübe edinebilirsin. Ayrıca o saydığın maddelerden 30 yaşında biri olarak bende nefret ediyorum. (Yabancı diziler hariç) Kendine iyi bak ve yazdıklarımdan insanları yargılamaktan vazgeç sonucunu çıkarabilirsin:)
:) Cahil insan olsaydım eminim ki bu konuyu bura'da açmazdım ve sizler ile fikir alışverişin'de bulunmazdım , araştırmazdım.
mesela neye göremi cahil diyorum ? örnek vereyim geçen günler'de yaşadığım bir dialoglardaki cümleleri sana söyleyim ve buna sen karar ver
genel'de siyaset konularına şahit olmuştum
" berkay osmanlıyı atatürk yıktı biz yeniyorduk yoksa herkesi "
" lozan olmasaydı eğer şuan süper güçtük "
" Doktorlar esrar'ı faydalı buluyor "
gibi cümleler kullanan insanlar , araştırmayanlar okumayan insan hadi onu geçtim öğrenmek istemeyenler her zaman cahil olmuştur gözüm'de !!! neden biliyormusun ağzına gelen boş kulaktan duyma şeyler ile insanlar hayat sürdürüyor .
ve ben hangi yazım'da benim ilgi alanımdaki konular'da konuşmaması için cahil dedim de sen bu cümleyi kullanıyorsun ? benim gözüm'dede sen şuanda cahilsin