-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
egehema adlı üyeden alıntı
bilginiz yoksa fikrinizde olmasın lütfen.
60k izlenen yabancı bir kanal günde 1000 lira bile kazandırabilir.bu tamamen videonun içeriği,videonun uzunluğu ile alakalı bir olaydır.
Dostum ben kendi kazandığımi söyledim yaşamadığım bir seyi konuşmam ben. Sizinde yazılan fikirlere saygınız olsun. Çocuk yok karşınız da.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
5 yıldan fazla süredir Youtube'dan kazanıyorum ve ilk başta biraz sabırlı olmak lazım. Yeni başlayacak birisi 20 video olmadan abone sayısını vs. önemsememeli. Sadece en güzel şekilde videoları hazırlayıp yaklaşık 20 video olduktan sonra gidişata göre daha iyi şeyler yapmaya çalışmalı. Zaten göreceksiniz ki gün geçtikçe izlenmeler artacak, aylık kazanç artacaktır. Bu yüzden ilk başta sabırlı olmak gerekiyor.
Videolar minimum 5-10 dakika aralığında olmalı. Daha uzun videolar insanı sıkıyor, daha kısa videolar ise hem daha az para kazandırıyor hemde izleyiciyi kanalda tutmuyor. Video başlıkları videoyla alakalı ve ilgi çekici olmalı. Şuanki popüler diye tabir ettiğimiz enes batur adlı ergen arkadaş gibi videoyla alakasız başlıklar girilirse daha başta olduğun için kaybedersin. Birde videolarında bilindik müziklere çok az yer vermeye çalış. Her ne kadar youtube 10 saniyeye kadar olan müziklere felan izin versede müzik şirketleri manuel olarak telif hakkında bulunabilir ve videon kaldırılabilir. Başka soru varsa sorabilirsiniz. Mümkünse PM atmadan :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
egehema adlı üyeden alıntı
Yanlış bilgi veriyorsun.O zaman ben bu kadar kazandım 60 k izlenmeye demelisin.Direk 60k'ya 20 tl kazanırsın diyemezsin.
Mantık aynı web site mantığı.İçerik, içeriğin dili, uzunluğu kazanç faktörlerini etkiler.
60k'ya 20 tl almakta çok düşük.büyük ihtimal çok kısa ve amatör videolar.
Sensin sen..
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kazanç olayı videonun süresinden vs ziyade çıkan reklamlar ve tık oranıyla alakalı diye biliyorum.
benim de hiç anlayamadığım bir nokta var. neyin telif olup neyin olmaması konusunu bir türlü anlayamadım.
mesela başka bir sosyal medya platformunda paylaşılmış normal vatandaşların paylaştığı videolar telife giriyor mu? veya qatami isimli kabe imamının okuduğu sureler telife giriyor mu? giriyorsa bunları birden fazla kanal yayınlıyor neden kapanmıyorlar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Networking Manager
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Herkesin yanıldığı yer burası video çok izlenmesi çok kazandıracağı anlamına gelmez bir video var 1 milyon izlenime 300 dolar kazanmış bir video var 100bin izlenime 3000-4000 dolar kazanmış youtubeda videonuzun çok kazandırmasını istiyorsanız videonuza tıklama başına çok ödeyen şirketlerin reklamını almanız lazım youtube videonuza reklamları otomatik atıyor laikin bunu siz ayarlayabilirsiniz nasıl mı anahtar kelime çalışması ile çok ödeyen reklamların videonuzda çıkmasını sağlayarak detaylı bir anlatım yapıcam video ile ve youtuba eklicem
Ek Olarak: Arkadaşlar Herkesin yanıldığı yer burası video çok izlenmesi çok kazandıracağı anlamına gelmez bir video var 1 milyon izlenime 300 dolar kazanmış bir video var 100bin izlenime 3000-4000 dolar kazanmış youtubeda videonuzun çok kazandırmasını istiyorsanız videonuza tıklama başına çok ödeyen şirketlerin reklamını almanız lazım youtube videonuza reklamları otomatik atıyor laikin bunu siz ayarlayabilirsiniz nasıl mı anahtar kelime çalışması ile çok ödeyen reklamların videonuzda çıkmasını sağlayarak detaylı bir anlatım yapıcam video ile ve youtuba eklicem
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bende Bilmiyorum
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim düşüncem "disiplinli ve dakik çalışırsanız kazanırsınız." şahsen ben değilim :) o yüzden 1kuruş bile kazanamadım internetten :(
Bir çok videoyu aynı anda yükeyip, yayınladığınız da bana göre zarar etmiş olursunuz çünkü "kullanıcı çok videoya var ve hepsi bugün yüklenmiş hangi birine bakayım" der kapatır sayfayı.
Günlük 1 ya da 2 video atarsanız takipçi kazanırsınız çünkü her gün gelmek isterler bu gün ne yükledi acaba der gibi yani merak ederler.
Ne tür videolar yükleyeceğinizi bilmediğim için: oyun, kisisel vb durumlarda doğal ve özgün davranmanız'da iyi sonuçlar alırsınız.
Ölümü Unutmayın, Çünkü Ölüm Sizi Unutmadı !