Hocam ben geçen sene başvuran mülakatlara çağırılan biriyim darbe olduğu için malesef kapandı fakat her şerde bir hayır vardır ELHAMDÜRİLLAH meslek lisesi okuduğum için Kara Harp başvuru yapamıyordum beni almıyordardı YGS 1. olsan bile giremezdin fakat darbeden sonra işler değişti çok şükür artık her liseden alıyorlar
sağlık konusunu cidden kafana takma sen böyle diyince eski günleri hatırladım vücudunda dövme , aşırı yanık göze batan bir kusur yoksa telaş yapma benim karım bölgemde işaret parmağının yarısı kadar yanık var
Göz konusu kara , deniz için 0.75 sınır var seninkiler kaç bilmiyorum hava için 0 istiyorlar ama 0.25 gibi rakamlarla giren adam yok mudur ? tahminim vardır illa
gerek ailemden olsun gerek askeri kışlalara gidip edindiğim bilgiler doğrultusunda kardeşim bana dediklerini aynen sana iletiyorum kusursuz adam çok azdır illa ki kusur vardır mülakatta zaten onu bilerek hareket ediyorlar başta dediğim büyük kusurlar yoksa kafana takma
Ve en büyük etken kardeşim nasibinde varsa ister vücunda yanık olsun yine girersin nasibinde yoksa sağ salim bir adam olsan bile elenirsin nasip kısmet işi bunlar
Sporu iyi kas 400 m koşu barfixs , mekik , durarak uzun zıplama , basketbol topu fırlatma yapıcaksın tabi bu sene değişmezse ki bundan önce full öyleydi değişeceğini sanmıyorum
her türlü aklına takılan soruyu sorabilirsin
MertUsluEk Olarak: Gözlerini şimdi gördüm kardeşim çizdirerek gitmek elenme sebebi bunu unutma , gözlükle gitme senin gözden elenme düşündüğün gibi olmaz kardeşim
ilk önce ön sağlık mülakatı var burda boy , kilo , göz , vücut gibi yerlere bakıyorlar uzaktan yazıları okuyorsun okuyabilirsen geçiyorsun renk körlüğü var mı onada bakıyorlar