Sürekli başvurmak iyi değildir, diğer bankalarda başvurunuzun olumsuz olduğunu görüyor. Keşke teb yerine odeabank gibi daha müşteriye aç bankaları seçseniz onlar daha kolay veriyor. Kartı alın 1 yıl düzenli kullanın 2. yıl teb bankasına başvurun onaylanacaktır.
hocam Odeabank basvurdum gene aynı sorun.
Ek Olarak:
Ben kırmızı kalem yedim 10 sene önce hala daha kırmızı kalemi görebiliyorlar bankalar.Ona göre de kredi falan veriyorlar.Tabii en büyük avantajın sigorta primin kaçtan yatıyor.Ama 5 yıl kredi alman tabii ki zorlaşıyor 5000 lira çekemezsin ama 1000 lira çekersin.Dediğim gibi en büyük avantajın sigorta primin 3000 lira maaş alıp asgari ücret üzerinden sigorta primin varsa zaten kimse vermiyor odeası tebi yapı kredisi farketmez
Hocamda suanda sigortalı bir işde calısmıyorum.
Ek Olarak:
FurkanErgün adlı üyeden alıntı
Merhaba. Öncelikle değerli arkadaşların yazdığı mesajları bir unut sen hocam.5 yılmış da, öyleymiş de böyleymiş de.. Hikaye bunlar.
Öncelikle internette kredi notu yükseltme hakkında bir çok önemli ve detaylı makale mevcut.
En basitinden gidip küçük bir banka şubesinin en yetkilisiyle görüşme talep et ve detaylıca açıkla. Böyle durumlarda unutulmaması gereken en önemli şey, her şeyin birilerinin ağzına bakıyor olması.
Merhaba Hocam Yorum İçin Tşkler
Artık Yarın Gidip Bakacan önume hangi banka gelirse gidip konuscam.