cLoneX
profesyonel amele
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Finans
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@cleiner arkadaşım idari ve kanuni takiplerde kkb kayıtlarında takibe düştü geri ödendi statüsü geldiyse son değişiklik tarihinden itibaren 5 yıl ve ortalama 2-3 ay içerisinde kkb kayıtlarından bu ürün ve takip silinir. Lütfen yanlış bilgi vermeyin( Not: Bir bankanın kredi servisinde çalışıyorum)
Bilgiye ulaşmanın en sade yolu...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
Söylenenlerin hiç birine bakma sen hocam bankalarla çok içli dışlı biri olarak söylüyorum. Yok banka 5 yıl kredi vermezmiş falan biraz saçma olmuş. Maaşlı bir işe gir sigortan yatsın maaş bodrosuyla git kimse siciline bakmaz bankalar yapışır yakana kredi ve kredi kartı vermek için.
Kredi notun düşük olabilir yükseltmek için şunları yapabilirsin.
Kullanmadığın banka kartların varsa kapattır(hesaba para girmediğinden kredi notunu olumsuz etkiler)
Bankaları pek kullanmıyorsan faturalarını sürekli kartınla öde
Bankanın birine git küçük bankalar genelde kabul eder. 100 200 tl para peşin verip kredi kartı çıkartmayı iste kredi kartında borç olmayacağından 2 3 aya kredi notun ortalamayı yakalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ön Muhasebe & Bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
İnternet Üzerinde Teb Basvurdum Gene Olumsuz ve Sebebide Diger Kredi Kartların Borclarını Düzenli Ödemedigim İçinmiş .
Www.Svhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dövme Sanatçısı, WM
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba. Öncelikle değerli arkadaşların yazdığı mesajları bir unut sen hocam.
5 yılmış da, öyleymiş de böyleymiş de.. Hikaye bunlar.
Öncelikle internette kredi notu yükseltme hakkında bir çok önemli ve detaylı makale mevcut.
En basitinden gidip küçük bir banka şubesinin en yetkilisiyle görüşme talep et ve detaylıca açıkla. Böyle durumlarda unutulmaması gereken en önemli şey, her şeyin birilerinin ağzına bakıyor olması.
Dövme sanatçısı & tasarım uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben kırmızı kalem yedim 10 sene önce hala daha kırmızı kalemi görebiliyorlar bankalar.Ona göre de kredi falan veriyorlar.Tabii en büyük avantajın sigorta primin kaçtan yatıyor.Ama 5 yıl kredi alman tabii ki zorlaşıyor 5000 lira çekemezsin ama 1000 lira çekersin.Dediğim gibi en büyük avantajın sigorta primin 3000 lira maaş alıp asgari ücret üzerinden sigorta primin varsa zaten kimse vermiyor odeası tebi yapı kredisi farketmez
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bogahost Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İyi günler öncelikle QNB Finansbank personeli olarak bu tür konularda bilgi sahibiyim.
Öncelikle sicile işlenen kayıtlarda sildirmek zordur ancak avukat aracılığı ile temiz kağıdı alabilir ve avukatınızın gerekli takibi ve işlemleri yapmasını sağlayabilirsiniz. Ancak bu anlattığım olayın kesin bir garantisi yoktur. Kredi vs yada kart başvurularında bankalarda sorgu olsada bireysel kesimlerde eğer temiz kaydını gösterirseniz bir olanak sağlayabilmektedirler. Bu ise Kısmendir çoğu zaman gerçekleşmemektedir.
Bir fiil sicilinizin düzelmesi için ortalama 6 ay bir sürece ödemelerinizi düzenli bir şekilde hiç aksaklık yapmamalısınız bu süre ise miktara ve geçiktirme sürelerine göre değişmektedir.
1 kişi bu mesajı beğendi.