Creatasarim adlı üyeden alıntı

Kullanıyormusunuz bilmiyorum fakat tespitleriniz sanırım kişiye özel, ben IJust S aldım ortalama 4 gün içerisinde 3mg nikotinli likit kullanarak sigarayı tamamen bıraktım bu gün ile birlikte 1 hafta geçti 2 gündür sigarayıda, elektronik sigarayıda elime almadım zira ikisinide canım istemiyor, bu durum kişiden kişiye değişir çok fazla sigara tüketimi varsa 6mg tütün aromalı bir likit ile başlayıp bırakılamıyorsa daha sonra 3 ve 0mg lik likit kullanılarak tamamen bırakılabilir bu arada sigarayı 19 yıl günde 2 paket içen birisiydim.

1-2 hafta henüz çok erken. Ben 3 ay uğraştım, çeşit çeşit aromalar denedim. Dumanı bol olsun diye gliserini arttırdım vs. Sigara içirtmiyor ama elektronik sigarayı da bıraktığında canın yeniden sigara istiyor. Normalde sigarayı nasıl bırakırsan aynı etkiyi gösteriyor.
Bende bundan vardı verdim bir arkadaşa. O da bırakamadı. Elden ele dolaşıyor şimdi.

https://tr.aliexpress.com/item/100-Original-SMOK-OSUB-Mini-60W-TC-Stainless-black-1200mah-electronic-cigarette-Kit-with-Helmet/32740744060.html