27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sigarayı kesinlikle bıraktırmaz. Elektronik sigaraya alışırsınız. O kesmez. Daha sonra boğazı yaksın diye aromasını fazla katıyorsun, ısısını arttırıyorsun. Hah ben sigarayı bıraktım diye elektronik içmeyi bırakınca da sigaraya yeniden başlıyorsun. Zaten ne içersen iç içinde nikotin olduktan sonra aynı hepsi. Asıl olay nikotinden uzak durmak. O da elektronik sigarayla imkansız. Sigara bıraktırma merkezine gidin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Eczanelerde nikotinli sakızlar var tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Sigara fiziksel bir bağımlılık değildir. Çoğu kişi nikotin bağımlılığı sanar ama değildir. Sigara bağımlılığı tamamen psikolojiktir. Sigara bıraktırma merkezleri de buradan hareket eder zaten. Sigarayı bırakmak istiyorsanız bırakırsınız. Ben dayanamıyorum, elim ayağım titriyor falan gibi bahanelere sığınıyorsanız siz sigarayı bırakmak istemiyorsunuzdur. Benim tavsiyem kendinize sizi meşgul edecek bir hobi edinin. Yaklaşık 20 yıl içtikten sonra bırakıyorum deyip bırakan biriyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Joyeteceh eVic VT modelini tavsiye ederim.Bu cihaza birde Crius atomizer takarsınız tadından yenmez.Yurtdışı sitelerinden getirtebilirseniz 200-300lira falan sanırım.Burda 400 500Tlye satıyorlar.
Şarjı 1 hafta gidiyor.Performans olarakta çok iyi.Likit sızdırma neredeyse yok denecek kadar az.Yalnız sarımını çok iyi yapmanız gerekiyor.
4 aydır kullanıyorum.Arada tek tük sigara içtim ama hiç bitiremeden attım.Tek sıkıntı arkadaşların dediği gibi sigarayı bırakıyorsunuz ama bu seferde elektronik sigaraya devam ediyorsunuz.
Zarar ve maliyet olarak düşünürsek sigara içeceğime elektronik sigara içerim diye düşünüyorum.Üstelik bunuda çok çok azalttım önceden günde 2 tüp likit bitirirken şimdi 1 tüp likit 3 4 gün gidiyor.Ne koku var ne birşey.Sigara şuan çok iğrenç geliyor.2 aydan sonra nikotinsiz likite başladım.
İnşallah komple bırakırsınız.Ama benim dediğim şekilde en azından zararı azaltmış olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.