-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
takmayın. logonun altına "yazıldığı gibi okunur" diye bi slogan ekleyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bunda bir ihlal yok. COM da domain tescilinin koşulu ''önce gelen alır' prensibidir. Kimse sizden sitenizi kapatmanızı isteyemez ... Hak iddia edemez ... Kesinlikle cevap vermemelisiniz ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
RaLLy
YaLanDunyA
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
marka ihlaline uğrasaydı benim sitem uğrardı hocam. turkiyeisbankasi kendi resmi domaini bende, Hiç kimse hiç bişey yapamaz. Eğer Çok istiyorsa ona satın siteyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teşekkürler sayın hocam güzel fikir
www.teknolojiktasarimlar.com
www.nsonmoda.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
sizin için değerli, ise patenti siz alın sırf bu kişi yüzünden bütçem olsa inadına gider alırım ayrıca bu tür genel konularda marka patent hizmeti veren firmalardan daha detaylıca fiyat belge ve yardım alabilirsiniz.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Developer
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
İşte bunlar yüzünden ilerlemiyor güzel ülkemin güzel teknolojisi :) boşver dostum cevap bile yazma
https://androidwebview.net/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Satınalma
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bilen bilmeyen yorumlamış kendince:) daha önce başına gelen arkadaşlardan ses çıkmamış ancak ben şimdi onları konuya davet etsem ayıp olur. belkli kendileri gelip yazarlar.
Tescil konusu hafife alınacak bir konu degildir:
MarKHK m. 9/II a ve b bentleri uyarınca tescilli bir markanın aynısı veya benzeri tescil kapsamında giren mal veya hizmetler için kullanılamaz.
Alan adında ayırt edici esas unsurun zorunlu olarak alınan “www, tr, biz, com” kısımları dışındaki kısım olan ikincil düzey alan adı olduğu kabul edilir.
Dolayısıyla tescilli bir sözcük markasının ikincil düzey alan adı olarak alınması halinde marka ile alan adı arasında aynıyet, çok küçük bir farklılık olması halinde ayırt edilemeyecek derecede benzerlik ve önüne, arkasına ayırt etmeyi tesis edecek önemde olmayan ekler, kelimeler getirimesi halinde benzerlik olduğu kabul edilir ve bu bir marka ihlali oluşturur.
Benzerlik değerlendirmesi aynen markalarda olduğu gibi mukayese edilen işaretlerin tüm unsurları dikkate alınarak potansiyel müşterilerin bakış açısından yapılır.
Marka ile aynı işaret rakip firma tarafından aynı veya benzer mal ve hizmetler için alan adı olarak tescil edilmiş ve alan adını alan taraf kendisinin sahip olduğu marka, unvan, tescilsiz marka gibi bir hakka dayanamıyorsa ortada bir marka ihlalinin bulunduğu kabul edilir.
Eğer bir hakka isnat ediyorsa bu durum ancak kimin öncelik hakkı bulunduğunun tespitiyle çözümlenebilir. Mesela bir kişi birkaç yıldır kullandığı markasını yeni tescil ettirmişse, öte yandan bir başkası unvan olarak tescilli olup aynı zamanda uzun zamanda markasal kullandığı ticaret ismini alan adı olarak almışsa bu durumda öncelik hakkına sahip olan unvan sahibinin hakkının korunması uygun olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sağolasın hocam gerçekten net ve açık olmuş çok teşekkürler
www.teknolojiktasarimlar.com
www.nsonmoda.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ne son moda olur senin markanda yeni reklamlarda ne kolay kredi reklamı dönüyor onun gibi
ne son moda? Gibi bir şekilde
Sozen
Bilmediğini Bil Öğren
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba,
eğer alan adın'da Marka adını Kullanıyorsanız ve Marka tescil tarihinden sonra almışsanız eğer, ICANN Kuralları geçerli olur, Telif hakkı şikayeti ICANN bildirilir.
ICANN gerekli kontroller sonucu Olumlu bulursa sizdeki alan adını marka sahibine devre'debilir.
Ama Siz Marka tescil Tarihinden önce Almışsanız ve Özellikle Marka Tescil ettirenin Tescil Logo/Şekil Kullanmıyorsanız Herhangi Bir sıkıntı sorun yoktur. Korkmanıza endişe etmenize gerek yoktur.
İsmin Marka olması sizin O ismin marka olmasından önce kurulmuş olmanız herşeyi değiştirir.
Ve Dikkat Edin site içeriğiniz ile Marka olan Sitenin içeriği Aynı/benzer/ Olmasın.
Bunun dışında korkmayın, Endişe etmeyin.
Kendim'den örnek vereyim.
NTT GAME markası nttgame.com.tr nttgameonline.net bana ait domain ve Marka logosu tarafımca tescillenmiştir.
nttgame.com ve nttgameonline.net domainlerini alabilmem için, öncelikle benim marka tarihi onların domain tescilinden eski olması lazım. Veyahut Onların site içeriği yada logosu/ Şekli Benim markam ile aynıysa bunu Delil olarak gösterek Domaini Tarafıma alabiliyorum. " NOT: Bu işlemlerle ilgilenen Avukat İle görüştüm Söyledikleri bunlar "
Saygılarımla Tekrardan.
2 kişi bu mesajı beğendi.
EUROSUNUCU BİLİŞİM LTD.