-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
1 sene ingilizce hazırlık okudum üzerine şuan hala ingilizce eğitim görüyorum fakat ben bile kendimi çok iyi şekilde ingilizce makale yazacak kadar prof. görmüyorum. Bilmiyorum belkide sebebi benim çok uğraşmamamdan kaynaklanıyodur ama cidden çok büyük bir gayret lazım yani ha deyince olacak iş değil.
Tabi şevkinizi kırmak istemem ama cidden çok istiyorsanız arkadaşlarında benimde dediğim gibi baya uğraşmanız lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
En azından upper intermediate seviyesinde olmanız gerekir ortalama bir makale için. İnternette bir sürü test var İngilizce'nizi test edebilirsiniz ve gerekirse kaynaklardan çalışıp eksiklerinizi giderebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu arada öneri istemişsiniz, öneriler seviyelere göre değişir hocam, elementary seviyesindeki birine verilecek öneriler farklıdır intermediate seviyesindeki birine verilecek öneriler farklıdır. Hangi seviyede olduğunuzu biliyorsanız belirtin, yardımcı olmaya çalışalım.
Neoyun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Ben çocukluğumdan beri, oyunlarla, filmlerle, dizilerle öğrendim İngilizceyi. Çatır çatır da konuşuyorum. Önemli olan bir dili komple hayatınıza sokmak, benim bütün cihazlarım İngilizce, bütün yazılımlarım İngilizce, izlediğim şeyleri altyazısız İngilizce olarak izliyorum. Çalıştığım insanlar yabancı, hatta iş yaptığım bir Rus arkadaşa ben öğrettim İngilizceyi.
Türkçe'yi bayağı bir kısıp, odağınızı İngilizce işlere yöneltin, İngilizce makaleler okuyun. Yapabildiğiniz her şeyi İngilizce yapın.