-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
müzisyen/webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence vazgeç. Anne konulu bir blogda bir erkek ne kadar başarılı olabilir? İşte bahsettiğiniz kadar olur. Para kazanmak için site açmayın. Konuya hakim olduğunuz ve üzerinde çalışmaktan zevk aldığınız konularda site açın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İş Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Akua Adforce ile DA 40+ Sitelerden Tanıtım Yazısı Fırsatı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
KayfeBilişimserdarcrErginvazgeçmek, pes etmek, kaçmak, küsmek en kolay şeylerde değil midir ? Neden pes etsin sevmediği için mi ? 5 Aylık bir emek var ortada bir anda silmek umutlarını çöpe atmak kolay mı sizce ?
Sabret kardeşim azimle bu tabuları yıkarsın inşallah. Kimse bir anda bişey olmadılar. Zamanla sabır ve çalışmayla. Bloğun hakkında kendini geliştir. Öğretici içerikler üret sosyal medya da aktif ol başarı elbet gelcektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İş Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
seoisleri adlı üyeden alıntı
KayfeBilişim
serdarcr
Ergin
vazgeçmek, pes etmek, kaçmak, küsmek en kolay şeylerde değil midir ? Neden pes etsin sevmediği için mi ? 5 Aylık bir emek var ortada bir anda silmek umutlarını çöpe atmak kolay mı sizce ?
Sabret kardeşim azimle bu tabuları yıkarsın inşallah. Kimse bir anda bişey olmadılar. Zamanla sabır ve çalışmayla. Bloğun hakkında kendini geliştir. Öğretici içerikler üret sosyal medya da aktif ol başarı elbet gelcektir.
Vazgeç demedim zaten de, zararın neresinden dönersen kardır. Kimse sevmediği bir işi yapmak istemez. İlerde sıkılınca, ne kadar para getirirse getirsin devam edilmez. Zaten işi sevmiyorsan o konuma da gelemezsiniz.
Akua Adforce ile DA 40+ Sitelerden Tanıtım Yazısı Fırsatı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenizde biraz dolaştım, içeriğiniz çok güzel. Yukarıda arkadaşların söyledikleri doğru zaman içerisinde index aldıkça gelecek organik sayısıda artacaktır. Vazgeçmemeniz dileği ile.
1 kişi bu mesajı beğendi.