Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Eğer internet bağlantınız yok ise sizden bu tutarı alma hakları yok. Ben VodafoneSUPET içerisinde fatura ödemediğim inin 15 gün kesintide kaldım. O günlerin ücretini dahi almadılar. Sizden de bu ücreti alma hakları yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Geçenlerde bir arkadaşımdan süperonlineın kulladığı dikdörtgen şeklindeki beyaz huawei marka modemlerin değiştirildiğini duydum. Hız problemi olduğu için gelip tespit yapılmış ve modem değiştirilmiş ve problem çözülmüş. Bu modemlerin turkcell servisleri tarafından değiştirilmesi gerekiyormuş ama talep etmeniz gerekiyormuş. Emin değilim ama sorabilirsin.
Geçmişe dönük faturayı, tespit tutanağın yoksa ödememe ihtimalin olduğu sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Bende de hala o modem var. Yaklaşık 3 yıldır bu modemi kullanıyorum, son 6-7 aydır çok az bir yavaşlık hissediliyor bağlantımda. Onun dışında sıkıntı olmadı hiç. Geçen hafta duydum bende onu. Arayıp bilgi alabilirsin. Düşük bir ihtimal ama kabloların CAT5 ise bu tür bir problem yaşaman olası.
Geçmişe dönük fatura derken ödemediğin faturaları kastediyorum. Bu konuda bir avukattan veya tüketici heyetinden destek alabilirsin.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Turknetten kaliteli ve sınırsız internete ilaveten bir de her yöne (Ev, İş, GSM, Yurtdışı) 1000 dakikayı 49,99 TL'ye alıyorum. Yani anlayacağınız kaliteyi ucuza alıyorum ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle o faturaları ödeyeceksin sonra tüketici hakem heyetine başvuracaksın uygun haklı bulunursan türkcell sana geri ödeme yapacak. Fakat faturaları ödememekle haklıyken haksız durumuna düşüyorsun ve bu durumda hiç bir hak talep edemezsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Geçenlerde vodafone net ile ilgili bir sıkıntım için kaymakamlığa gittim dilekçe verdim ses seda yok 6 ay olacak. Ülkemizde adalet yerini bulsaydı internet şirketleri kesinlikle böyle yapamazdı.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.