-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İçerik sayfalarındaki başlıklar kısmı daha büyük olursa daha iyi olabilir kanaatindeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Tema hoşuma gitti. Gözüme çarpan 3 olay var.
Birincisi ana sayfada belli bir süre durduktan sonra direkt iletişim sayfasına yönleniyorum. Bunu düzeltirseniz ana sayfayı daha uzun süre inceleyebilirim.
İkinci gözüme takılan olay ise ana sayfada yazıya ait olan öne çıkan görsel, yazı sayfalarında bulunmuyor. İçerik sayfasında sadece metin var. Yazıya ait görselin başlığın üstünde veya altında bulunmasını isterdim.
Üçüncüsü ise birinci ana sayfa düzeni için belki gereksiz olabilir ancak 'ANASAYFA 2' sayfa düzeninde yazıların ilk 200 karakteri gibi bir kısmın görselin altında görünmesi sayfanın daha iyi görünmesini sağlayabilir. Çünkü alt alta aynı boyda görseller dikkat dağınıklığına, başlıkların gözden kaçmasına neden oluyor. (kişisel görüştür)
Temanın bitmiş halini görmeyi dört gözle bekliyorum. Başarılar dilerim.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Peki o zaman ben de gözüme çarpan bazı şeyleri söyleyeyim.
1. Header kısmında örneğin iletişim sayfasına geçince İletişim yazısının altı çizilmiyor. Yine ana sayfadaymışsın gibi gözüküyor.
2. Footer logo ve copyright yazısının konumları bence hoş durmamış. Logo solda, copyright yazısı da onun altında olmalı.
3. Bazı görsellerin en boy oranı bozuk. (Aynı durum sidebardaki popüler yazılarda da mevcut)
4. Site genişliği biraz daha dar olmalı. Okunurluk açısından.
5. Sayfa geçiş efekti kesinlikle seçmeli olsun. İsteyen kullansın isteyen kullanmasın.
6. Yorum kısmında gönder düğmesi alta alınsın. Şuan pek düzgün durmuyor.
7. Infinite scroll mu yoksa ajax load mı olacağı yine kullanıcıya bırakılmalı.
8. Header kısmındaki sosyal medya simgesi paylaş düğmesi gibi duruyor. Farklı bir simge kullanılabilir. Ayrıca basıp kapattıktan sonra odaklanma üzerinden kalkmıyor.
(Aynı durum arama simgesi için de geçerli.)
9. S.e.o açısından yazıların içerisinde h1 tagının kullanılması gerekiyor.
10. Yazılardaki satır aralığını biraz daha genişletirseniz iyi olur.
11. Üst kısımda arka plan kullanmayı çoğu kimse istemeyebilir. Oraya bir slider eklerseniz tadından yenmez.
Gözüme çarpanlar şimdilik bunlar hocam. Tema hazır olunca kesinlikle sırf bir kenarda dursun diye satın alacağım. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Alternatif anasayfalar eklenmeye devam ediyor:)