-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Hocam backlink çalışması yapıyormuşsunuz siz de çok anlamadım için sormak istiyorum bu siteler yorum backlink mi ve yorum backlink önemini kaybetti diyorlar sizin düşünceniz nedir bu konuda?
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://dapasorgu.com
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
adam resmen taş koymuş backlin satanlar, konunu silinmesi talebindeyim, ben de arada backlink yapiyorum ama bendeki liste deki sitelerin hiç biri burada yok. zaten olamazda, ama diyer satan arkadaşlar için konunun silinmesi talebindeyim
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim vbulletin sitem var, bu backlinkleri siteme nasıl eklerim nasıl kullanırım ?
Daha öncede benzer backlink paketi paylaşılmıştı.
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence bu tür ve paralı backlink ve hit paketleri kullanmayın. Hatta 50-300 TL'lik bile kullanmayın. Bir filozofda yazmış 5 tlye backlink-seo diye. Enayi çok olunca başvuranda çok oluyor mantığıyla ilerliyorlar. Sonra siteniz spam saldırısına maruz kalıyor. Yaptıkları sağlam iş bile yok. İşimi yaptım bana ne diye düşünüyorlar. Backlink yaptıracaksanız full uzman seohocası gibi yerlere başvurun. Ona da paranız yeterse tabi. Yalnız seohocasıda çok uçuk fiyata iş yapıyor. 10k tlye seo yapıyorlarmış. Bence seo hocası **************lıkta master yapmış. Utanmadan bir de sitelerinde hesaplama analizini şişirmişler. En doğalı ne backlink yaptıracaksın ne de para harcayacaksın. Sitene adam gibi özgün içerikler girip sosyal ağlarda paylaşmak ve reklam vermek en iyisi. Yoksa %100 vaadiyle iş yapıp, yaptığı işten bile emin olamayan kişilere para vermenin anlamı yok. Olan yine size oluyor. Onlar zengin olup çok güzel sktr ediyorlar adamı. İşleri güçleri yalan dolan. İş yapıp müşterinin pozitif yorumunu paylaşıyorlar; ama iş kalıcı olmuyor ve böylece olan müşteriye oluyor. Zaten işlerinde uzman olsalar firma açarlar.
4 kişi bu mesajı beğendi.
btnaslan
Bilinen Hayatı Kodlayın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WebMater, Seo, YouTuber
-