70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Fan yerinden oynamıştır döndükçe ses çıkartıyordur. Çıkarıp tekrar takın ya da bastırarak yerleştirmeye çalışın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Henuz eve geçemedim arkadaşlar. Yarın geçince ilk iş uygulayacağım bunları.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
hocam Teknik Servisci olarak sorun muhtemelan fandadır diğer arkadaşların ve sizin düşündüğüz gibi. ılık fön dediğiniz işlemden sonra fana zarar vermiş olma ihtimaliniz yüksek. O yüzden mümkünse bir daha ılık fön yerine hava basıncı kullanmanız gerekmektedir. En kötü ihtimal ne gerek var para vermeye diyosanız yakın çevrenizde petrol ofisi vs varsa oraya gidin hava su kısmındaki tabanca ile hava basıncı uygulayın. tabi yakın mesafeden kesinlikle önermiyoruz.
- PowerSupley sıkıntılıda olabilir.
- İlk önce fanı sök sonra tekrar tak biraz baskı uygularsan tam oturur yerine sistemini tam bilmediğim için yanlış bir şey söylemek istemiyorum.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
PHP Senior Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sıkıntılı fanı sökün. Suyun içine yatırın. Pislikler yumuşadıktan sonra bir diş fırçası ile temizleyin. Sonra fanı çıkartın oksitlenlenmesine karşı sentetik tiner ile elektronik devreleri temizleyin. Fanın ortasında bir etiket var onu kaldırın ve 1-2 damla makine yağı damlatın. Eğer yoksa zeytin yağıda kullanabilirsiniz. Güzelce kuruttuktan sonra fanı takın. Sıfır gibi olacaktır. Bende gördüğümde çok şaşırmıştım. Denendi ve çok işe yarıyor.
Allah iyidir tatlım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
EnderGrafik adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün vakit bulup açtım kasayı. Kasayı tekrar göstereyim;
Önde ki led ile yanan yerde toz pislik geçmesin diye bir filtre koymuşlar. Bende fanı temizlerken gevşetmişim ve fan dönerken filtreye sürtüyor. Sesin kaynağı bu. (Araya ufak tahta parçası koydum biraz azaldı ama çözüm olmadı)
Fanı sökemiyorum çünkü 4. vida HDD sabitlenen kısmın altında kalıyor. Fanın arkasında ki bandı kaldırdım plastik bir kapak var ama çıkarmadım altında ne var bilmiyorum.
İçerden görüntü böyle:
Acaba kasanın ön paneli dışarıdan çıkarılıyor mu bilmiyorum. Tamircilere de güvenemiyorum bırakmaya. Perişan ediyorlar, parçaları değişiyorlar(daha önce yaşadım).
Kaldık böyle :)
en iyisi fazla kurcalama kardeşim. dediğin gibi bende teknik servisçi olarak bu sorunu yaşayan çok arkadaş olmuştu. Benim olmadığım zamanlarda patron diğer elemana şu parçayla şu parçayı değiştir dediğini öğrendiğim an işi bırakmıştım. Güvenmediğin hiç bir yere emanet olma. yakın olsaydık birlikte gerekli işlemleri yapardık hocam.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynı problem benim laptopta var. Müzik açmadan çalışamıyorum sesinden.
Fanların güçlerine bağlı olarak bellirli bir devir aralığı vardır. Büyük olasılıkla fön tutarken bu devrin çok üstüne çıktınız ( veya ters yönde dönmesine neden oldunuz ). Bu da fanın bozulmasına neden olmuş olabilir.
Ben 1 defa kasayı açıp bakayım dedim ama fanı öyle bir yere koymuşlarki en son sökülen parça :) Bu nedenle boş verdim ve çok uzun zamandır pcyi açmadan önce müzik açarım :P
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Vatan PC'ye gittim fanı değiştirttim ve nasıl yapılacağınıda öğrendim. Ufak bir kaç şey vardı, muhabbete başlayınca onlarıda hallettirdim :) Fanı bozmuşum.