lostyazilim
tr.link

Ödeme gününde rezalet!

61 Mesajlar 9.526 Okunma
acebozum
tr.link

seloselo seloselo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek bilgisayar
  • Konum Rize
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam ben size neden böyle yapıyor diye sordum hadi beni azarlayın diye sormadım biraz yorumlarımıza dikkat edelim lütfen.

wmaraci
reklam

Marnayagmur18 Marnayagmur18 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / K
  • Meslek yazar
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 24 / 61
  • Ticaret 1, (%100)
Sayfa to oranını yükseltiyorsunuz. 10 kişiden 6-7 si tıklarsa kapanır tabi. Bildirim göndermeniz yeterli zaten google haklı...

Favori Favori webisin.com Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 318
  • Beğeniler 36 / 56
  • Ticaret 8, (%100)
Azüçkagıt çok uçakagıt kavramı yoktur bu tarz olaylarda yaparken zaten acaba yada hımm belki diye düşünüyrsanız yapmıyacaksınız bu tarz şeyleri reklamların bir butona yakın olması tıklanma teşvik etmesi veya bunu yap sonra bundan faydalan ve yönetmeleri google tarafından bilinir bunları inceleyen şahıslar ole lamer yada wp den tema alıp site tasarımcısıyım diyen kişiler değil büyük ihtimal google bunu onceden tespit etti cezanı son güne sakladı buda kötü huyudur ama politikası boyle yapıcak birşey yok malesef

Noiser Noiser WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek şöför
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 31 / 20
  • Ticaret 0, (%0)

ferzileyto adlı üyeden alıntı

Çok yanlış bir düşünce, adsense sever sevmez diye bir kural söz konusu değil. Reklamveren reklam verir, adsense olan sitedeki ziyaretçiler doğal olarak tıklar, reklamveren de kazanır google'da kazanır adsense sahibi de kazanır. Günde 50k hiti olan ve hiç adsense kullanmamış bir siteye adsense koyduk diyelim ilk günden belki günlük 50-100 TL kazandıracak, google neden sevmesin ?

Burada konu arkadaşın aslında kendi yaptığı rezaleti google'a mal etmesi. Sen reklamveren'in parasını usülsüzce gasbet, sonra google rezalet çıkardı de. Ben de adwords reklamı veriyorum, dünyanın parasını yatırıyorum. Bu ve bunun gibi sitelere Google müdahale etmezse binlercesi türer, ben verdiğim reklamdan 1 kuruş geri dönüş almazsam para kazanamam ve dolayısı ile reklam vermem. Ben reklam vermezsem google para kazanamaz.

İşi usulüne göre yapana google şimdiye kadar birşey demedi ve demez. Adam akıllı kuralına uygun işler yapın az kazanın vicdanınız rahat olur en azından.

Haklısın ama googleyi kandırmak mümkün değil onun için binlerce reklam şirketi varken googleyi reklam veren kazanıyor çünkü google botları senin maus hareketlerine hangi sayfada nekadar kaldıgın girince direk reklama tıkladığın zaman uyarıyor kara listeye alınıyor reklamlar silinmiyor ama uzmanlar inceleyinceye kadar o listede duruyor siten. Ama şu zamana kadar 1 ayda kimse para kazanabilmiş değil popüler olan siteler haricinde ama kesin olarak bişey var bu konuda zorla reklama tıklamak yasaktır. Ve direk ban sebebidir bu Google'ın rezaleti değil kalitelidir sen beni kandırmaya calısırsan canın yanar misali hem haksız kazancına hemde hesabına el koyar ozaman bizde sitelerimize resimlerin altına koyalım kodları her tıklandığında para aksın? Google enayi değildir. Ve kimsenin kandırabiliceğini sanmıyorum denemeyin zararlı cıkarsınız cünkü üye olurken bir sözleşme imzalayıp anlaşıyorsunuz

www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
wmaraci
wmaraci

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

Noiser adlı üyeden alıntı

Haklısın ama googleyi kandırmak mümkün değil onun için binlerce reklam şirketi varken googleyi reklam veren kazanıyor çünkü google botları senin maus hareketlerine hangi sayfada nekadar kaldıgın girince direk reklama tıkladığın zaman uyarıyor kara listeye alınıyor reklamlar silinmiyor ama uzmanlar inceleyinceye kadar o listede duruyor siten. Ama şu zamana kadar 1 ayda kimse para kazanabilmiş değil popüler olan siteler haricinde ama kesin olarak bişey var bu konuda zorla reklama tıklamak yasaktır. Ve direk ban sebebidir bu Google'ın rezaleti değil kalitelidir sen beni kandırmaya calısırsan canın yanar misali hem haksız kazancına hemde hesabına el koyar ozaman bizde sitelerimize resimlerin altına koyalım kodları her tıklandığında para aksın? Google enayi değildir. Ve kimsenin kandırabiliceğini sanmıyorum denemeyin zararlı cıkarsınız cünkü üye olurken bir sözleşme imzalayıp anlaşıyorsunuz

Kardeşim yazdıklarımı ya okumadın ya da uykusuzsun :)

Noiser Noiser WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek şöför
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 31 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Uykusuzum kanka :))

www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com

• Üyelik 15.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek bilgisayar
  • Konum Rize
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

Teveccüh adlı üyeden alıntı

"Adsense hesabında geçersiz etkinlik saptanmış." diyor. Gereksiz, bilerek tıklama olmuş olabilir.
İtiraz yapabilirsin demiş ve form vermiş. Kapsamlı bir itiraz yap, bakalım ne olacak.
Daha önce bu hesabından hiç ödeme aldın mı?

Hayir oncesinde de yine bahane bulmustu odeme gununde pun girilmedi diyordu halbuji kendilerinin mektup ile gonderdikleri pin i giriyodum kabul etmedi yazdim geri donus olmadi artik google nin bazi sahtekarliklarina basvurdugunu dusunmeye basladim

• Üyelik 15.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek bilgisayar
  • Konum Rize
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Hic bir veri goremiyorum hepsi sifir olarak gozukuyor o nedenle ekleywmiyorum sizn insafiniza kaldik tabi insaf kalmis ise sizde daha onceki hesabimda da ayni seyi yaptiniz nedem odeme gunu kapadiniz hesabimi ? Neden daha once degil saha sonra degil de ozellikle odeme gunu olan 21 inde ? Orada calisan google calisani bu mesajlara cevap veren kisi bu yediginiz hak senin yedigin hak tir kesinlikle hic bir sahtekarlik yapmadim ben sayfama mobil uygulamadan girenlere reklama tiklayin kazanin dedik bir cok uygulama ve veb sitesi bu sekildw calisiyor binlerce ornegi var bir uyari yapma geregi duymadan kalkip hemen hesbi kapatiyosunuz alacagima dair odememi de yapmiyosunuz burada kesinlikle bir art niyet aramamak mumkun degil ister hesabi acin ister acmayin hic sorun degil bu durumu dava edecegimi bilmenizi isterim sahtekarlar.

Bu gun itibari ile googlede dosedigim yazi dava etme karari aldim verileri goremiyprum hic bir islem yapamiyorum hesabim devre disi neyi duzeltecem ben ? Odeme gunu ayin 21 i bu gun de ban yiyorum. Haçlilarin muslumanlara zulum etmedigi bir platform varmidir acaba ? Biz kasiniyor boyle imansizlardan medet bekliyoruz sahtekar oglu sahtekar google

• Üyelik 15.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek bilgisayar
  • Konum Rize
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

Favori adlı üyeden alıntı

Azüçkagıt çok uçakagıt kavramı yoktur bu tarz olaylarda yaparken zaten acaba yada hımm belki diye düşünüyrsanız yapmıyacaksınız bu tarz şeyleri reklamların bir butona yakın olması tıklanma teşvik etmesi veya bunu yap sonra bundan faydalan ve yönetmeleri google tarafından bilinir bunları inceleyen şahıslar ole lamer yada wp den tema alıp site tasarımcısıyım diyen kişiler değil büyük ihtimal google bunu onceden tespit etti cezanı son güne sakladı buda kötü huyudur ama politikası boyle yapıcak birşey yok malesef

Gozum google nin yaptigi sahtekarlik degil mi ? Sitenizde alanlara yerlestirin mesela arama icin adsemse arama motoru ne anlama geliypr adam site icerisinde arama yaparken bir anda google nin armaa motoruna dusuyor bu sahtekarlik olmuyor degil mi ? Mesela popup da reklam adam koseden kapatacam diye tiklasada aynilen reklam sayfasina dusuyor buna birsey diyem de yok degil mi sen sitene reklam kodunu kiy bem sana para odeyemiym derken sana demiyor fazla tiklatirsan para vermem odemem o gun yani odeme gunu geldiginde herkes kalkmis bir guzel giogle hakli diyor neyi nesi hakli madem birsey yaoacaksin ya odeme gununden ya odeme gununden sonra yapacaksin gelip de tam odeme gunu 21 inde yapmicaksin bu sahtekarligi burada bir sahtekar varsa o da google den baskasi degildir.

• Üyelik 15.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek bilgisayar
  • Konum Rize
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

flatcast adlı üyeden alıntı

Google gecersiz tiklama oldumu bildiri gondermez ya son gun banlar yada bir hafta kala hesabinizi gecersiz tiklamadan kapatir ne kadar yazi gondersenizde bu hesap acilmaz tek iyiligi sizin icin siteyi banlamiyor baska bir adsense alip devam edebilirsiniz.Google son gunu bekliyor cunku bu isin icinde Google kazaniyor cebine parayi atiyor ve olan reklam verenlere oluyor reklam verenlerin tiklamalari bosa gidiyor gerci onlara geri oduyoruz diyorlar ama adword kullanmadigim icin gercekten geri odeme yapiyorlarmi bilmiyorum.

Aynen sana katiliyorum bu nedenlede dava edecem bu sahtekarlari

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al