domaino adlı üyeden alıntı
Evvveeet bir firma sitesi daha hayırlı olsun. Diğer firma sitelerinden farkınızı ben söyleyeyim.
Diğer firma siteleri oturduğu yerden reklam yaparak sitesine firma ekletmeye çalışırken sizler elinize tabletleri alıp bakkal, börekçi, dönerci, nalbur, kahve vs. geze geze kendiniz ekliyorsunuz firmaları.
Eee? Sonuç olarak siz Bursa'ya özel bir firma rehberi sitesi açmışsınız. İlerde de üyelikleri ücretli yapıp veya vitrin üyelikleri, vitrin ilanları ücretli yaparak para kazanmayı amaçlamışsınız.
Bu fikirle yola çıkıp hüsrana uğrayan bir çok site var. Maddi imkanlarımız kısıtlı şöyle yaptık böyle yaptık hazır script kullandık vs.. Bunları geçin.
Gerçekler acıdır, iyi forumlar.
Yanlış anlamayında ne düz insanlarsanız.
Arkadaşım tanımadığın biri yada birileri veya firmayı bu şekilde yargılayıp biçmek iyi değildir. Senin gördüğün şey, görüp bakarak algılamak istediğin şey değil. Ben sana arka planını göstersem yada söylesem ne farkeder. Profilime girip yaşıma ve firmayı araştırma yaparsan 22 yıllık bir bilgisayar uzmanı var karşında bu yorumunu gençliğine ve yeni yeni öğrenmişliğine el veriyorum.
Elinde tablet demişsin, birincisi öyle kolay dimi, elinde 2000 TL'lik tablet ile gezerek bedava kar kış ekle ve ücret alma, ücret almayı düşünseydik, o günlerde alırdık ve her girdiğimiz firma kabul etmedi, etmeyen firmalar daha sonra istediklerinde bizlerden kayıt olmayı, çocuk esirgeme vb. kurumlara bağış yapacak ve o zaman kayıt edilecek.
Gelelim asıl mevzuya mesela sana arka plandan bir kısımdan bahsedeyim.
Araştırmalarımız neticesinde Bursa'da 700 bin araç var, bunların aktif 90 bin tanesi şirket ve saha da gezen araçlar. Günümüz teknolojisinde dijital haritaları kullanmaya başladık.
Neyse vesselam, Bursa ve diğer illerde Mybussines ve diğer haritalar üzerinde firmaların konumları yanlıştır genel olarak %86'sı diyelim.
Günde 30.000 araç firmalara ulaşım sağlamaya çalışırken yanlış konum yüzden minimum 5 TL mazot yaksa, maksimum diyelim 10 TL.
30.000*5= 150.000
150.000* 30= 4,500,000 TL her milli servet çöpe gidiyor. Siz o kadar akıllısınız ki görebileceğiniz kısım firma rehberi evet firma rehberi, evet vitrinden para kazanmak, ya Allah aşkına bir düzgün araştırın, sayfada bizler kimiz yazıyor. Önce bir sorularınızı sorun cevabını alın, yada buyrun gelin ofisimizi arkadaş. Sadece Bursa değil, bütün illerin konumlarını düzeltmek ve haritalara işletmek istiyoruz.
Neyse, teeşekkürler. Gerçekler acıdır, acıtır. Ofisimize gelin ben size detaylı bilgi vereceğim. Bütün projeyi detayıyla burada anlatmadığım için de özür dilerim. Size anlattıktan sonra burada gelir siz özetlersiniz her şeyi.
Hayatınızda başarılar.