-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumun üyesiyim. Yıllarca paylaşımlı yarı yönetilebilir Wordpress Hostinglerinde barındım. Artık VPS'e geçmenin zamanı geldi diyerek kendime bir VPS aldım. Bütün dosyalarımı VPS'e taşıdım veritabanımı sorunsuzca içe aktardım. Lets Encrypt'ten ssl sertifikamı kurdum. Ancak gelin görün ki şimdi ana sayfa sorunsuzca açılmasına rağmen yazılara tıkladığımda, admin paneli adresine girdiğimde not found hatası alıyorum. Hiçbir yer erişemiyorum yani .
htaccess düzenlemelerini denedim(doğru yere kurmama rağmen bu sefer de 500 internal server hatası aldım)
php limitini artırdım(bir işe yaramadı)
Çözümsüz bekliyorum yalvarırım bir el atın.
Ekleme: Eror Log'da karşıma şöyle bir şey çıktı:
equire('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/fox/single.php'), get_header, locate_template, load_template, require_once('/themes/fox/header.php'), wp_nav_menu, wp_get_nav_menu_object, get_term, WP_Term::get_instance tarafından oluşturulan SELECT t.*, tt.* FROM wp_jf9t6rtx5r_terms AS t INNER JOIN wp_jf9t6rtx5r_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE t.term_id = 2 sorgusu için WordPress veritabanı hatası Table 'maiotik_vps.wp_jf9t6rtx5r_terms' doesn't exist
Veritabanını da karıştırdım ama yapamadım.
https://maiotik.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress Taşıma Çiledir. [ ben 3 aydır taşıyamadım :D ] [ Heleki yedek YONCU gibi Özel CMS kullanan bir platformdaysa vay halinizie ] :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
.htacces içindeki rewrite tarzında kodlar olucak ana sayfa açılıp iç sayfalar açılmıyorsa kesinlikle bu kodlarn olmayışından veya yanlış yazılışından olur. Vps ye wpyi taşıdığında htaccesi sildnmi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bence hiç uğraşmadan eski hostuna dön updraft plus eklentisi ile buluta yedek al sonra vps'ye geç sıfırdan wordpress kur ve updraftplus eklentisini yükle ardından uzak sunucudaki yedeğe dön de sorunsuz olarak taşımış olursun
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam veritabanı içe aktarırken eksik veya hatalı aktarmasının nedeni vpsdeki mysql sürümünün eski yedek yani aktardığın sql nin sürümünün yüksek olması. Vps mysqlyi sshden son sürüme güncelleyip tekrar içe aktarmayı denersen sorun çözülür. Aklında bulunsun site aktarmadan phpmyadminden sürümlerin resimlerini çek daha sonra karşılaştır.