-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** M**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Asiri hizi kanitlasaniz da cok fazla degisecek birsey yok, taliden cikacaksiniz ana yolu boylamasina gececeksiniz ve yolda hizli veya yavas giden bir arac var. Yol hakki ondadir, asiri hizimi kanitladiniz hizdan ceza almasi haricinde bisey olmaz. Kazaya sebebiyet gecis hakki ihlalidir. Basima benzer bir olay gelmisti, tecrubeyle sabittir :) polis bana vuran adama, adam ne kadar hizli geliyorsa gelsin o onun sorunu ve asiri hizdan ceza gorur bu kazanin mesulu sensin demisti.
1 kişi bu mesajı beğendi.
webtegez
İstersen Milyoner Olursun
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri - PHP'ci
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tugaydurukan adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun hocam siz suclusunuz maalesef bu taksici milletine (coguna) guvenmemek lazim bazilari cok kurnaz yani oyle birsey ki sizi gorunce hizlanmis bile olabilir tekrar gecmis olsun
anamurlu adlı üyeden alıntı
Asiri hizi kanitlasaniz da cok fazla degisecek birsey yok, taliden cikacaksiniz ana yolu boylamasina gececeksiniz ve yolda hizli veya yavas giden bir arac var. Yol hakki ondadir, asiri hizimi kanitladiniz hizdan ceza almasi haricinde bisey olmaz. Kazaya sebebiyet gecis hakki ihlalidir. Basima benzer bir olay gelmisti, tecrubeyle sabittir :) polis bana vuran adama, adam ne kadar hizli geliyorsa gelsin o onun sorunu ve asiri hizdan ceza gorur bu kazanin mesulu sensin demisti.
Çok sağolun bilginiz için. Kesin sonuö belli oldu gibi o zaman. Sigorta 2-3 güne kararı söylicekmiş. Ben hazırlıyim kendimi yavaş yavaş. Çok yorcak beni anlaşılan :)
Batuhan P. | SoftVore.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Allah yardımcın olsun suçlu ikiniz gibi birşey kusur oranlar verilecek hepinize bakalım... sonuçları paylaşırsan sevinirim
Benimde bir kaza oldu ama çok basit bir kaza duran arabaya çarptım ben duramadım 20 km/h hızla gidiyordum ön takımım gitti adamın arkası sağlamdı 600 tl masraf çıkardı kasko bozmadım tabi sigorta olayına gelirsek kabul ettim %100 suçlu ben ortaya çıktı :)
İstanbulda sürmek perişan pişmanlık her yerde araba çıkar millet yol vermez adamlar yolu almak içinde elinden geleni yaparlar arabasına bakmazlar vururlar çizerler
www.osmanlidavetiyeci.com
otoarabam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hocam benim işim oto servis isletiyorum akşama kadar trafik dosyası açıyorum senin kaza duumun su an traerdesin 3 un snra gelecek olan cevap mağdur araç haklı diyecekler umarım aracında fazla hasar yoktur. Geçmiş olsun ..
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bu taksicilerin hepsi öyle be ustam. Aynısı bana da oldu yağmurlu yolda motorsikletle 30la gidiyorum. Sağdan lap cumborlop diye hızla taksi çıktı girdim ona tabi genciz sigorta yok kasko yok ehliyet yok mecburen bi şey olmasın diye kendimiz karşıladık. Ama şimdi akıllandık hepsi tastamam yola çıkıyorum ama ne olacağı belli değil. Cana geleceğine mala gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam tali yoldan çıktığın için suçlusun şartlar eşit bile olsa sağdakine yol vermediğin için yine suçlusun her halükarda suçlusun yani.Geçmiş olsun
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Çift şeritli yolda geçiş üstünlüğü o ticari taksinin yani sizin kesin olarak beklemeniz lazım bu durumda çarptığınız için suçlu siz oluyorsunuz. Geçmiş olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Geçmiş olsun, ne yazık ki...
webtegez
İstersen Milyoner Olursun
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri - PHP'ci
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ProThemes adlı üyeden alıntı
Allah yardımcın olsun suçlu ikiniz gibi birşey kusur oranlar verilecek hepinize bakalım... sonuçları paylaşırsan sevinirim
Benimde bir kaza oldu ama çok basit bir kaza duran arabaya çarptım ben duramadım 20 km/h hızla gidiyordum ön takımım gitti adamın arkası sağlamdı 600 tl masraf çıkardı kasko bozmadım tabi sigorta olayına gelirsek kabul ettim %100 suçlu ben ortaya çıktı :)
İstanbulda sürmek perişan pişmanlık her yerde araba çıkar millet yol vermez adamlar yolu almak içinde elinden geleni yaparlar arabasına bakmazlar vururlar çizerler
otoarabam adlı üyeden alıntı
Hocam benim işim oto servis isletiyorum akşama kadar trafik dosyası açıyorum senin kaza duumun su an traerdesin 3 un snra gelecek olan cevap mağdur araç haklı diyecekler umarım aracında fazla hasar yoktur. Geçmiş olsun ..
sterk adlı üyeden alıntı
Bu taksicilerin hepsi öyle be ustam. Aynısı bana da oldu yağmurlu yolda motorsikletle 30la gidiyorum. Sağdan lap cumborlop diye hızla taksi çıktı girdim ona tabi genciz sigorta yok kasko yok ehliyet yok mecburen bi şey olmasın diye kendimiz karşıladık. Ama şimdi akıllandık hepsi tastamam yola çıkıyorum ama ne olacağı belli değil. Cana geleceğine mala gelsin.
turkmaxi adlı üyeden alıntı
Hocam tali yoldan çıktığın için suçlusun şartlar eşit bile olsa sağdakine yol vermediğin için yine suçlusun her halükarda suçlusun yani.Geçmiş olsun
KTB adlı üyeden alıntı
Çift şeritli yolda geçiş üstünlüğü o ticari taksinin yani sizin kesin olarak beklemeniz lazım bu durumda çarptığınız için suçlu siz oluyorsunuz. Geçmiş olsun.
Çok sağolun arkadaşlar yorumlarınız ve bilgileriniz için. Hepiniz haklısınız. Dün sonuç açıklandı ve maalesef %100 beni suçlu çıkardılar. Buda yetmezmiş gibi taksinin yatar parasını bile bem ödeyecekmişim. Gerçekten çok büyük can sıkıcı bir şey. Hem onun suçlu olması, hemde tüm masrafları benim ödemem.... Cinayet sebebi valla ya.
Batuhan P. | SoftVore.com
Ranay
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
üstadım aynı kazayı bir kaç ay önce bende yaptım. Üstelik yola büyük oranda cıkan bendim son sürat arabanın ön yan kısmından girmişti. ve %100 suçlu bulundum.
Eğer sürücüde alkol ve evrak eksikliği yoksa sigorta şirketi kanunlar gereği ilk olarak cadde de kim var diye bakıyor olacak. Ve ne yazıkki cadde de siz yoksunuz. Bu nedenle suç sizde.