Ranay adlı üyeden alıntı

üstadım aynı kazayı bir kaç ay önce bende yaptım. Üstelik yola büyük oranda cıkan bendim son sürat arabanın ön yan kısmından girmişti. ve %100 suçlu bulundum.

Eğer sürücüde alkol ve evrak eksikliği yoksa sigorta şirketi kanunlar gereği ilk olarak cadde de kim var diye bakıyor olacak. Ve ne yazıkki cadde de siz yoksunuz. Bu nedenle suç sizde.

Postolache adlı üyeden alıntı

kontrolsüz kavşakta her zaman sağ tarafta kalanlar önce geçer, yani beklemen gerekiyordu
ama çıktığın yer sanırım cadde değil tali yol
geçmiş olsun

ermaneray adlı üyeden alıntı

Geçiş üstünlüğüne göre kabahat sende hocam :(

WWT adlı üyeden alıntı

geçmiş olsun hocam, allah kimseye kaza bela vermesin. geç gidelim gideceğimiz yere ama sorunsuz gidelim derim hep :)

Mc4ntrk adlı üyeden alıntı

Geçmiş olsun. Geçiş üstünlüğü sizde olması lazım.

furki1906 adlı üyeden alıntı

Geçmiş olsun hocam. Bu konuda kendi fikrimi beyan etmek isterim. Şimdi taksi ana caddeden gidiyor ve sende tahli yoldan caddeyi kullanarak karşıta geçmeye çalışıyorsun takside caddeden gidiyor senin yoldan çıkmadan önce durup sağı solu kontrol etmen gerekirdi fakat taksi tahminimce süratliydi veya yola bakmıyordu ki senin caddeye çıktığını görmemiş hocam her halukarda suçlusun fakat 8 de 8 de olabilir 8 de 4 de olabilir emin değilim

Amin hocam çok sağolun. Çok teşekkür ederim. Ama ben her defasında diyorum. Işıkları olmadığı ve orada arabalar hiç eksik olmadığı için ben yola çıktığım vakitte ticari taksi epey ilerdeydi. Son sürat gittiğini ya ben tahmin edemedim yada kendisi sonradan hızlandı onu bilmiyorum. Hiç araba bitmeyecek bir cadde. Hep sağdakini bekleyeceğimizi varsayarsam hiçbir zaman karşıya geçiş yapamayız ki orada. Belki biraz saçma bi yorum yapmış oldum ama aklıma ilk gelende bu oldu.