lostyazilim

Sitenize daha çok organik hit gelsin ister misiniz ?

66 Mesajlar 17.935 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

techvadi techvadi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)
bu tarz şeylerden anlamıyorum uzun iş .d

wmaraci
reklam

Quadrini Quadrini www.cagdasnet.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Bilgisayar, Server, Web Tasarım ve Programlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 39 / 49
  • Ticaret 6, (%100)
Merhaba...
Tüm yorumları tek tek usanmadan okudum ve birkaç cümle yazmadan edemedim. Öncelikle özellikle WebmaSter arkadaşımızın bu gereksiz çıkışlarına bir türlü anlam veremedim. Belli ki sistemi denememiş olan bir arkadaşımız ve sadece gereksiz eleştiriler yazmış. Bu sistemi şahsen kullandım ücretsiz ve ücretli olarak, ayrıca sistem sahibi Muhammed hocamızla bizzat da görüşmelerde bulundum. Sistemi kullanan biri olarak kesinlikle tereddüt edecek bir şey olmadığını belirtmek isterim. Ayrıca bir çok benzer sistem var derken lütfen bunu söyleyen arkadaşlar diğer sistemleri tamamen incelesin ve aradaki farklılıkları göreceklerdir. Bunu yazmamın sebebi kesinlikle sistemi övmek değildir , sadece yapılan haksız eleştirilere sistemi yakından bilen biri olarak cevap vermek zira bir çok eleştiride haksızlık yapıldığını sezdim.
Saygı ve sevgilerimle...

NaneMolla NaneMolla Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Çevirmen
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
bende bu türk programlara vs pek itibar etmem açıkçası. Google şuanda güncelliğe çok önem veriyor.
Benim 4aylık sitem %90 ziyaretçileri googledan geliyor. 14nisan2012'de 530 tekil hit vardı.
benim tavsiyem organik hitin gerçekten organik olmasıdır çünkü google aptal değil.

dihack dihack WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** R**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 50 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

NaneMolla adlı üyeden alıntı

bende bu türk programlara vs pek itibar etmem açıkçası. Google şuanda güncelliğe çok önem veriyor.
Benim 4aylık sitem %90 ziyaretçileri googledan geliyor. 14nisan2012'de 530 tekil hit vardı.
benim tavsiyem organik hitin gerçekten organik olmasıdır çünkü google aptal değil.

Şu anda 10 larca site bu prodan biryerlere geldi hocam,biz denedik ve çok fayda gördük tavsiye ederiz,Türk programlarına güvenmem derken de bu gerçekten Türk yapımı ve içerisinde illegal hiçbir şey yoktur ve olmaz olamaz,amaç fayda kesinlikle sağlamak ve Bir Türk olarak da gurur duymak,

Bazı Şeylere el atmamızın zamanı geldi ve çokdan geçmekte,duyarlı olup bu tarz emeklere el atarsak daha iyi olucaktır,zaten bu program şu anda tekrar güncellenmekte muhammed hocam profesyonel seocu olduğu için programı bu ölçülerde yazmaktadır...
Ayrıca Programın yeni sürümü daha önce yazılmadı ve daha önce böyle bir programıda düşünen olmadı,bunu muhammed hocam düşündü ve yazıyor şu anda , yeni sürüm çıkınca dahada mükemmel bir hale gelmiş olarak yayınlanıcak...

Prof Kurumsal Seo Hizmetleri
wmaraci
wmaraci

NaneMolla NaneMolla Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Çevirmen
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

dihack adlı üyeden alıntı

Şu anda 10 larca site bu prodan biryerlere geldi hocam,biz denedik ve çok fayda gördük tavsiye ederiz,Türk programlarına güvenmem derken de bu gerçekten Türk yapımı ve içerisinde illegal hiçbir şey yoktur ve olmaz olamaz,amaç fayda kesinlikle sağlamak ve Bir Türk olarak da gurur duymak,

Bazı Şeylere el atmamızın zamanı geldi ve çokdan geçmekte,duyarlı olup bu tarz emeklere el atarsak daha iyi olucaktır,zaten bu program şu anda tekrar güncellenmekte muhammed hocam profesyonel seocu olduğu için programı bu ölçülerde yazmaktadır...
Ayrıca Programın yeni sürümü daha önce yazılmadı ve daha önce böyle bir programıda düşünen olmadı,bunu muhammed hocam düşündü ve yazıyor şu anda , yeni sürüm çıkınca dahada mükemmel bir hale gelmiş olarak yayınlanıcak...

Hocam ben tür yazmak yerine türk yazmışım. elim k harfine gitmiş. ama sizde sadece sözlerimin orasına takılmışsınız. zaten bizim uyruğumuzun baş harfi büyük yazılır her zaman "Türk".

TDWeb TDWeb SEO Danışmanı - Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek SEO Danışmanı - Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 664
  • Beğeniler 112 / 210
  • Ticaret 143, (%99)
1- Benim bildiğim organik, kullanıcının sitemize herhangi bir arama motrundan arama yaparak gelip. sitemizden gerekli bilgisini alıp gitmesidir. Yada bize organiği yanlış öğrettiler.

2- Sadece kendiniz kandırıyorsunuz. Gerçek kullancı sitenizden faydalanmadıktan sonra gerçek kullanıcymış gibi sitenize girilmesinin kime ne faydası var.

3- Google sizden daha zeki.

dihack dihack WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** R**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 50 / 49
  • Ticaret 2, (%100)
kimseyle kimseyi kıyaslamıyoruz,isteyen kullanır istemeyen kullanmaz arkadaşlar,ama kullanınca anlaşılıcak da bir durum bu.,,,,

Prof Kurumsal Seo Hizmetleri

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Tek bir orjinal içerikden sitenize günlük binlerce ziyaretçi gelebilir. Google otomotik olarak yapılan hiçbirşeyi sevmez. Bugün var yarın yok yöntemlerle sitenizi geliştiremezsiniz.

betho betho WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek C# yazılım
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar bir buçuk senedir ben gece gündüz emek verip en güzelini sizlere sunmaya çalışıyorum ama görüyorum ki maalesef ben yanlış bir millete hizmet etmek için kafa patlatmışım yuh diyorum başkada bir şey demiyorum elin gavuru Hello World yazıyor arkasından on binlerce insan tebrik ediyor.

Ya bu bizim Türk'lere ne olmuş böyle birbirini kaldırıp yerden yere vuruyor anlamadım o program bu program değil kardeşim incelemeden araştırmadan bol keseden sallamayın .Gidin hepinizde kendi IE browserlarınızdan www.whatsmyuseragent.com sitesine girin your useragent yazan bölümü bir yere kaydedin sonra da programın son versiyonunu www.gorselsoft.com/FULLORGANIKHIT/index.htm den kurup doğrudan hit ekleme bölümünden aynı siteyi ekleyin bakın bakalım arada bir fark varmı Google her ikisini de nasıl görüyormuş anlayın analytics hesaplarınıza girin ve gelen hitlerin karşısında nasıl organik yazıyor bir de onu kontrol edip diğer benzerlerinin yolladığı hitlerle karşılaştırın bakalım bundan başka Google ın organik gördüğü bir programatik hit varmıymış.

Şurada kafamızı koda gömmüş klavye yemekle meşgul olduk diye ortalığı boş bulan döktürmüş maazallah ya bu ne biçim bir algoritmadır sizin kafanızdaki anlamadım mecbur değilsiniz kardeşim kullanmak zorunda değilsiniz zaten biri de çıkmış siteye gelen istifade etmedikten sonra diye döktürmüş ya güzel arkadaşım senin sitene girip çıkan bu ziyaretçiler belki istifade etmiyor ama istifade edecek adamların senin siteni bulabilmesi için zemin hazırlıyor ve arkasından sitenin popülarite değerleri arttığı için Google sana daha fazla ziyaretçi yönlendiriyor

Yukarda anlattıklarımı denedikten sonra ve her iki browserda da doğal bir görünümü test ettikten sonra da benim programımı sakın kullanmayın zararlıdır haaa bak ben söylemiş olayım elin yabnacıları fark etmiş her gün elli tane mail gönderiyorlar ne olur İngilizce sürümünü çıkarın diye bizim çok bilmiş kardeşlerimiz kendi değerlerinin kıymetini bilmeyip kaldırıp yere vuruyorlar

Sizden para pul da istemedik kullanın da demedik sadece haber verdik

Pes doğrusu gerçekten pes doğrusu başkada sözüm yok

Eğer sözlerimi çok sert bulduysanız 1,5 senedir bu tarz katliamlarınıza sabırla yaklaşıyorum artık benim gibi adamı da patlama noktasına getirdiniz helal olsun size ne diyeyim bu sözlerim sadece hak edenleredir gayrısı üstüne alınmaya

Yönetici kardeşlerim de eğer çok ağır buluyorlarsa bu sözleri gereğini yapabilirler saygı duyarım

Selam ve dua ile

Muhammed Ravullu
siyahgiyen kevin

kişi bu mesajı beğendi.

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Bencede burada boş yere zaman kaybetme. Bu programın işe yaramadığını sende bizim kadar biliyorsun. Sen önce organik hit nasıl olur onu bir öğren sonra alın gavuruyla bizi kıyasla. Biz burada olduğumuz sürece hiçbir zaman insanımızın kandırılmasına göz yummayız. Yazdıklarında zerre kadar gerçekleri yansıtmıyor. Bu kadar yıl bu tür bir programla uğraşacağına keşke google biraz anlamaya çalışsaydın. Bende çok yazmak isterdim ama bu kadar yeterli.

wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al