lostyazilim
tr.link

Satmaya değer mi?

17 Mesajlar 2.689 Okunma
lstbozum
tr.link

main main codertr.com Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)
E-ticaret haricinde blog olarak kullanılması size bir getirisi olacağını sanmam. Böyle bir fikriniz yoksa satmak mantıklı hiç yoktan değerlenmiş olur.

eskisehirwebtasarim.net
wmaraci
reklam

Stero0 Stero0 Sadness Prisoner Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 534
  • Beğeniler 99 / 118
  • Ticaret 3, (%100)

creed74 adlı üyeden alıntı

com lu alan adını satmaz hocam C. Alpay.. Ben de yerinde olsam satmazdım, domain para eder diye değil, o domaine açılacak yeni site geçmişine zarar verir, ben öyle kaliteli içerikler oluşturabilecek bir kadronun tekrar bir araya gelebileceğini zannetmiyorum..

Hatta siteyi o kadar çok seviyorduk ki, site yayın hayatına son verdiğinde (hepimiz çalışan insanlarız ve artık site çok zamanımızı almaya başladı mazeretiyle kapandı) izin verin biz devam edelim diye yazmıştık, domaini istemedik, tüm masraflarını karşılayacağımızı da söyledik, isteğimiz böyle bir blogun yayın hayatına devam etmesiydi..

Valla kardeşim yerlerinde ben de olsam vermem domaini, alt tarafı yıllık 30 TL ye yeniliyorsun.. Tüm ekibin ve okuyucularının güzel anıları var sonuçta..

Haklısınız kim olsa satmaz.

main adlı üyeden alıntı

E-ticaret haricinde blog olarak kullanılması size bir getirisi olacağını sanmam. Böyle bir fikriniz yoksa satmak mantıklı hiç yoktan değerlenmiş olur.

Gerçekten blog konusunda fikirlerim daha da netleşti. Çok zaman alacak bu kadar zamanımın olduğunu sanmıyorum. E-ticaret olarak düşünebilirim hala kararsızım.
main

kişi bu mesajı beğendi.

3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI

main main codertr.com Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)

Stero0 adlı üyeden alıntı

Haklısınız kim olsa satmaz.

Gerçekten blog konusunda fikirlerim daha da netleşti. Çok zaman alacak bu kadar zamanımın olduğunu sanmıyorum. E-ticaret olarak düşünebilirim hala kararsızım.

Olaya zaman geçirmek değilde bir iş gibi bakıp e-ticaret konusunda çalışmalar yaparsan güzel gelir elde edilebilir.

eskisehirwebtasarim.net

noop noop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek domain alınır-satılır
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 73 / 264
  • Ticaret 7, (%100)
satarsan 100 lira kardasın. satmazsan 60+ her sene 30 lira zarar. domain bende olsa satardım.

şöyle proje olur böyle satış olur diyen arkadaşlar 150 lira verip domaini alırlar ve projeyi kendileri yaparlar mı? sanmıyorum. yapacak olsanız zaten bize sormaz kendiniz yapardınız.

bu da farklı bir yorum olsun. bence gaza gelmeyin satın ve başka fikirler başka projeler bulun.

wmaraci
wmaraci

ve75 ve75 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
benim düşüncem satabilirsin çünkü aranan kelime değil artık eskisi gibi değil alakasız bir domain bile üst sıralarda gözüküyor önemli olan emek vermek.

yani bunu sattınmı daha iyi bir domain alabilirsin.

facebookforum.org

Stero0 Stero0 Sadness Prisoner Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 534
  • Beğeniler 99 / 118
  • Ticaret 3, (%100)

noop adlı üyeden alıntı

satarsan 100 lira kardasın. satmazsan 60+ her sene 30 lira zarar. domain bende olsa satardım.

şöyle proje olur böyle satış olur diyen arkadaşlar 150 lira verip domaini alırlar ve projeyi kendileri yaparlar mı? sanmıyorum. yapacak olsanız zaten bize sormaz kendiniz yapardınız.

bu da farklı bir yorum olsun. bence gaza gelmeyin satın ve başka fikirler başka projeler bulun.

ve75 adlı üyeden alıntı

benim düşüncem satabilirsin çünkü aranan kelime değil artık eskisi gibi değil alakasız bir domain bile üst sıralarda gözüküyor önemli olan emek vermek.

yani bunu sattınmı daha iyi bir domain alabilirsin.

Bu yorumlar gerçekten etkiledi :) Satıyorum. Tüm yorum yapanlara teşekkürler.

3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI

grsy grsy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 1256
  • Beğeniler 148 / 399
  • Ticaret 22, (%95)
erkekadam.NET bence satma :) projelendir

hesap satış
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al