main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
E-ticaret haricinde blog olarak kullanılması size bir getirisi olacağını sanmam. Böyle bir fikriniz yoksa satmak mantıklı hiç yoktan değerlenmiş olur.
eskisehirwebtasarim.net
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
creed74 adlı üyeden alıntı
com lu alan adını satmaz hocam C. Alpay.. Ben de yerinde olsam satmazdım, domain para eder diye değil, o domaine açılacak yeni site geçmişine zarar verir, ben öyle kaliteli içerikler oluşturabilecek bir kadronun tekrar bir araya gelebileceğini zannetmiyorum..
Hatta siteyi o kadar çok seviyorduk ki, site yayın hayatına son verdiğinde (hepimiz çalışan insanlarız ve artık site çok zamanımızı almaya başladı mazeretiyle kapandı) izin verin biz devam edelim diye yazmıştık, domaini istemedik, tüm masraflarını karşılayacağımızı da söyledik, isteğimiz böyle bir blogun yayın hayatına devam etmesiydi..
Valla kardeşim yerlerinde ben de olsam vermem domaini, alt tarafı yıllık 30 TL ye yeniliyorsun.. Tüm ekibin ve okuyucularının güzel anıları var sonuçta..
Haklısınız kim olsa satmaz.
main adlı üyeden alıntı
E-ticaret haricinde blog olarak kullanılması size bir getirisi olacağını sanmam. Böyle bir fikriniz yoksa satmak mantıklı hiç yoktan değerlenmiş olur.
Gerçekten blog konusunda fikirlerim daha da netleşti. Çok zaman alacak bu kadar zamanımın olduğunu sanmıyorum. E-ticaret olarak düşünebilirim hala kararsızım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
satarsan 100 lira kardasın. satmazsan 60+ her sene 30 lira zarar. domain bende olsa satardım.
şöyle proje olur böyle satış olur diyen arkadaşlar 150 lira verip domaini alırlar ve projeyi kendileri yaparlar mı? sanmıyorum. yapacak olsanız zaten bize sormaz kendiniz yapardınız.
bu da farklı bir yorum olsun. bence gaza gelmeyin satın ve başka fikirler başka projeler bulun.
ve75
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim düşüncem satabilirsin çünkü aranan kelime değil artık eskisi gibi değil alakasız bir domain bile üst sıralarda gözüküyor önemli olan emek vermek.
yani bunu sattınmı daha iyi bir domain alabilirsin.
facebookforum.org
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
noop adlı üyeden alıntı
satarsan 100 lira kardasın. satmazsan 60+ her sene 30 lira zarar. domain bende olsa satardım.
şöyle proje olur böyle satış olur diyen arkadaşlar 150 lira verip domaini alırlar ve projeyi kendileri yaparlar mı? sanmıyorum. yapacak olsanız zaten bize sormaz kendiniz yapardınız.
bu da farklı bir yorum olsun. bence gaza gelmeyin satın ve başka fikirler başka projeler bulun.
ve75 adlı üyeden alıntı
benim düşüncem satabilirsin çünkü aranan kelime değil artık eskisi gibi değil alakasız bir domain bile üst sıralarda gözüküyor önemli olan emek vermek.
yani bunu sattınmı daha iyi bir domain alabilirsin.
Bu yorumlar gerçekten etkiledi :) Satıyorum. Tüm yorum yapanlara teşekkürler.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-