lostyazilim

PlayerAlly-Oyuncu Sosyal Ağı

8 Mesajlar 822 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

serius serius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
    Oyuncular için sosyal medya projemiz PlayerAlly;

Her oyunun ayrı grubu var ve kullanıcı bu gruplara katılıp oyun arkadaşı bulabiliyor.

Güncel oyun haberlerini sitemizde paylaşıyoruz. (Oyundan Haberler grubu)

Çekilişlerimiz var.

Android için kullanışlı uygulamamız var.

Ayrıca topluluğu olan siteler için sitede özel gruplar açıyoruz. Grupların yönetimi tamamen sizde oluyor. Başvuru için PM atabilirsiniz. Öneri ve desteklerinizi bekliyoruz.

Ekran görüntüleri: http://imgur.com/a/8ItC8
Mobil uygulama: http://app.playerally.com/

Site linki: https://sosyal.playerally.com/

@volbien önerisi üzerine uzun yazılar misafirler için kapatıldı. Sadece görmek isteyen kullamnıcılar görecek.

wmaraci
reklam

volbien volbien Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
düşünce güzel.
sitenizin tasarımı göz aşinalığı açısından güzel.
site içi dolaşım kötü dışarıdan bir ziyaretçi ayrıyetten oyun oynamayı seven birisi olarak siteye girdim dolanmaya çalıştım yoruldum kapattım.
ana sayfadaki içerikleri bence kısaltın. kullanıcıyı çok yoruyor aşşa indir indir. üstelik giren adam sadece en üstteki içeriği görüyor. diğer içerikleri görmesi için imleci aşşa bir hayli kaydırması lazım.

Her oyunun ayrı grubu var ve kullanıcı bu gruplara katılıp oyun arkadaşı bulabiliyor.

burada bize sitenin ne içerdiğini söylemişsiniz. sitenizi ziyaret eden insanlara topluluğun hangi oyunlarda konuştuğunu gösterebilirsiniz. valla sırf yorum yapmak için giriş yaptım. ana sayfanızı daha fazla netleştirin doldurun düzgün bir hale getirin. bu şekilde giren adam girer çıkar üye filan olmaz.
serius

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

volbien adlı üyeden alıntı

düşünce güzel.
sitenizin tasarımı göz aşinalığı açısından güzel.
site içi dolaşım kötü dışarıdan bir ziyaretçi ayrıyetten oyun oynamayı seven birisi olarak siteye girdim dolanmaya çalıştım yoruldum kapattım.
ana sayfadaki içerikleri bence kısaltın. kullanıcıyı çok yoruyor aşşa indir indir. üstelik giren adam sadece en üstteki içeriği görüyor. diğer içerikleri görmesi için imleci aşşa bir hayli kaydırması lazım.

burada bize sitenin ne içerdiğini söylemişsiniz. sitenizi ziyaret eden insanlara topluluğun hangi oyunlarda konuştuğunu gösterebilirsiniz. valla sırf yorum yapmak için giriş yaptım. ana sayfanızı daha fazla netleştirin doldurun düzgün bir hale getirin. bu şekilde giren adam girer çıkar üye filan olmaz.

Öncelikle uzun içerikler bir grubun içerisinde olduğundan kullanıcı gruptaki içerikleri anasayfada göstermemek için bir ayar yapabilir. Yani görmek istemediği içerikleri, sadece şu an herkese açık olduğu için gözüküyor öyle. O ayarlanabilir.

Oyunlara gelince kullanıcı oynamak istediği oyunun grubuna katılınca zaten ne konuşulduğunu görebilmekte. Bu da istemediği oyundan içerikleri görmesini engelliyor.

Detaylı yorum için teşekkürler. Sistemi geliştirmeye çalışıyoruz.

Dijiseo Dijiseo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Copywriter
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 1159
  • Beğeniler 394 / 299
  • Ticaret 17, (%94)
Oyuncular için yerli sosyal medya sitesi ayrıca beraber oyuna girecek arkadaşları da bulabilirsin!

Girişte bulunan bu yazı yerine.

Oyuncuları bir araya getiren sosyal ağ topluluğu. > Kısa , sade , amaca uygun.
serius

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

TheMucit TheMucit UgurKilci.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Girişimci ve İçerik Üreticisi
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 540
  • Beğeniler 109 / 118
  • Ticaret 0, (%0)
Abicim, business plan denilen bir şey var. Bunun içinde bundan 5 yıl içinde benzer şeyler yapılmış mı veya seninkinin farkı ne gibi sorular var. Pazar araştırması yapmadan cumburlop girmeyin. Zamanına yazık, kendine yazık.

Hemen atarlanma. Bende deli gibi sosyal ağ yapmak için çabalayan ve hala içinde böyle bir ukte kalan biriyim. 15 kez kadar sosyal ağ yaptım. 5-6 yıl arayla. Yani tecrübeliyim. Araştırmadan cumburlop girmeyin. Üzülürsünüz.

Bir de Jobs to be done ı araştır.
serius

kişi bu mesajı beğendi.

Baştan Sona PHP Eğitimi ➡ youtu.be/TQP8jBwnXw4

• Üyelik 30.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

TheMucit adlı üyeden alıntı

Abicim, business plan denilen bir şey var. Bunun içinde bundan 5 yıl içinde benzer şeyler yapılmış mı veya seninkinin farkı ne gibi sorular var. Pazar araştırması yapmadan cumburlop girmeyin. Zamanına yazık, kendine yazık.

Hemen atarlanma. Bende deli gibi sosyal ağ yapmak için çabalayan ve hala içinde böyle bir ukte kalan biriyim. 15 kez kadar sosyal ağ yaptım. 5-6 yıl arayla. Yani tecrübeliyim. Araştırmadan cumburlop girmeyin. Üzülürsünüz.

Bir de Jobs to be done ı araştır.

Tabi ki eleştireceksiniz eleştiren kişiye atarlı cevap vermek haddimizde değil, fakat bu MySpace varken Facebook'a ne gerek vardı demek gibi bir şey, gelelim sisteme öncelikle 5 dk düşünülmüş sonra yapılmış bir sistem değil üstelik sektörde oyunculara hizmet veren ve yerli site araştırması yapıldı ve elde tutulur bir veri bulamadık. Farkına gelince bu sistem sadece oyunculara yönelik bir sistem yani misal sitede siyaset yapamazsınız, oyuncu için gereksiz bütün içerikler çıkarılmış durumda.

Kendimden örnek vereyim oyun oynarken her zaman oynayacak arkadaşım olamayabiliyor. Bu durumda çoğu zaman tanımadığım insanlarla oynamak zorunda kalıyorum. Bu da oyunda bana rütbe vb. kaybetmeme neden oluyor. Amacımız oyuncu asosyaldir imajını değiştirmek.

Yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.

TheMucit TheMucit UgurKilci.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Girişimci ve İçerik Üreticisi
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 540
  • Beğeniler 109 / 118
  • Ticaret 0, (%0)

serius adlı üyeden alıntı

Tabi ki eleştireceksiniz eleştiren kişiye atarlı cevap vermek haddimizde değil, fakat bu MySpace varken Facebook'a ne gerek vardı demek gibi bir şey, gelelim sisteme öncelikle 5 dk düşünülmüş sonra yapılmış bir sistem değil üstelik sektörde oyunculara hizmet veren ve yerli site araştırması yapıldı ve elde tutulur bir veri bulamadık. Farkına gelince bu sistem sadece oyunculara yönelik bir sistem yani misal sitede siyaset yapamazsınız, oyuncu için gereksiz bütün içerikler çıkarılmış durumda.

Kendimden örnek vereyim oyun oynarken her zaman oynayacak arkadaşım olamayabiliyor. Bu durumda çoğu zaman tanımadığım insanlarla oynamak zorunda kalıyorum. Bu da oyunda bana rütbe vb. kaybetmeme neden oluyor. Amacımız oyuncu asosyaldir imajını değiştirmek.

Yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.

Evet MySpace varken Facebook'a ne gerek varı anlıyorum. Bu tür düşüncelerinde arkasındayım ama benim demek istediğim bu değil.

Küçük bir fark her şeyi değiştirebilir.

Örneğin Facebook ve Myspace arasında fark gözükmüyormuş gibi görünse de bir çok fark var. En basitinden ilişki durumu. Bu basit fark tüm dengeyi değiştirdi. Facebook bu şekilde liderliğe çok daha rahat ulaştı. Ardından gelen uygulamaları ve satın almalarıyla zirveye kadar çıktı. Facebook oyunlar gibi..

"Amacımız oyuncu asosyaldir imajını değiştirmek." bu güzel bir şey.
Eğer bu proje için gerçekten yanıp tutuşuyorsan. Sabahleyin kalktığında aklına ilk gelen şey buysa ve sıradan bir günde her hangi bir sıradan şey sana bunu hatırlatıyorsa, devam et. Hiç durma.

Eğer gerçekten böyle hissediyorsan sana önerilerim var. Git siteyi mükemmelleştir. Esporcuların hepsine yaz ve bu sitede paylaşım yapmaları için çalış. Eğer bunu yaparsan onların kitlesi de arkasından gelir.

Bir espor blogu aç. Espor taktikleri ve espor hakkında her şeyi paylaş ve paylaştır. Oyun yapımcılarını bul, bu müthiş projen için onların başının etini ye. :)

Bak şuan aklıma fikir geldi. Espor transferi tarzında bir sistem ekle. Kendini prof gören oyuncular burada kendilerini tanıtsınlar. Espor takımlarının koçları vs bunları keşfedebilsinler. Tüm platform sırf buna bile dönebilir.

Ve TheMucit'i yani Uğur KILCI'nın adını unutma. :) :D
serius

kişi bu mesajı beğendi.

Baştan Sona PHP Eğitimi ➡ youtu.be/TQP8jBwnXw4

• Üyelik 30.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

TheMucit adlı üyeden alıntı

Evet MySpace varken Facebook'a ne gerek varı anlıyorum. Bu tür düşüncelerinde arkasındayım ama benim demek istediğim bu değil.

Küçük bir fark her şeyi değiştirebilir.

Örneğin Facebook ve Myspace arasında fark gözükmüyormuş gibi görünse de bir çok fark var. En basitinden ilişki durumu. Bu basit fark tüm dengeyi değiştirdi. Facebook bu şekilde liderliğe çok daha rahat ulaştı. Ardından gelen uygulamaları ve satın almalarıyla zirveye kadar çıktı. Facebook oyunlar gibi..

"Amacımız oyuncu asosyaldir imajını değiştirmek." bu güzel bir şey.
Eğer bu proje için gerçekten yanıp tutuşuyorsan. Sabahleyin kalktığında aklına ilk gelen şey buysa ve sıradan bir günde her hangi bir sıradan şey sana bunu hatırlatıyorsa, devam et. Hiç durma.

Eğer gerçekten böyle hissediyorsan sana önerilerim var. Git siteyi mükemmelleştir. Esporcuların hepsine yaz ve bu sitede paylaşım yapmaları için çalış. Eğer bunu yaparsan onların kitlesi de arkasından gelir.

Bir espor blogu aç. Espor taktikleri ve espor hakkında her şeyi paylaş ve paylaştır. Oyun yapımcılarını bul, bu müthiş projen için onların başının etini ye. :)

Bak şuan aklıma fikir geldi. Espor transferi tarzında bir sistem ekle. Kendini prof gören oyuncular burada kendilerini tanıtsınlar. Espor takımlarının koçları vs bunları keşfedebilsinler. Tüm platform sırf buna bile dönebilir.

Ve TheMucit'i yani Uğur KILCI'nın adını unutma. :) :D

Tekrar değerli yorumlarınız için teşekkürler bir gün sistemi gerçekliştirirsem adınızı unutmayacağımızın garantisini verebilirim. Ne olup bittiğini göreceğiz. :)
TheMucit

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al