serius adlı üyeden alıntı
Tabi ki eleştireceksiniz eleştiren kişiye atarlı cevap vermek haddimizde değil, fakat bu MySpace varken Facebook'a ne gerek vardı demek gibi bir şey, gelelim sisteme öncelikle 5 dk düşünülmüş sonra yapılmış bir sistem değil üstelik sektörde
oyunculara hizmet veren ve
yerli site araştırması yapıldı ve elde tutulur bir veri bulamadık. Farkına gelince bu sistem sadece oyunculara yönelik bir sistem yani misal sitede siyaset yapamazsınız, oyuncu için gereksiz bütün içerikler çıkarılmış durumda.
Kendimden örnek vereyim oyun oynarken her zaman oynayacak arkadaşım olamayabiliyor. Bu durumda çoğu zaman tanımadığım insanlarla oynamak zorunda kalıyorum. Bu da oyunda bana rütbe vb. kaybetmeme neden oluyor. Amacımız oyuncu asosyaldir imajını değiştirmek.
Yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.
Evet MySpace varken Facebook'a ne gerek varı anlıyorum. Bu tür düşüncelerinde arkasındayım ama benim demek istediğim bu değil.
Küçük bir fark her şeyi değiştirebilir.
Örneğin Facebook ve Myspace arasında fark gözükmüyormuş gibi görünse de bir çok fark var. En basitinden ilişki durumu. Bu basit fark tüm dengeyi değiştirdi. Facebook bu şekilde liderliğe çok daha rahat ulaştı. Ardından gelen uygulamaları ve satın almalarıyla zirveye kadar çıktı. Facebook oyunlar gibi..
"Amacımız oyuncu asosyaldir imajını değiştirmek." bu güzel bir şey.
Eğer bu proje için gerçekten yanıp tutuşuyorsan. Sabahleyin kalktığında aklına ilk gelen şey buysa ve sıradan bir günde her hangi bir sıradan şey sana bunu hatırlatıyorsa, devam et. Hiç durma.
Eğer gerçekten böyle hissediyorsan sana önerilerim var. Git siteyi mükemmelleştir. Esporcuların hepsine yaz ve bu sitede paylaşım yapmaları için çalış. Eğer bunu yaparsan onların kitlesi de arkasından gelir.
Bir espor blogu aç. Espor taktikleri ve espor hakkında her şeyi paylaş ve paylaştır. Oyun yapımcılarını bul, bu müthiş projen için onların başının etini ye. :)
Bak şuan aklıma fikir geldi. Espor transferi tarzında bir sistem ekle. Kendini prof gören oyuncular burada kendilerini tanıtsınlar. Espor takımlarının koçları vs bunları keşfedebilsinler. Tüm platform sırf buna bile dönebilir.
Ve TheMucit'i yani Uğur KILCI'nın adını unutma. :) :D