brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Hepsiburada haricinde hiçbiryerden alışveriş yapmam.
Kargonuz vaktinde gelmediyse express kargo ücretinizi iade isteyin.
Kargo bu adamların işi değil. Kargo firmasından çektiğiniz sorunu hepsiburadaya atıyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker. / ercandinsel.org
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Neredeyse kullandığım bütün ekipmanlarımı hepsiburada.com üzerinden aldım, ufak tefek sorunlar yaşadım ancak hepsinde mağduriyetim giderildi, tek seferlik alışveriş için fazla ağır konuşuyorsunuz bence.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Hepsiburada üzerinden telefon ve telefon aksesuarları aldım. Telefon Yurtiçi kargoyla geldi. Cuma sipariş verdim İstanbul'dan Elazığ'a pazartesi elimde oldu. Aksesuarlar ise aras kargo ile gönderilmiş, ve gönderim saati daha erken olmasına rağmen halâ daha gelmedi. Benim sorunum firma ile değil kargoyla. Dün aradım merkeze gelmiş ama dağıtıma başlanmamış. Paşa gönlünüz ne zaman dağıtıma başlamayı uygun görüyor dedim telefonu yüzüme kapattılar.
65116
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
aranızda boş yere bıdı bıdı edenler var.. neymiş kargo firmasının hatasıymış.. dev gibi platform hala daha dandirojen bir kargo firmasıyla, bunca şikayet arasında çalışıp. alternatif kargo şirketi sunmuyor, yada kargo şirketini değiştirmiyorsa bu hesiburadanın düşüklüğüdür..
illa muhalefet olcam diye didinmeyin.. şu at gözlüklerini bi atın..