-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
genel bir durum kafana takmaya gerek yok
seni aramalarını bekle bugün gelemem yarın gelebilirim ama yol param yok de ve para iste yollamazlarsa gitme bir iki oyaladın mı paranın bir kısmını yine alırsın
şaşırma sinirlenme
1 kişi bu mesajı beğendi.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
anladım zor bir durum gerçekten, ama dediğim gibi seni mağdur ettilerse, bayramdan sonra sende mağdur et. ve ederkende, site fiyatını ver, sonrada ek olarak yaptıklarının fiyatlarını tek tek çıkar.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
nokta adlı üyeden alıntı
anladım zor bir durum gerçekten, ama dediğim gibi seni mağdur ettilerse, bayramdan sonra sende mağdur et. ve ederkende, site fiyatını ver, sonrada ek olarak yaptıklarının fiyatlarını tek tek çıkar.
Daha bunun parasını vermeyen kişiler ekstra ücret çıkarsam kayıplara karışırlar herhalde.
ermaneray adlı üyeden alıntı
genel bir durum kafana takmaya gerek yok
seni aramalarını bekle bugün gelemem yarın gelebilirim ama yol param yok de ve para iste yollamazlarsa gitme bir iki oyaladın mı paranın bir kısmını yine alırsın
şaşırma sinirlenme
Bekleyeceğim zaten yapacak bir şey yok.
Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mükemmel bir fikir kesinlikle düşüneceğim. Bayramın son günü ödeme gelmezse dediğinizi yapacağım SS buraya atarım :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Arat - Yazılımın Kaderi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kardeş bu işler böyle. Sözleşmeli iş yapmadıkça da böyle gider. Son 6 aya kadar müşteri ne derse tamam diyordum yaptığım işlerin %80'inde de ya ödemenin tamamını alamıyordum ya da anlaştığımız işin senin gibi 3 katını yapmak zorunda kalıyordum.
Baktım böyle olmayacak hayır demesini öğrendim. Bu tabi senin biraz da maddi gücünle alakalı. Paraya ihtiyacın varsa kestirip atamıyorsun. Az bi para alırım umuduyla ne derlerse yapıyorsun. Ama bu böyle gelir böyle gider, düzelmez.
Müşteri velinimet değildir, emekçi velinimettir. Etrafımda eş, dost, akraba, iş arkadaşı, okul arkadaşı binlerce insan var 1 tanesi ne web tasarım bilir ne e-ticaret bilir ne sosyal medya bilir ne growth hacking bilir, ne conversion rate bilir :) Onların hepsi müşteri emekçi 1 tane. Normalde borumuzu öttürmemiz lazım ama ne hikmetse hepsinin ücretsiz amelesi oluyoruz.
Dur demek lazım.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ferzileyto adlı üyeden alıntı
Kardeş bu işler böyle. Sözleşmeli iş yapmadıkça da böyle gider. Son 6 aya kadar müşteri ne derse tamam diyordum yaptığım işlerin %80'inde de ya ödemenin tamamını alamıyordum ya da anlaştığımız işin senin gibi 3 katını yapmak zorunda kalıyordum.
Baktım böyle olmayacak hayır demesini öğrendim. Bu tabi senin biraz da maddi gücünle alakalı. Paraya ihtiyacın varsa kestirip atamıyorsun. Az bi para alırım umuduyla ne derlerse yapıyorsun. Ama bu böyle gelir böyle gider, düzelmez.
Müşteri velinimet değildir, emekçi velinimettir. Etrafımda eş, dost, akraba, iş arkadaşı, okul arkadaşı binlerce insan var 1 tanesi ne web tasarım bilir ne e-ticaret bilir ne sosyal medya bilir ne growth hacking bilir, ne conversion rate bilir :) Onların hepsi müşteri emekçi 1 tane. Normalde borumuzu öttürmemiz lazım ama ne hikmetse hepsinin ücretsiz amelesi oluyoruz.
Dur demek lazım.
Hocam konuyu ne güzel özetlemişsiniz ilk başta yazdığınız gibi maddi durumdan ötürü hayır diyemiyoruz. En baştan böyle bir halt yapacaklarını bilseydim ben o parayı bir türlü ayarlar bunları da sallar hiç uğraşmazdım. İyi yandan bakmak gerekirse buda benim için bir tecrübe oldu bundan sonra paramı almadan en azından yarısını almadan işe başlamam.
Yarısını aldıktan sonra en azından hayır deme ya da yaptığınız işler için ek ücret alma şansı biraz daha fazla oluyor. Bu yaptıkları işlerle kendileri kaybettiler. Beni bu kadar oyaladılar ve hepside bu işlerden anlamayan insanlar bir işleri düşünce yine bana ulaşmaya çalışacak insanlar. İşte bana ödemeyi yaptıktan sonra biraz zor ulaşırlar, ulaşırlarsa da ücretsiz olarak destek vereceğim işlerden para alırım bundan sonra. Her şey karşılıklı.
Arat - Yazılımın Kaderi
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
en garantisi başında sözleşme yapıp şu özelliklere şu fiyat diye imza attırıp peşin ödeme almak ya işi eksik yaparsan derlese sözleşimeyi gösterir dava edersiniz dersin parayı peşin alır yaparsın Allah sabır versin
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Allah sabır versin. Emeğin karşılığını alamamayı çok iyi bilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AzX66 adlı üyeden alıntı
en garantisi başında sözleşme yapıp şu özelliklere şu fiyat diye imza attırıp peşin ödeme almak ya işi eksik yaparsan derlese sözleşimeyi gösterir dava edersiniz dersin parayı peşin alır yaparsın Allah sabır versin
Teşekkürler hocam şu sıralara sabır çok ihtiyacım var bu arada böyle bir şey başıma ilk defa geliyor genç biriyim yaşım daha 17 yeni yeni tecrübeleniyorum.
Çok teşekkür ederim hocam.
Arat - Yazılımın Kaderi