-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Pek çok webmaster bu gibi durumlarla karşılaşmıştır. Gerçekten zor bir durum. Sanırım en güzeli ödeme yapılmadığı için site yayından kaldırılmıştır yazısı. Arkadaşın söylediği. Çünkü bir site hazırlamak gerçek anlamda emek isteyen faaliyet.
fmoyuncusu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mert47 adlı üyeden alıntı
Pek çok webmaster bu gibi durumlarla karşılaşmıştır. Gerçekten zor bir durum. Sanırım en güzeli ödeme yapılmadığı için site yayından kaldırılmıştır yazısı. Arkadaşın söylediği. Çünkü bir site hazırlamak gerçek anlamda emek isteyen faaliyet.
Kafamda ki işlemde o zaten. Bayramı beklemek zorundayım tamam dedim adamlara bu konuşmaları önceden yapsaydım keşke şimdiye belkide paramı almıştım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sen sakin ol herşey zaten olacağına varır. Verirse paranı alırsın vermezse bu da onların ayıbı gerekeni yaparsın.
fmoyuncusu.com
LadaVaz
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardeş hangi şehirdesin yakınsan ben oraya geleyim gelirken bi kamyon adam dökeyim alırız paranı hiç sıkıntı olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Başkan çok iyi niyetlisin benim başıma öyle bişey gelmişti ama siteyi parayı aldıktan sonra onların sunucuya atacaktım neyse baktım para vermeme durumu ortaya çıkacak. Siteyi başka bir sayfaya yönlendirdim nasrettin hocanın hikayesi vardı 20 dk sonra aradılar 1 saat içindede paramı aldım teslim ettim. Sonrasında ne yaptılarsa siteyi bozmuşlar tekrar aradılar ücreti peşin alıp düzelttim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mert47 adlı üyeden alıntı
Sen sakin ol herşey zaten olacağına varır. Verirse paranı alırsın vermezse bu da onların ayıbı gerekeni yaparsın.
Şimdilik beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok zaten.
LadaVaz adlı üyeden alıntı
kardeş hangi şehirdesin yakınsan ben oraya geleyim gelirken bi kamyon adam dökeyim alırız paranı hiç sıkıntı olmaz
Hocam sakin :) istanbuldayım. Öyle bir duruma ihtiyaç yok. Mahalleden insanlar zaten hergün yüz yüze bakıyoruz. Böyle olduklarını hiç düşünmezdim ama çok palavra sıkıyorlar.
private111 adlı üyeden alıntı
Başkan çok iyi niyetlisin benim başıma öyle bişey gelmişti ama siteyi parayı aldıktan sonra onların sunucuya atacaktım neyse baktım para vermeme durumu ortaya çıkacak. Siteyi başka bir sayfaya yönlendirdim nasrettin hocanın hikayesi vardı 20 dk sonra aradılar 1 saat içindede paramı aldım teslim ettim. Sonrasında ne yaptılarsa siteyi bozmuşlar tekrar aradılar ücreti peşin alıp düzelttim.
Hocam şu an bu konudan çok gaz aldım galiba :) Bu konuyu eğer oraya gitmeden önce açsaydım bu gazla paramı alırdım vermezlerse sitelerini kapatacığımı banko söylerdim. Şimdi onlarla konuşurken tamam dedim. Şimdi kapatsam ayıp olur diye düşünüyorum ama yaptıklarınıda içime yediremiyorum işte ondan bu konuyu açtım.
Arat - Yazılımın Kaderi
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Yazdıklarını okurken ben sinirlendim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Benimde uyguladığım bir taktik.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ne diyorsunuz ana sayfasına index atsam mı ki ? Şimdi baya gaza geldim. Bakım moduna alayım hatta bayramdan sonrasına kadar öyle kalsın. Sorarlarsa benden istediğiniz şeyleri falan yapmaya çalışıyorum derim.
Arat - Yazılımın Kaderi