-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mecanique adlı üyeden alıntı
bir sitenin uzantısının önemi yok. com olması com.tr, net, org olmasının önemi yok. Önemi olan sitenin ne sunduğu? (org, edu, ve ülke uzantıları farklı konuları etkiler.)
Söz konusu sitenin ilk sırada çıkması site domainin yaşı ve otoritesinden kaynaklanabilir demek istiyorum.
Asıl mesele bu değil, benim sitemdeki içeriği birebir kopyalayarak (kopyanın içinde benim siteme linkler var) benden sonra yayınlayıp beni nasıl geride bırakır.
bekirbulut adlı üyeden alıntı
Com.tr avantajı nedir? Alan adı ile hiçbir şekilde öne çıkılmaz. Sağlam seo ve kaliteli içerik ve son olarak; kaynak ile birçok sitenin önüne çıkabilirsiniz. Alan adı uzantısının hiçbir önemi yok! Kafanızdan silin şu saçmalıkları...
alexa değerlerimiz neredeyse aynı benim backlinklerim onunkinin neredeyse üç katı ama domain yaşı olarak evet eski bir site olduğu doğrudur.
ProSeller adlı üyeden alıntı
Sen kimsin ki benimle bu tarzda konuşabilecek hakkı buluyorsun kendinde?
Emin ol senin yaşın kadar .com.tr site kurmuşumdur. Yıllardır bu pazardayım ve yüzlerce site oluşturdum. Türk kullanıcıya .tr uzantısının avantajı çok fazla olmasa da var. Aynı seviyede 2 site arasından linklendirme içerik vs her şey aynı olduğu halde .com.tr'nin üstlerde olduğuna onlarca kez şahit oldum.
Bunun sebepleri kullanıcıların com.tr'yi daha güvenilir bulup tıklaması ve .com siteye oranla daha fazla süre geçirmesi.
AYNI DURUMDA diyorum farkındaysan, sağlam seo ve içerikle çıkılmayacağını söylemedi kimse. Kendi kişiliğinizi yazılarınıza da yansıtmışsınız, gülüp geçtim açıkçası.
İyi günler.
Ayrıca: benim sitemde extra olarak AMP ve SSL var. Nasıl oluyorda benden üstte oluyor aklım hasılam almıyor
Herkese cevaplar için çok teşekkürler
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
uzman.
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar birbirlerinizin görüşlerine katılmayabilirsiniz fikir ayrılıkları zenginliktir. Biraz sakin :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kopya içerikle sıralamaya girilmez diye bir şey yok. şöyle ki : eşşek nasıl nallanır diye bir konu var? bu konuyu tüm nette sadece 7 kişi sitesine eklemiş olsun. bu 7 site sırayla büyük ihtimalle filtrede falan değilse ilk sayfada çıkarlar. domain yaşı vs diğer tüm seo kriterleri burada hangisinin önde çıkacağına etki eder. yani hangi sıayla çıkacağını belirler diğer kriterler. Makaleyi ilk yazan ilk sırada çıkmaz.
ama sağlık ya da kalp sağlığı alanında sitenize kopya yazı eklerseniz ki çok fazla yüzlerce binlerce site tarafından işlendiği için sizin ilk 100 e bile girmeniz mucize olur o kopya yazıyla ama yine ilk yazan ya da ilk yazmayan bütün seo kriterlerine göre en çok puan alan siteler ilk sıraları paylaşacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
com.tr bana göre hiç bir avantajı yok tek gerçek domain yaşı otoritesi ve özgün yazı
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Her ik ikişide bazı konularda haklı alan adı otoritesi, com.tr olması azda olsa yardımcı olmuştur. Ama tabi bu yetmiyor, DA ve PA değerlerinde PA değerli yüksek olması neden ile, Gugil siteyi kaliteli görüp yukarı almıştır. Açıklama bile girilmemesi, PA değerlerine göre yükseldiğini gösteri bence. Sizin sitenizin DA değeri iyi ama PA değeri düşük. Ona göre eleme yapmıştır Gogil.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aciltavuk adlı üyeden alıntı
kopya içerikle sıralamaya girilmez diye bir şey yok. şöyle ki : eşşek nasıl nallanır diye bir konu var? bu konuyu tüm nette sadece 7 kişi sitesine eklemiş olsun. bu 7 site sırayla büyük ihtimalle filtrede falan değilse ilk sayfada çıkarlar. domain yaşı vs diğer tüm seo kriterleri burada hangisinin önde çıkacağına etki eder. yani hangi sıayla çıkacağını belirler diğer kriterler. Makaleyi ilk yazan ilk sırada çıkmaz.
ama sağlık ya da kalp sağlığı alanında sitenize kopya yazı eklerseniz ki çok fazla yüzlerce binlerce site tarafından işlendiği için sizin ilk 100 e bile girmeniz mucize olur o kopya yazıyla ama yine ilk yazan ya da ilk yazmayan bütün seo kriterlerine göre en çok puan alan siteler ilk sıraları paylaşacaktır.
Seo kriterlerine bakılırsa benim sitem çok daha iyi fakat domain yaşı konusunda rakip site epey bi ilerde ancak rakip sitenin bilgi deposu kısmındaki yaklaşıkl 5000 makalenin hiç biri özgün değil hepsi kopya içerik ve köprüsüz kaynak gösterilerek yayınlanmıs.
Yukarda verdiğim linkleri bi incelemenizi tavsiye ederim
Yorumunuz için teşekkürler.
nokta adlı üyeden alıntı
Her ik ikişide bazı konularda haklı alan adı otoritesi, com.tr olması azda olsa yardımcı olmuştur. Ama tabi bu yetmiyor, DA ve PA değerlerinde PA değerli yüksek olması neden ile, Gugil siteyi kaliteli görüp yukarı almıştır. Açıklama bile girilmemesi, PA değerlerine göre yükseldiğini gösteri bence. Sizin sitenizin DA değeri iyi ama PA değeri düşük. Ona göre eleme yapmıştır Gogil.
DA ve PA derken ne demek istediğinizi anlayamadım.
Lütfen açıklar mısınız
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Domain authority,Page authority
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI