-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
reklamlar beni herkes gibi rahatsız ediyor ama inatla adblock kullanmıyorum. çünkü ortada bir emek var ve webmaster olarak bu emeğin derecesini iyi biliyorum, dolayısıyla bu gelir kaynağına haksızlık edemem. ama kullanım o kadar yaygın ki google bile çaresiz.
Demokrasi senin saçlarından güzel olamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yıllardır adblock kullanılmadı, forumlarda gezen adamların hepsi şuan efnaf. bi gelişme vb olmadı.adsense den gelen minik paralarla gelişcekse yandık
phpanaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Her zaman diyorum, işini hakkıyla yapan hep kazanıyor; birbirimizi kandırmaya gerek yok. Eğer isterse konu sahibinin adresine duzenli girip reklamına da tiklarim ama 3-5 fazla tık alıp 0.10 kuruş tbm ile ihya olacağına gerçekten inanıyorlar maalesef. Günlük 500 hiti olan İngiltere odaklı sitem 4k hiti olan Türkçe sitemden 7 kat daha fazla kazandiriyorsa bu millet adblock kullansa ne olur kullanmasa ne olur..
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
jasberk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok haklı bir paylaşım destekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İnternet Esnafı
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
halletmek için kafalar değişmeli. siteye girene kaliteli içerik nasıl sunarım demeli kedine wm diyen. farkettirmeden kazayla nasıl tıklatırımın üçkağıdını düşünmemeli. ben böyle sitelerin sistem dışına çıkması için her türlü ihbarı da yapıyorum. kendi sitelerimde de yalnızca bir reklam alanım var. yeterli tıkı alıyorum.
ha bir de şuna da karşıyım. dilenyor insanlar resmen. bir tıkı çok görmeyin, bize destek için tıklayın vs.
kalite önemli.