-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaslar malum internet saglayicimiz olan Turk ******* ile olan taahhütüm bitti ayni dönemde iptal talebinde bulundum daha sonra bir müsteri temsilcisi aradi ve 53 TL olan paketi 55 TL yaparak 12 ay taahhüt ile anlastik ancak 4-5 gün sonra bu islemin sisteme yansimadigimi gördüm ve aradim. Arayinca incelemeye aldilar ve o hanfendinin sundugu paketin sistemde gecersiz oldugunu 69 TL den devam etmem gerektigi söylendi.
Defalarca konustuk ancak sözüm sunmuyorlar.
Madem 55 TL ye devam edebilecekken niye 69 TL ödeyeyim? Neden bana bu fiyati sunuyorsun sonradan isine gelmeyince hata bizde özür dileriz deyip geri cekiliyorsun?
Suan 20 gün taahhütsüz gecti sirf onlarin hatasi yüzünden ve yarin tekrar iptal dilekcesi yollayacagim.
Turkiye disinda hangi ülkede internet bu kadar pahali kullaniliyor gören duyan varsa söylesin lütfen.
Bu durum icin tavsiyeniz nedir?
Modemim var baska hangi internet saglayicisina gecebilirim?
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba
Bölgenizde Superonline fiber veya kablonet fiber varsa geçin yoksa TT ve alt partnerlerinin olduğu hiçbir firmaya geçmeyin fiyat konusuna gelecek olursak vergilerden dolayı ona yapabilecek bir şey yok 21 TL si zaten vergi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mrtcn adlı üyeden alıntı
Merhaba
Bölgenizde Superonline fiber veya kablonet fiber varsa geçin yoksa TT ve alt partnerlerinin olduğu hiçbir firmaya geçmeyin fiyat konusuna gelecek olursak vergilerden dolayı ona yapabilecek bir şey yok 21 TL si zaten vergi :)
Bulundugum bölgede henüz fiber izmeti saglanmiyor malesef. Olsa bir dk bile durmazdim.
Bilmiyorum bi inceleyeyim hocam hic kullanmadim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
uzman.
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bulunduğunuz şehirdeki Türk ******* müdürlüğüne gidin itirazınızı yapın. Çözüme kavuştururlar. Hiç olmazsa bi muhatabınız var diğer firmalarda bu yok en azından benim için çok önemli bir ayrıntı bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Coder
-
-
Ad Soyad
Ç** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Telefon kaydın vardır. Onlar seninle konuşmanı arşivliyor. Saat biliyorsan. Şu gün, şu saat. Beni aradılar. 52TL tahüüt 12 ay yeniledim. Faturam 69 TL ödemek zorunda bırakıldım. Aradaki fark tarafıma karşılanması ve tahüüt için söz verilen miktar 52 TL'den hattın devamı yahut ************ tahüüt anlaşmadaki maddelere uymaması yüzünden ödediğim fark iadesi ve hattın kapatılmasını talep ediyorum. diye tüketici mahkemesine başvur. %100 hattın 52 TL'den devam eder. Üzerine aradaki fark sonraki aydan çıkarılır. Eğer öyle bir durum olmazsa bile, sen aradaki fark öderler, hattını iptal ederler. Sende Türknet geçersin.
Şimdiden ************ kurtulmanızı tavsiye ederim. Tahüüt iptal 800 TL isteyen bir kuruluş. Kalan 6 ay için... ödesek 350 TL ediyor. İptal etsek 800 TL bildiğin **************dır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
areglos09 adlı üyeden alıntı
Telefon kaydın vardır. Onlar seninle konuşmanı arşivliyor. Saat biliyorsan. Şu gün, şu saat. Beni aradılar. 52TL tahüüt 12 ay yeniledim. Faturam 69 TL ödemek zorunda bırakıldım. Aradaki fark tarafıma karşılanması ve tahüüt için söz verilen miktar 52 TL'den hattın devamı yahut ************ tahüüt anlaşmadaki maddelere uymaması yüzünden ödediğim fark iadesi ve hattın kapatılmasını talep ediyorum. diye tüketici mahkemesine başvur. %100 hattın 52 TL'den devam eder. Üzerine aradaki fark sonraki aydan çıkarılır. Eğer öyle bir durum olmazsa bile, sen aradaki fark öderler, hattını iptal ederler. Sende Türknet geçersin.
Şimdiden ************ kurtulmanızı tavsiye ederim. Tahüüt iptal 800 TL isteyen bir kuruluş. Kalan 6 ay için... ödesek 350 TL ediyor. İptal etsek 800 TL bildiğin **************dır.
Ses kaydini dinleyip özür diliyorlar sonra bana 20 günlük magduriyetimi sadece 6 gününü karsilayacagiz deyip kapatiyorlar. Neden ilk sundugunuz teklifi gecersiz sayiyorsunuz diyorum öyle bi kampanya sisteme yansimamis sizin arayan temsilcimizin yanlisligi diyorlar kiz benimle 20 dk konustu hala yanlislik deyip cikiyorlar isin icinden.
UmutWare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ögrenci & Yazılım
-
-
Ad Soyad
U** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benimde alt yapıya gelmiyorlar 60 gün oldu :D eninde sonunda gidip illa dayak mı atalım bilmiorum ki arıyorum dalga geçer tarzda cevaplar alıyorum az kaldı :D basıcam silleyi