RadiKaL adlı üyeden alıntı

Kitleservers Çalışma yaptığınız siteyi pm atarmısınız. Ayrıca diğer eklentilerden ne gibi farkı var. Kendimiz kurup test edebiliyormuyuz. cdn entegresi var mı? anlık 700-800 olan sitemde deneyip sonuçları sizinle, diğer kullanıcılarla burada paylaşırız. Tabi ikna olursam.

Detaylı P.M İletiyorum Hocam.

NettaCompany adlı üyeden alıntı

Kesinlikle kötü bir amaçla, baltalamak vs. Düşüncesiyle yazılması yorumumuz. Sizlere hedefinize daha hızlı ulaştırmak adına yapıldı. Konuya ekran görüntüleri ekleyerek daha süslü olacaktır buda işi ön plana çıkaracaktır zaten çalarsınız, yaparsınız, edersiniz gibi terim kullanılmadı ve bunu ima edecek birşey bile yazılmadı yanlış anlaşıldıysa özür dileriz.

Bir an öyle anlaşılır gibi oldu hocam yıllardır bu ortamlarda ticaret yaptım ama satış konusu olmadığı için çok fazla süslemeye gerek duymadım ki zaten görmüşsünüzdür ekran görüntüsü vs. ekledim.

metapak adlı üyeden alıntı

Günlük 3-5 k hitli anlık 30-50 hitli wp sitem mevcut. Detaylı bir pm alırsam konuabiliriz. Cache'nin yettiğinin düşünmüyorum haftalık 12 defa sorun yaşıyorum.

Fazlasıyla düşük bir hit ne yazık ki.

@kolcu - Bizimkinin benzeri yaptıkları şey hakkında bir bilgimde yok. Ancak gibi diyebiliriz. Genel mantıkta cacheler aynıdır. HTML sunarlar ki verdiğiniz linkten anladığım da bu. Genel bir cacheden daha hızlıdır muhtemelen çünki eklenti plugin vb. değil ancak biz kendimiz daha iddalıyız bu yüzden direk site açıp tanıtım yapmak vs. Yerine ref kullnıcı oluşturup direk reklamı kullanıcıya yaptırmak istiyoruz açıkcası. Ve Merak ediyorum kullanıyormusunuz ki üstünlüğünü anlatıyorsunuz kullanmaktaysanız ve reklamını yapıyorsanız ne mutlu onlara ama sırf firma isminde ve firmada var göründüğü için yazıyorsanız yanlış.