-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sorunu sistem olarak değil birinin emeğine saldırı olarak algılamak daha doğrudur.Burdaki insanların drupali basit bir şekilde öğrenmesi en az 2 aylarını alır.Kendi bloğunu açıp birşeyler yazacak insana ne kullanacağını anlatmaktan çok yasal haklarını anlatmakta fayda var.
sahinersoz adlı üyeden alıntı
Mutlaka denemeni öneririm. Ben Drupal'i tanıdığımda hayatım deyişti diyebilirim. Yaklaşık 2 yıldır Drupal kullanıyorum ve yapamadığım site türüne henüz hiç rastlamadım. Üniversite sınavı bittikten sonra facebook , twitter , pinterest, digg gibi sitelerin Drupal ile nasıl yapılacağını ders olarak işleyeceğim blogum da. Sanırım o zaman herkes Drupal'e geçecek.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Başka ülkerin sitelerini hacklemekte yanlış bence. Git İslama ve Türkiye'ye küfreden siteleri hackle bu işi biliyorsan!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadasim eline koluna saglik guzel yazi olmus.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı
aynen hocam git Değerlerimize saygısızlık yapan siteleri hackle yapabiliryorsan face sayfalarını kapat profilleri ele geçirde yaptığın iş birşeye değsin hiç değilse Allahın rızasını kazanmak için çalışmış olursun...
Dostum Teşekkür Yorum İçin ama Eğer dediğini yaparsam bu yazıyı yazmamın bi anlamı kalmaz..
Ek Olarak:
savaser adlı üyeden alıntı
Bilişim şubesine suç duyurusunda neden bulunmuyorsun.İyi birileriymiş gibi bir de siteni hackleyenlere sitem de bulunuyorsun.Siteler özel mülkiyettir.Saldıran özel mülkiyetine saldırıyor.Sitem edeceğine suç duyurusunda bulun.Masrafı olmaz sana.Yok şu sistem bu sistem tartışmasından önce senin özel mülkiyetine saldırmış biri var karşında.Burdan diğer arkadaşlara da duyuruyorum,şu adresi kullanarak suç duyurusunda bulunun bu lamer bozuntularına en kısa zamanda ulaşılır.
http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspxTeşekkürler Dostum Dediğini İlk Gün Yaptım..
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam bana drupali anlatmana gerek yok 2 tane haber sitem var drupal temelli.Genel olarak 2 ayı bulur insanların öğrenmesi.
sahinersoz adlı üyeden alıntı
Ben Drupal'in temel kavramlarını, özelliklerini 2 haftada öğrendim. Benim zamanımda adam akıllı kaynak bile yoktu. Deneme yanılma yöntemi ile öğrendim. Ve emin ol çok kolay bir sistem tabi views, CCK gibi eklentileri yada bir web sitesi yapmak için kat edecekleri çok yol var. Ancak genel anlamda blog tutmak için bir hafta yeter diye düşünüyorum. Tabi yasal haklarını öğrenmekte fayda var. Ancak Yasalar ne yazık ki çok geç işliyor.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.