RadiKaL adlı üyeden alıntı

halilyc tebrik ederim güzel iş

Beğendiğinize sevindim hocam teşekkürler :)

divcoder adlı üyeden alıntı

Bir aralar Codecanyon'a atıyordum. Genelde Themeforest 1 ay sürüyor. http://quality.market.envato.com/themeforest

Teşekkürler hocam attığınız linkte 23 gün diyor, çok aşırı fazla değil mi bana çok saçma geliyor. Madem talep çok eleman alıp süreci hızlandırmaları lazım bence.

Hacizade adlı üyeden alıntı

Her ne kadar 12-14 gün denilse de themeforest itemleri ortalama 20 21 gün içinde onaylanıyor.

Teşekkürler hocam bir hafta daha bekleyeceğiz gibi o zaman :)

ThemeRheia adlı üyeden alıntı

Arada oluyor hocam öyle yoğunluktan kaynaklandığını sanıyorum 1.5 ayda onaylanan temam oldu benim de.

Yapma hocam be inşallah o kadar sürmez, 1,5 ay nedir valla rezalet bir durum bence envato açısından.

TEKNOATU adlı üyeden alıntı

Tasarım hoşuma gitti ama bazı hatalar var. onlarda güncelleme ile ileride halledersin. Bu temayı kaç günde yaptın merak ettim?

Teşekkürler hocam, beğendiyseniz ne mutlu :) Evet geri dönüşlerinizi not ediyorum, birkaç güncellemeden sonra tam oturup güzel bir hale gelecektir inşallah :) İlk temam olduğu için çok yeni şey öğrendim, bayağı şey öğretti bana. Arada 2 kere işe girip çıktım vs 6 ay sürdü toplam ama bu 6 ayın taş çatlasa 1 ayını temaya ayırabildim.