-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeşim sen haklısın ceza almazsın. Ama dava sonuçlandıktan sonra bir avukatla konuş sen onlara dava aç. Manevi olarak yıprandım dersin. Bu yüzden dava açarsanız belki siz kazanırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
attığınız maili de ekler misiniz
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Tescilli bir markanın domainin alınması sıkıntılı bir durumdur. Patent kurallarına göre sıkıntı büyür. Ancak duruma baktığımızda attığın maile geri dönmedilerse yada uyarmadılarsa zaten bir sorun yok açsın davasını gönder avukatını uğraşsın dursunlar.
Ayrıca haber kanallarına ulaş diyip trolleme çabasındakileride dikkate alma.
mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam avukat değilim ve attığınız mesaj sadece bu ise hic bir halt olmaz. Adamlar bunu bekliyormuş sizi dava etmek için.
Bir bilişim avukatından yardım alın. Zaten sadece suç duyurusu yapmışlar, ortada bir karar yok. Sizde attığınız maili belgeleyin ve karşı dava açın. Iftira, haksız suçlama, prim yapma vb. Diye.
Yazmışlar. Haner kanallarının whatsapp ina mesah atıp olayı iyice açıklayın. Ve avukattan suçunuz yok onayını aldıktan sonra rezil edin bunları.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ben kendi görüşümü söyleyim ; Sizin zamanında kullandığınız bir site bu tabi kullanmadınız ve değerlendirmek istediniz. Haliyle isim araştırması yaptınız ve büyük bir firma ile karşılaştınız. Sizde onlara güzel bir şekilde domain kullanmıyorum eğer almak isterseniz size satabilirim diyerek belirttiniz. Karşı taraf ise size iftara atar şekilde dava açtı. Söylemleriniz olmadığı halde 100 bin lira gibi bir rakam söylediğinizi yazdırdı davaya. Burada kesinlikle siz haklısınız. Ama onlara domain bende fiyat bu alırsanız alın almazsanız almayın bu bende kalacak markanızı karalıcam vs. vs. şeyler söylediyseniz tabiki karşı taraf haklı ama böyle bir şey görmüyorum. Yapmanız gereken yarın iftira atıldığına dair bir dava açmak. Dediğim gibi 2. yol olarak onları tv kanallarında böyle bir şey yaptıklarına dair markasını göme bilirsiniz. Takipteyim ben hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
BarisSaritas adlı üyeden alıntı
Bende MercedesShop.net vb. alan adları var. Mercedes'e mail attım. Almak ister misiniz diye. com uzantısı bizde, düşünceniz için teşekkür ederiz. Dediler. Davayı yesem ben yerdim :) Çünkü Audi ve BMW'de bende :D Hatta bende neler var neler. 1 tanesinden böyle dönüş olmadı.
Sanırım adamların yapacakları iş yokmuş, can sıkıntısından sana dava açmışlar.
Alan adı ne bilmiyorum. Ancak onların aleyhine paylaşımlarda bulunulmadıysa, sorun olacağını sanmıyorum.
Hocam büyük kurumsal firmalar fazla kafalarına takmıyorlar sanırım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.