gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlıktan da anlaşılacağı üzere sizce yemek tarifi ile ilgili site açmak nasıl olur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Eleştiriye açık bir başlık olmuş, acaba elinizde ne kadar imkân var ve üstesinden gelecek misiniz ? Ben artık bazı düşüncelere karşıyım...
Neden ??
Domain ve hosting ile hayal ötesi projelere yelken açanlara karşı tavırlı değilim ama anlam da veremiyorum. Farkında mısınız ? iyi bir proje başlangıcı yapmak isteyenler bile adam akıllı bir alanadı bulamıyor. Alınmış, banlanmış yada kötü amaçlarda kullanılıp iz bırakmışlar. Bu yüzden ben artık şuna inanıyorum.
Bütçem bu kadar ve şu kategoriye yatırım yapmak istiyorum gibi sunumlar görmek istiyorum şahsen, site açmak marifet değil emin olun 2. ayda pes edenler de görüyorum. Artık devir tek kişi devri değil, ekip ve bütçe devri :) Umarım kendimi bir nebze ifade edebilmişimdir.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Sıkılmadan emek verip yatırım da yapmak isterseniz elbet de neden olmasın ? Ama oldu oldu olmadı 5₺ tanıtım yazısı satarım yine para kazanırım düşüncesi ise tavsiye etmiyorum. Köklü siteler var zaten ki zengin içeriğe sahipler ama şöyle bir şey yapsan olur mesela, “ kendi yörene ait yemek tarifleri olabilir, çevrenin de kullanacağı hatta ek olarak uygulama yaptırıp kadınların bir birleri ile fikir alışverişi yapacağı bir alt yapı kurabilirsin “ bunlar da tabi bir bütçedir.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
çok zor ve rakip dolu bir alan. Özellikle direk yemek tarifi kelimesinde iş yapmak inanılmaz bir proje bütçe ve ekip istiyor. Günlük 2 yazı atim 2 tanıtım yazısı alim diyerek yapacağınız bir iş değil bence.
Ama biraz daha alt kategorilere inerek bir şeyler başarabilirsiniz bence. Alt kategoriden kastım ise gidip sebze yemekleri şeklinde değil de kuru fasulye yapımı mesela. Kuru fasulye nasıl yapılır etli kuru fasulye yapımı nohutlu kuru fasulye yapımı şeklinde alt başlıkları olan. Bu sadece bir örnek ve benim düşüncem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir işe emek verirseniz ve sabırla yaparsanız karşılığını alırsınız hocam ama şimdikiler site açıp hemen para kazanmanın peşinde iyi yerlere gelmek istiyorsan sabırlı olacaksın düzgün ve özgün içerikler paylaşacaksın bende yemek üzerine site açtım tarifver.com eşimin yaptığı yemek ve tatlı tariflerini ekleyecem ve sitem genel olarak herkes tarif ekleyebilecek şekilde ben açtım hemen para kazanmak için değil heves olarak hep öyle bir site açmak istiyordum ve açtım sabırla bekleyecez artık ondan düşünvelerin dediğim gibiyse güzel bir isimle yola çıkabilirsin ancak açtığın gibi bişeyler beklersen bir süre sonra sıkılırsan boşuna uğraşma derim
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com