lostyazilim
tr.link

Hani AKK 2018 de kalkıyordu?

42 Mesajlar 6.970 Okunma
lstbozum
tr.link

rafet55 rafet55 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek JavaScript cO
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad R** G**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 8 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Çalışacaksınız arkadaşlar, işinden memnun olmayan çalışmayacak işini yapmayacak sana zorla gel çalış diyor mu kimse demiyor. Şimdi sabaha kadar polis sarhoşu iti kopuğu , yavşağı ile mücadele ediyor. Sizin gibi çıkıp bu kadar idare edin mi diyor. Canı pahasına o işi yapıyor. Şehit düşüyor niçin ben ölürüm belki ama bilmem kaç kişi kurtulur diyor. Yaptığımız işler hizmet sektörü. O mesleği yapmak gönüllü olmuşsun. Bilirsiniz ya seve seve ya si... si... yapacaksınız. Zorunuza gitmeyecek. Sen patronu niye düşünüyorsun. Avrupalıda mı 500 TL ödüyor hızlı internete varmı böyle saçmalık. Ben neden ülkemde 100 mbit up/down hızına ulaşmayayım neden Fransadan bağlanayayım benim ülkem çokmu kalitesiz kendinizi bu kadar aşalamayın ya allahtan siz ******* falan başında değilsiniz yoksa 256/64 ile bizleri sürndürürdünüz.

Çalışacaksınız işiniz o yapmicaksan. Git taksim meydanında simit sat sabah işe gidenlere. Ne diyeyim

Unutma bu torrent sitelerinin sahiplerinin hepsi kuzey amerikalı ve torentlerde seed edenlerin ipleri batılı ülkeler hiç kimse ugandadan torent seed etmiyor şimdi bedavası varken neden telif ödeyeyim ki ben zaten devlete çatır çatır vergi ödüyorum Türkiyede yaşamak demek nefes almak demek vergi demek neden netfilix ödeme yapayım ki işi biliyorum işe gitmiyorum ayrıca devlet suç işlemiyorsun diyor indirip izliyebilir sonra silebilirsin diyor yoksa herkesi telif hakkında tıkması lazım hapse BSA vardı telif haklarından mekan basıyolardı gelsinler kamu kuruluşlarına pc hepsi lisansız sıkıyorsa ceza kessinler bırakın saçma sapan yorumlar yapmayı arkadaşlar az gerçekçi olun ben uzay çağını yaşicam sen bana kenyada ki yamyam zencilerin kullandı internet beni dünyaya bağlican neymiş beyfendiler çok yorulmuşlar
FurkanCanoz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

demircanuzer demircanuzer Yazılım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad D** U**
  • Mesajlar 1320
  • Beğeniler 270 / 414
  • Ticaret 24, (%100)
Mrtcn Dediğinizi anladım zaten hocam. Ama bu isslerin bahanesi olamaz. Torrent kullanan gene kullanır. Ona buna yüklenmesi gene issnin hatasıdır.
Eşşek yükü parayıda buna ayıracaklar o zaman.
Mrtcn

kişi bu mesajı beğendi.

Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com

simao simao WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 29 / 47
  • Ticaret 2, (%100)

rafet55 adlı üyeden alıntı

Çalışacaksınız arkadaşlar, işinden memnun olmayan çalışmayacak işini yapmayacak sana zorla gel çalış diyor mu kimse demiyor. Şimdi sabaha kadar polis sarhoşu iti kopuğu , yavşağı ile mücadele ediyor. Sizin gibi çıkıp bu kadar idare edin mi diyor. Canı pahasına o işi yapıyor. Şehit düşüyor niçin ben ölürüm belki ama bilmem kaç kişi kurtulur diyor. Yaptığımız işler hizmet sektörü. O mesleği yapmak gönüllü olmuşsun. Bilirsiniz ya seve seve ya si... si... yapacaksınız. Zorunuza gitmeyecek. Sen patronu niye düşünüyorsun. Avrupalıda mı 500 TL ödüyor hızlı internete varmı böyle saçmalık. Ben neden ülkemde 100 mbit up/down hızına ulaşmayayım neden Fransadan bağlanayayım benim ülkem çokmu kalitesiz kendinizi bu kadar aşalamayın ya allahtan siz ******* falan başında değilsiniz yoksa 256/64 ile bizleri sürndürürdünüz.

Çalışacaksınız işiniz o yapmicaksan. Git taksim meydanında simit sat sabah işe gidenlere. Ne diyeyim

ben ne diyorum sen ne diyorsun bu altyapıyı yapmak zaman gerekiyor zorluğu var diyorum sen polislikle benim mesleğimi karşılaştırıyorsun. ne kadar gereksiz cümleler kurmuşsun kusura bakma avrupala kendini kıyaslama avrupalılarda teknoloji gelişmiş sen onlardan satın alıyorsun cebindeki telefon neden vestel venüs değil :D buna cevap ver 2-3 bin tl iphone samsung manyaklığı var bu ülkede motor parası telefona veriyorlar ben patronlardan yana değilim şeffaf bakacaksın olaya teknik bilgi birikimin yok ben *******inikasyon teknikeriyim sen geçmiş karşıma gevşek gevşek konuşuyorsun kusura bakma arkadaş. sen şuan ülkenin kurumlarını aşalıyorsun biz değil.

biz zamanı var şuan bu olursa kimse interneti verimli kullanamaz hızı yükseltmek için sistem değiştiriliyor. bu sistemlerin çoğu yurtdışından geliyor zaman para birçok zorluk var. biz bunu anlatıyoruz. hala burnunun dikine konuşma cehaletle başa çıkmak zor.

kusura bakma ben işimden memnunum hakkını da vererek her zaman yaptım akşam 8 de mesaim bitmişken bile müşterinin internetini bu vodafone net olmasına rağmen bağlamışım (benim şirketimin müşterisi değil benim altyapımı kullanıyor) ben sonuna kadar paramında işiminde hakkını veriyorum. konuyu saptırma ne desek boş sana.

bluecity bluecity WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web kazanç
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 965
  • Beğeniler 242 / 241
  • Ticaret 1, (%100)
simao siz kimsiniz?

Ctrl+C
wmaraci
wmaraci

ghots ghots WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 15 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
bence avrupa bizi kıskanıyor

• Üyelik 24.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek JavaScript cO
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad R** G**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 8 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Simano yavrucuğum kraldan çok kralcısın toysun daha geçmişsin karşıma monolog yapıyorsun ne yapalım teknikersen teknikersin sanki Türkiye Cumhuriyetinin internet alt yapısı senin parmaklarının ucunda çaycıda olabilirsin orada ne var bunda helal para kazanıyorsun sonuçta bunları geçeceksin iş iştir yapamazsan bırakacaksın yapan birisine yaptıracaksın ben şimdi göreve gitmem diye bilirmiyim amirime diyemem değil mi dersem derki bana git istifanı ver si... git der senin içinde aynısı geçerli yavrukuş bırak patronun düşünsün unutma o senin alt yapıyı ben verdiğim dediğin firmanın %49 hala devlete ait unutma olur mu size orayı peşkeç çektiler gerçi sana tek kuruş gitmedi senin Lübnanlı patronuna gitti

Hiç merak etme yavrukuş simano sen ekmeğe agu derken biz *******un satışına tanık olduk bu devletin halkın emekleri var yapacaksın tabi ki devlete hizmet veriyon Ermeni değiliz ya Ermenistana hizmewt verelim büyüklerinlede üsluplu konuş o çalıştığın *******da çay verdiğin amirlerine benzemem ona göre

O polisi askeri jandarmayı hafife alma onlar olmasa osuramazsın bile uykunda saygın sonsuz olacak bu kurumlara anladın mı ******* teknikeri

Sonra beni çileden çıkarıyorlar şimdi adminlere ağlayıp beni banlatıyorlar doğruyu konuşanları dokuz köyden kovarlar neyse
bluecity

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 20.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 29 / 47
  • Ticaret 2, (%100)

Simano yavrucuğum kraldan çok kralcısın toysun daha geçmişsin karşıma monolog yapıyorsun ne yapalım teknikersen teknikersin sanki Türkiye Cumhuriyetinin internet alt yapısı senin parmaklarının ucunda çaycıda olabilirsin orada ne var bunda helal para kazanıyorsun sonuçta bunları geçeceksin iş iştir yapamazsan bırakacaksın yapan birisine yaptıracaksın ben şimdi göreve gitmem diye bilirmiyim amirime diyemem değil mi dersem derki bana git istifanı ver si... git der senin içinde aynısı geçerli yavrukuş bırak patronun düşünsün unutma o senin alt yapıyı ben verdiğim dediğin firmanın %49 hala devlete ait unutma olur mu size orayı peşkeç çektiler gerçi sana tek kuruş gitmedi senin Lübnanlı patronuna gitti

Hiç merak etme yavrukuş simano sen ekmeğe agu derken biz *******un satışına tanık olduk bu devletin halkın emekleri var yapacaksın tabi ki devlete hizmet veriyon Ermeni değiliz ya Ermenistana hizmewt verelim büyüklerinlede üsluplu konuş o çalıştığın *******da çay verdiğin amirlerine benzemem ona göre

ben hiç bir amirimi çay vermedim :D yavrukuş büyüksen büyük gibi davranacaksın ergenler gibi değil. ******* satılmadı kiralandı ben ekmeğe agu demiyordum 2005 te gayet bilinçli bir yaştaydım özelleştirildikten sonra devlet havuzuna girip kurum değişecek denildi. o *******dan çıkarılan bunu hazmedemeyip saha dolaplarını kullanılamaz hale getirenler vatan hainidir. hatırlamazsan youtube yaz bulursun. ne yani şimdi polisler işten çıkarılınca daha çıkıp terörist ya da hırsız olup banka mı soyacak bende sana öyle sorayım. mantıksız konuşma arkadaş konuyu lübnanlılara kadar getirdin daha bişi demiyorum sana :D bu arada ben sıradan bir tekniker değilim :D görevim senin anlayamayacağın kadar olağanüstü senin aklın hayalin ermeyecek bir sistem üzerinde fiber altyapısı tıkandığında buna müdahale edip trafiği kırmızıdan yeşile çevirenlerdenim sırf halk internet sorunu yaşamasın diye uğraşanlardan mühendislerden bile daha iyi bilgi birikimim var bu sektörde anlayacağın. ama sen egoist olduğun için bi küçümseme vs bunlara giriyorsun ya çok sıkıntılı vakasın bu yüzden. % 49 değil % 45 önce bi bak öyle yaz sallama konularla alakalı en ufak bilgin yok 2026 da özelleştirmesi bitiyor ömür boyu verilmedi merak etme. ek olarak ben adminlerle konuşmuyorum banlatmak için böyle saçmalıkları kendinde ara.

• Üyelik 24.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek JavaScript cO
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad R** G**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 8 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
simano çok çocukca bir yaklaşımın var ona bakarsan poliste vurma yetkisi var yavru kuş şimdi polisimizin beline devletimiz silah veriyor diye herkezi vurup öldürsün diye mi senin çocuk olduğun nereden anlaşılıyor yaptığın iş için kendini kanıtlamaya çalışıyorsun çok çocukça bir yaklaşım bu bay ******* teknikeri

Unutma hesabını vermediğin hiç bir şeyi yapamazsın bırak şimdi ben ağayım paşayım kralım ayaklarını altı üstü çalışansın unutma ******* çaycısı hiç bir eleman vaz geçilmez değildir kendini vazgeçilmez görme

Ben interneti kullanacam sende paşa paşa o interneti yapacaksın tammamı simano simano ne ya

Simano ne kardeşim yahudi falan ismi mi bu bizim milletimizde bu yabancı hayranlı yok mu benim gibi delikanlı olup adlarını yazamıyor bu gençlik sonra ******* teknikeriyim diye hava atıyor simano imiş hahahaha

FurkanCanoz FurkanCanoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Android Develoading....
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 1038
  • Beğeniler 753 / 343
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam konu tartışmaya döndü benimde edecek laflarım vardı ancak daha da büyümesini istemiyorum. Ayrıca birbirinizi kırmaya gerek yok lütfen sakin olalım. rafet55 simao

Sardığımla aradığım mutluluktu güya..

• Üyelik 20.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 29 / 47
  • Ticaret 2, (%100)

simano çok çocukca bir yaklaşımın var ona bakarsan poliste vurma yetkisi var yavru kuş şimdi polisimizin beline devletimiz silah veriyor diye herkezi vurup öldürsün diye mi senin çocuk olduğun nereden anlaşılıyor yaptığın iş için kendini kanıtlamaya çalışıyorsun çok çocukça bir yaklaşım bu bay ******* teknikeri

Unutma hesabını vermediğin hiç bir şeyi yapamazsın bırak şimdi ben ağayım paşayım kralım ayaklarını altı üstü çalışansın unutma ******* çaycısı hiç bir eleman vaz geçilmez değildir kendini vazgeçilmez görme

Ben interneti kullanacam sende paşa paşa o interneti yapacaksın tammamı simano simano ne ya

Simano ne kardeşim yahudi falan ismi mi bu bizim milletimizde bu yabancı hayranlı yok mu benim gibi delikanlı olup adlarını yazamıyor bu gençlik sonra ******* teknikeriyim diye hava atıyor simano imiş hahahaha

sen gerçekten sıkıntılı bir vakasın acil tedavi görmen lazım.. uzatmıyorum dediğim gibi cehalet. senin gibiler internet çağından uzak kalmalı at gözlüğünü çıkaramamış etrafına bakamamış birisin simao sabrosa bir futbolcu beşiktaşta oynadı onun ismi nickim evet hayranlığım var bu kimseyi bağlamaz sen git önce gevur akıllı telefonu bırak vestel al ondan sonra milli biri olursun. bizde uyuyacaz sende paşa paşa nöbetini tutacaksın polis olsan gerek.

neyse gereksiz uğraşamıyacağım senle kendini kanıtlamaya çalışan yok biz olmasak siz bu interneti rüyanızda görürsünüz o kadar.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al