rafet55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
JavaScript cO
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çalışacaksınız arkadaşlar, işinden memnun olmayan çalışmayacak işini yapmayacak sana zorla gel çalış diyor mu kimse demiyor. Şimdi sabaha kadar polis sarhoşu iti kopuğu , yavşağı ile mücadele ediyor. Sizin gibi çıkıp bu kadar idare edin mi diyor. Canı pahasına o işi yapıyor. Şehit düşüyor niçin ben ölürüm belki ama bilmem kaç kişi kurtulur diyor. Yaptığımız işler hizmet sektörü. O mesleği yapmak gönüllü olmuşsun. Bilirsiniz ya seve seve ya si... si... yapacaksınız. Zorunuza gitmeyecek. Sen patronu niye düşünüyorsun. Avrupalıda mı 500 TL ödüyor hızlı internete varmı böyle saçmalık. Ben neden ülkemde 100 mbit up/down hızına ulaşmayayım neden Fransadan bağlanayayım benim ülkem çokmu kalitesiz kendinizi bu kadar aşalamayın ya allahtan siz ******* falan başında değilsiniz yoksa 256/64 ile bizleri sürndürürdünüz.
Çalışacaksınız işiniz o yapmicaksan. Git taksim meydanında simit sat sabah işe gidenlere. Ne diyeyim
Unutma bu torrent sitelerinin sahiplerinin hepsi kuzey amerikalı ve torentlerde seed edenlerin ipleri batılı ülkeler hiç kimse ugandadan torent seed etmiyor şimdi bedavası varken neden telif ödeyeyim ki ben zaten devlete çatır çatır vergi ödüyorum Türkiyede yaşamak demek nefes almak demek vergi demek neden netfilix ödeme yapayım ki işi biliyorum işe gitmiyorum ayrıca devlet suç işlemiyorsun diyor indirip izliyebilir sonra silebilirsin diyor yoksa herkesi telif hakkında tıkması lazım hapse BSA vardı telif haklarından mekan basıyolardı gelsinler kamu kuruluşlarına pc hepsi lisansız sıkıyorsa ceza kessinler bırakın saçma sapan yorumlar yapmayı arkadaşlar az gerçekçi olun ben uzay çağını yaşicam sen bana kenyada ki yamyam zencilerin kullandı internet beni dünyaya bağlican neymiş beyfendiler çok yorulmuşlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Mrtcn Dediğinizi anladım zaten hocam. Ama bu isslerin bahanesi olamaz. Torrent kullanan gene kullanır. Ona buna yüklenmesi gene issnin hatasıdır.
Eşşek yükü parayıda buna ayıracaklar o zaman.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence avrupa bizi kıskanıyor
rafet55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
JavaScript cO
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Simano yavrucuğum kraldan çok kralcısın toysun daha geçmişsin karşıma monolog yapıyorsun ne yapalım teknikersen teknikersin sanki Türkiye Cumhuriyetinin internet alt yapısı senin parmaklarının ucunda çaycıda olabilirsin orada ne var bunda helal para kazanıyorsun sonuçta bunları geçeceksin iş iştir yapamazsan bırakacaksın yapan birisine yaptıracaksın ben şimdi göreve gitmem diye bilirmiyim amirime diyemem değil mi dersem derki bana git istifanı ver si... git der senin içinde aynısı geçerli yavrukuş bırak patronun düşünsün unutma o senin alt yapıyı ben verdiğim dediğin firmanın %49 hala devlete ait unutma olur mu size orayı peşkeç çektiler gerçi sana tek kuruş gitmedi senin Lübnanlı patronuna gitti
Hiç merak etme yavrukuş simano sen ekmeğe agu derken biz *******un satışına tanık olduk bu devletin halkın emekleri var yapacaksın tabi ki devlete hizmet veriyon Ermeni değiliz ya Ermenistana hizmewt verelim büyüklerinlede üsluplu konuş o çalıştığın *******da çay verdiğin amirlerine benzemem ona göre
O polisi askeri jandarmayı hafife alma onlar olmasa osuramazsın bile uykunda saygın sonsuz olacak bu kurumlara anladın mı ******* teknikeri
Sonra beni çileden çıkarıyorlar şimdi adminlere ağlayıp beni banlatıyorlar doğruyu konuşanları dokuz köyden kovarlar neyse
rafet55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
JavaScript cO
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
simano çok çocukca bir yaklaşımın var ona bakarsan poliste vurma yetkisi var yavru kuş şimdi polisimizin beline devletimiz silah veriyor diye herkezi vurup öldürsün diye mi senin çocuk olduğun nereden anlaşılıyor yaptığın iş için kendini kanıtlamaya çalışıyorsun çok çocukça bir yaklaşım bu bay ******* teknikeri
Unutma hesabını vermediğin hiç bir şeyi yapamazsın bırak şimdi ben ağayım paşayım kralım ayaklarını altı üstü çalışansın unutma ******* çaycısı hiç bir eleman vaz geçilmez değildir kendini vazgeçilmez görme
Ben interneti kullanacam sende paşa paşa o interneti yapacaksın tammamı simano simano ne ya
Simano ne kardeşim yahudi falan ismi mi bu bizim milletimizde bu yabancı hayranlı yok mu benim gibi delikanlı olup adlarını yazamıyor bu gençlik sonra ******* teknikeriyim diye hava atıyor simano imiş hahahaha
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam konu tartışmaya döndü benimde edecek laflarım vardı ancak daha da büyümesini istemiyorum. Ayrıca birbirinizi kırmaya gerek yok lütfen sakin olalım.
rafet55 simao
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..