-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Arkadaşlar siz ne saçmalıyorsunuz? Gidip themeforestten tema satın alıyorsunuz ya da warez tema kuruyorsunuz gelip Türkiye'de bir firmanın canlı desteğine bağlanıp yardım mı talep ediyorsunuz? Bu bir şaka mı anlayamadım tam olarak. Milletle dalga mı geçiyorsunuz? Ben bu insanların nasıl çalıştıklarına şahidim, en ufak detaylar için bile müşterilerini düşünüyorlar yoğun mesai saatleri ayırıyorlar.
Sırf müşterileri sadece memnun etmek için değil, gerçekten kalteli işler çıkarabilmek için bizim ülkemizde maalesef bu eksik, bu konunun bu kadar prim yapılması ve iyi, güzel işler yapan insanların hevesinin kırılmasına çalışılmasını hiç samimi bulmuyorum. Bu konunun buraya gelmesinin tek sebebi, işsiz ve eğitimsiz insanlar ve bu firmanın işlerini çekemeyen rakiplerdir! Bu kadar fütursuz insanı bir arada görmemiştim, ne yaptığınızın farkında değilsiniz sizler.
Bu tür başarılı firmaları vezir edeceğinize, kendinize senaryolar yaratıp rezil etmeye çalışıyorsunuz. Sizler devam edin, böyle giderse ileride de dandik tema firmalarının dandik temalarına muhtaç kalacaksınız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Redea Çok Amaçlı Tema Yayında! - Skype: wanderlust1628
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
agoge;2783037
Size haksızsınız demiyorum fakat kullandığınız üslup yanlış. Ben şuan size "yani ?" Diye cevap versem hoşunuza gitmeyeceğini tahmin ediyorum. Benim şahsen hoşuma gitmez. Size bir örnek vermek istiyorum. Geçen yıl bir satış konumda sitemi satıyordum. Sitemin teması blogger ücretsiz temaydi düzenlemiştim. Bir arkadaş bana skypten ulaşıp nasıl yaptığımı sormuştu. Wmaraci üyesi bile değildi arkadaşa açıkladim. Kendisinin bilgisi yoktu hatta arka plan değişimi bile yaptım tw den. Şimdi ben bu arkadaşı tersleyen bir cevap verseydim ne olurdu. Hatta geçen gün mobil uygulamama yorum yapılmasını isteyen bir konu açmıştım bı arkadaş görüp Android studio da bir sıkıntı ile karşılaştığını bilip bilmediğimi sordu sorusunu sormasını istedim anlamadığım birşey olduğu için forumdan yardım istemesini istedim. şimdi ben arkadasi tersleseydim iyimi yapmış olacaktım. Kendimde çoğu zaman forumda alakasız konularda insanlara PM atıp yardım istedim hiçbiri terslemeyip elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı. Olamayanlarda bilmediğini belirtip başka yerlerde sormamı önerdi.
Sizin gibi tecrübeli uzun yıllar hizmet vermiş yurt dışında ikamet eden yurt dışında okumuş bilgili birinden şahsen nazik bir şekilde yardımcı olamayacağınızı belirtmenizi beklerim